35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Aaa powiedz mi Wacia, czemu na Twoim suwaku 4 dni do wakacji, jak to juz u Was?

Bo prawdziwe wolne to dopiero po 1 lipca.
Do końca czertwca papierologia stosowana.
nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam- i niestety zabrac sie musze za prasowanie...musze sie wyszykowac na wakacje..., potem zakupy, moze uda mi sie zakupic jakis stroj kapielowy...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:witam- i niestety zabrac sie musze za prasowanie...musze sie wyszykowac na wakacje..., potem zakupy, moze uda mi sie zakupic jakis stroj kapielowy...
A czemu może? Masz jakiś problem ze strojem?
kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, promoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ze stanika wyroslam...mam same stroje super push upy, ktore w chwili obecnej nie sa mi potrzebne, sa niewygodne, uciskaja mi twarde cyckimacduska wrote:A czemu może? Masz jakiś problem ze strojem?
musze kupic zwykle , materialowe bikini
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy ja o czyms zapomnialam? To juz dzis?!

"Porada dnia
Starając się o dziecko nie zapominajcie o sobie! Oto kilka walentynkowych rad (...) "Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 10:16
iwcia77, kapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wiedzmy

Iwcia to i tak masz lepiej ze strojem niz ja
Ja to juz totalny koszmar , zeby kupic taki jak mi sie podoba
Niestety malo namiotow produkuja
Wczorajsza noc bylam sama w domu
cisza taka , ze az bolalo
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dzień dobry. To ja, żywa, mimo koszmarnych, wykańczających ostatnich dni.
Jeszcze tylko trochę papierków i spokój będzie. Może skorzystam z tych dzisiejszych porad dnia
To rozumiem, ze Ty też w oświacie?
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość