X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wiedzmy :-)
    Wacia mistrzostwo w wykonaniu kolegi :-) skóra na nodze została?

Ja zaraz idę szmacic okna. Zebra już się pieczę, biedronka bedzie za tydzień :-)
    A wieczorem już zjeżdżają pierwsze dzieci na wakacje, bratanek i bratanica

nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :-)
    moja cora wrocila odprasowana o 2.30 a psia chyba wyczuła ze za bardzo wymaglowana jest, bo zaczela ujadac jak na obcego - przez co postawila pewnie caly dom na nogi ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Ja zaraz idę szmacic okna. Zebra już się pieczę, biedronka bedzie za tydzień :-)
    A wieczorem już zjeżdżają pierwsze dzieci na wakacje, bratanek i bratanica
    Przeczytalam: "szamac okonia". Potem pacze: zebra, biedronka. Zglupialam :O Jestes w ZOO?

kapturnica, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    na fb znajomi Malgos skladaja zyczenia urodzinowe..poszlam w ich slady choc nie pokazuje mi w wiadomosciach , ze ma urodziny...Malgos melduj sie tu..kiedy te urodziny dzis czy wczoraj?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9400089340dc.jpg
    Witam się na momencik bo w robocie ;-)
    Dziś kochana ten dzień ;)
    Kończę 20 lat hi hi
    Dziękuję za bukiecik odezwę się po 17tej bo pracuję,
    Ps. Mąż przygotowuje zarelko na wieczór ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, BISCA, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam bo klient czeka ;)

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to stowka Malgos! <3

nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski poprosZę o przepis na gofry!

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Laski poprosZę o przepis na gofry!
    Od gofrow dupa rosnie :-P

ania.g, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jakby któraś miała chwilę to moja lodówka czeka na chętnego, żeby ja umył. Bo ja nienawidzę :-\

moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę dzisiaj rozprawić się z drugą nogą. :-)
    A w drodze powrotnej jeszcze mamy wstąpić z ojcem do sklepów bo chce sobie kupić spodnie. Jeszcze nie zdążylismy wyjechać a już mnie wkurwił. Spodnie chce a juz zastrzegł, ze on po sklepach łazić nie zamierza...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    I jeszcze jakby któraś miała chwilę to moja lodówka czeka na chętnego, żeby ja umył. Bo ja nienawidzę :-\
    Ty to wiesz, jak czlowiekowi zorganizowac sobote, dzieki, lece myc moja! :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Spodnie chce a juz zastrzegł, ze on po sklepach łazić nie zamierza...
    Kup mu na allegro :-P

efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Od gofrow dupa rosnie :-P
    Nie dla mnie zlosliwcze! Jak czytalas mojego posta o szmaceniu okien to nie doczytalas już o dzieciach u mnie na wakacje? Wstydz się

BISCA, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Kup mu na allegro :-P

Nic z tego, potrzebne na wczoraj!

efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie dla mnie zlosliwcze! Jak czytalas mojego posta o szmaceniu okien to nie doczytalas już o dzieciach u mnie na wakacje? Wstydz się

Sabina ja robię na oko- trzy jajka na pianę + odrobina cukru, do tego ze dwie szklanki oranżany, ciutkę oleju, proszku do pieczenia tak z ½ łyżeczki i mąki tyle, żeby ciasto było gęstsze od nalesnikowego.

Zależy jaka się ma gofrownicę, duze od niej zalezy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 10:45

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I właśnie stwierdziłam, że Krycha ma rację.

Człowiekowi się wydaje, że młody, młody, młody aż tu nagle z lustra na mnie spogląda stara gropa.
    Okazało się, że to JA!!! :-\

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I właśnie stwierdziłam, że Krycha ma rację.

Człowiekowi się wydaje, że młody, młody, młody aż tu nagle z lustra na mnie spogląda stara gropa.
    Okazało się, że to JA!!! :-\
    Ha, to pomysl jak ja się czuję na imprezach w przedszkolu ;-) 95% matek nie znam, bo jak ja chodziłam na imprezy to one jeszcze na stojąco pod stół wlazily :-O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 11:22

nick nieaktualny, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, gretka, nick nieaktualny, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umylam ta lodowke, poskladalam pranie (nie prasowalam!) i widze, ze temat wieku sie zaczal. Coz, nasze przyszle dzicie bedzie na pewno slyszalo, ze babcia z przedszkola odbiera albo dziadek. Istnieje tez ryzyko, ze nie zdazymy wychowac i zejdziemy zanim podstawowke skonczy. Tylko po chuj na codzien o tym myslec? Wole udawac, ze dalej jestem piekna i mloda, tak latwiej zyc! :-)

kapturnica, nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Umylam ta lodowke, poskladalam pranie (nie prasowalam!) i widze, ze temat wieku sie zaczal. Coz, nasze przyszle dzicie bedzie na pewno slyszalo, ze babcia z przedszkola odbiera albo dziadek. Istnieje tez ryzyko, ze nie zdazymy wychowac i zejdziemy zanim podstawowke skonczy. Tylko po chuj na codzien o tym myslec? Wole udawac, ze dalej jestem piekna i mloda, tak latwiej zyc! :-)

Sama zaczęłaś!
    Ja wczesniej o tym nie myslałam.
    To przez Ciebie! ;-)

nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Sama zaczęłaś!
    Ja wczesniej o tym nie myslałam.
    To przez Ciebie! ;-)
    Jasne, co zlego to Krycha :-P

efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10209 10210 10211 10212 10213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ