35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestemz niej strasznie dumna. Bo sama do wszystkiego doszla ciezka praca i wieloma wyrzeczeniami . Moja malutka (zawsze traktowalam ja jak corcie bo jest ode mnie 12lat mlodsza )anna maria wrote:kapta gratulacje dla siostry

Jak przyjedzie 17lipca to ja chyba udusze tak za nia strasznie tesknie . Rycze widzac ja na skypie .Taka żem sie mieNTka zrobila.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 13:00
Reni, stara.krycha, kkisia, efcia, Mega, anna maria, moremi, paszczakin, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia masz przepis na jakies lekkie ciasto z owocami?? Mam na biszkoptowe i takie ucierane.Ale w sumie moze by co wymyslil innego ??
Kapta, polecam to z masą budyniową i galatetką. Jest w przepisach.
Owoce wrzucisz jakie Ci pasują.
stara.krycha, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWakacje?macduska wrote:Znacie może jakiś cudowny srodek bez recepty na skołatane nerwy?
Doszłam do wniosku, ze chyba bez tego nie da rady.
Prasowanie i lekki reset wczorajszy nie pomogły.
macduska, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Raczej po porannej toalecie i zrobieniu makijażu
Sabina wrote:Czyli ten siersciuch w Twoim avatarze, to Ty tylko rano przed goleniem??
stara.krycha, kapturnica, efcia, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie skończyłam myć okna.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że nawet mi ta czynność sprawiła przyjemność .
A wszystko przez ten wynalazek do mycia szyb.
Ja Mam z viledy. Że też wcześniej go nie miałam...
Dzień dobry
stara.krycha, Sabina, macduska, gretka, kapturnica, efcia, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyRozumiem. Znam ten stan, ale nie pomogę, bo sama nie mam na to sposobumacduska wrote:To potem. Najpierw muszę się wyciszyć bo inaczej wyląduję na oddzialę zamkniętym.

Kiedyś, za Młodu grałam na kompie, teraz już mnie to nie bawi
macduska, stara.krycha, kapturnica, efcia, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:A ja właśnie skończyłam myć okna.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że nawet mi ta czynność sprawiła przyjemność .
A wszystko przez ten wynalazek do mycia szyb.
Ja Mam z viledy. Że też wcześniej go nie miałam...
Dzień dobry
Właśnie wykreowałaś we mnie kolejną potrzebę.
Kupuję myjkę do okien!
Sabina, efcia, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Rozumiem. Znam ten stan, ale nie pomogę, bo sama nie mam na to sposobu

Kiedyś, za Młodu grałam na kompie, teraz już mnie to nie bawi
To w końcu przejdzie. Nie takie rzeczy człowiek przetrwał. Tylko szkoda mi czasu na czekanie. I dzieci, i męża, i samej siebie też mi szkoda - trudno mi ze sobą wytrzymać
stara.krycha, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

. He hehe hehehe