35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Wiedzmy

Wacia mistrzostwo w wykonaniu kolegi
skóra na nodze została?
Ja zaraz idę szmacic okna. Zebra już się pieczę, biedronka bedzie za tydzień
A wieczorem już zjeżdżają pierwsze dzieci na wakacje, bratanek i bratanica
nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam sie

moja cora wrocila odprasowana o 2.30 a psia chyba wyczuła ze za bardzo wymaglowana jest, bo zaczela ujadac jak na obcego - przez co postawila pewnie caly dom na nogi
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzeczytalam: "szamac okonia". Potem pacze: zebra, biedronka. ZglupialamSabina wrote:
Ja zaraz idę szmacic okna. Zebra już się pieczę, biedronka bedzie za tydzień
A wieczorem już zjeżdżają pierwsze dzieci na wakacje, bratanek i bratanica
Jestes w ZOO?
kapturnica, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się na momencik bo w robocieiwcia77 wrote:na fb znajomi Malgos skladaja zyczenia urodzinowe..poszlam w ich slady choc nie pokazuje mi w wiadomosciach , ze ma urodziny...Malgos melduj sie tu..kiedy te urodziny dzis czy wczoraj?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9400089340dc.jpg
Dziś kochana ten dzień
Kończę 20 lat hi hi
Dziękuję za bukiecik odezwę się po 17tej bo pracuję,
Ps. Mąż przygotowuje zarelko na wieczór
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, BISCA, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJadę dzisiaj rozprawić się z drugą nogą.

A w drodze powrotnej jeszcze mamy wstąpić z ojcem do sklepów bo chce sobie kupić spodnie. Jeszcze nie zdążylismy wyjechać a już mnie wkurwił. Spodnie chce a juz zastrzegł, ze on po sklepach łazić nie zamierza...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie dla mnie zlosliwcze! Jak czytalas mojego posta o szmaceniu okien to nie doczytalas już o dzieciach u mnie na wakacje? Wstydz sięstara.krycha wrote:Od gofrow dupa rosnie

BISCA, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nie dla mnie zlosliwcze! Jak czytalas mojego posta o szmaceniu okien to nie doczytalas już o dzieciach u mnie na wakacje? Wstydz się
Sabina ja robię na oko- trzy jajka na pianę + odrobina cukru, do tego ze dwie szklanki oranżany, ciutkę oleju, proszku do pieczenia tak z ½ łyżeczki i mąki tyle, żeby ciasto było gęstsze od nalesnikowego.
Zależy jaka się ma gofrownicę, duze od niej zalezy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 10:45
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI właśnie stwierdziłam, że Krycha ma rację.
Człowiekowi się wydaje, że młody, młody, młody aż tu nagle z lustra na mnie spogląda stara gropa.
Okazało się, że to JA!!!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa, to pomysl jak ja się czuję na imprezach w przedszkolumacduska wrote:I właśnie stwierdziłam, że Krycha ma rację.
Człowiekowi się wydaje, że młody, młody, młody aż tu nagle z lustra na mnie spogląda stara gropa.
Okazało się, że to JA!!!
95% matek nie znam, bo jak ja chodziłam na imprezy to one jeszcze na stojąco pod stół wlazily
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 11:22
nick nieaktualny, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, gretka, nick nieaktualny, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUmylam ta lodowke, poskladalam pranie (nie prasowalam!) i widze, ze temat wieku sie zaczal. Coz, nasze przyszle dzicie bedzie na pewno slyszalo, ze babcia z przedszkola odbiera albo dziadek. Istnieje tez ryzyko, ze nie zdazymy wychowac i zejdziemy zanim podstawowke skonczy. Tylko po chuj na codzien o tym myslec? Wole udawac, ze dalej jestem piekna i mloda, tak latwiej zyc!
kapturnica, nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Umylam ta lodowke, poskladalam pranie (nie prasowalam!) i widze, ze temat wieku sie zaczal. Coz, nasze przyszle dzicie bedzie na pewno slyszalo, ze babcia z przedszkola odbiera albo dziadek. Istnieje tez ryzyko, ze nie zdazymy wychowac i zejdziemy zanim podstawowke skonczy. Tylko po chuj na codzien o tym myslec? Wole udawac, ze dalej jestem piekna i mloda, tak latwiej zyc!

Sama zaczęłaś!
Ja wczesniej o tym nie myslałam.
To przez Ciebie!
nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny