35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle ze co? Zrobisz i nie sprobujesz? A jak niedobre beda? Wstydz sie Ty, na dzieciach eksperymentowac kulinarnie!Sabina wrote:Nie dla mnie zlosliwcze! Jak czytalas mojego posta o szmaceniu okien to nie doczytalas już o dzieciach u mnie na wakacje? Wstydz się
efcia, kapturnica, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O Polar, to najlepsze zyczenia dla prawie wszystkich. To ja się podczepiam!SolarPolar wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9db2e43b91c4.jpg
Dla reszty:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 11:47
stara.krycha, efcia, moremi, kkisia, kapturnica, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo wrazliwsze prosze pominac ten post.
Poniewaz bylam dzis tylko trzy razy na kupie, dpoycham sie czeresniami. Wczorajsza kapusta z golabkow zdecydowanie nie jest moja przyjaciolka, dobrze, ze sama w domu siedze przy otwartych oknach
Mam nadzieje, ze czeresnie pomaga mi sie ostatecznie pozbyc kapusty. Tylko co ja dzis na obiad zjem? W planach byly przeciez golabki!
kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No przecież czytałam i stąd to oburzenie. Ja przed poludniem nawet palcem nie kiwnę.stara.krycha wrote:Nie czytalas? Wstydz sie!
Karny kotas! 
stara.krycha, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ej chwilunia chwilunia
Nigdy ale to nigdy nie napisałam, nie powiedziałam, że twórczość moich potomków, czy to gębowa czy cielesna, nie będzie mi się podobała. Mało tego będę ją nagrywać i Was nią katować. Będziecie musiały ją podziwiać i takie tam ochy i achy
ja mówiłam o obcych
Sabina wrote:Chciałam się odnieść do posta Reni o tym, że przedszkolaki źle deklamują i nieładnie siewają. Wierzaj mi, po ciąży będziesz mieć cudnie zryty beret (patrz Iwcia, Paszczak, Sigma trochę, ja bardzo). Więc nic co teraz uważasz za bzdurne, nieudane i w ogóle bez sensu nagle stanie centrum Twego wszechświata
Jak Twoje dziecię ( a coś mi się widzi, że Filip bedzie), stanie między innymi dziećmi i słowo na przedstawieniu rzeknie, to będziesz dumna jak paw, ba ziemia będzie się zatrzymywać na ten właśnie moment! Wystep innych dzieci nie ma znaczenia, i tak nie sięgają Twojemu do pięt 
kapturnica, moremi, Simba, macduska, Sabina, kkisia, BISCA, efcia, SolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A teraz co mam????? Odwłok? ???
P.s dzbrySabina wrote:Pamiętam jak kiedyś wspominałyście jak wyglądałyście
Wiem, że nasza Pani nawet w avatarze miała swą twarz
I brakuje mi Mariolki u POlara...
kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, BISCA, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Obiadek wszamany. Chwila dla relaksu coby sie ladnie w brzuchu poukladalo.
Dodam ,ze moj dziecior musial zostac siłą zdarty z łózka by zjesc.Stwierdził ,że go w ciemna noc budze
ania.g, stara.krycha, kkisia, efcia, SolarPolar, Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

-
EE tam .To sie nie liczy Renek to normalne.Obce dzieci zawsze sa brzydsze , glupsze i ogolnie nie dorastaja naszym do pięt!Reni wrote:Ej chwilunia chwilunia
Nigdy ale to nigdy nie napisałam, nie powiedziałam, że twórczość moich potomków, czy to gębowa czy cielesna, nie będzie mi się podobała. Mało tego będę ją nagrywać i Was nią katować. Będziecie musiały ją podziwiać i takie tam ochy i achy
ja mówiłam o obcych
macduska, kkisia, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
No i musze sie pochwalic ,ze moja sis dostala oferte pracy w budżetówce w UK.
Na poczatek dostala 23 funa brutto za godzine.
Niezla stawka nie ?
Dodam ,ze dyplom ze studiow dostanie za4dni a juz ma zagwarantowana prace.
Czemu u nas tak nie moze byc ?? Ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 12:54
anna maria, stara.krycha, Sabina, kkisia, Heretyczka, ComeToMeBaby, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Niby tak, ale moje będzie cudem świata
jestem z niego taka dumna
No ale jak się ma takie geny
Sama rozumiesz po mamusi
kapturnica wrote:EE tam .To sie nie liczy Renek to normalne.Obce dzieci zawsze sa brzydsze , glupsze i ogolnie nie dorastaja naszym do pięt!
kapturnica, Simba, stara.krycha, moremi, Sabina, kkisia, efcia, SolarPolar, Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH