35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ło matko, co za noc! Dzieciur poszedl spac wczoraj o 23 (bo przeciez slonce swieci) i wstal o 4 gotowy do zabawy ( bo przeciez slonce swieci). Ciesze sie, ze jedziemy do Pl, bo szczegolnie ciezko odbieram w tym roku biale noce.
Bry wszystkim!
Upal i slonce. My ruszamy w dalsza droge. Milego dnia!
Mega, kapturnica, ania.g, stara.krycha, BISCA, iwcia77, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, gretka, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ty sie umiesz podlizaćiwcia77 wrote:a ten dla naszego duszpasterza Andzeja za niezapomniane lekcje religii

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af4da7eb14b9.jpg
kapturnica, ania.g, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Zazdraszczam upału i słońca, bo u mnie z tym kicha, dzien ponury jak w listopadzieDziobak wrote:Ło matko, co za noc! Dzieciur poszedl spac wczoraj o 23 (bo przeciez slonce swieci) i wstal o 4 gotowy do zabawy ( bo przeciez slonce swieci). Ciesze sie, ze jedziemy do Pl, bo szczegolnie ciezko odbieram w tym roku biale noce.
Bry wszystkim!
Upal i slonce. My ruszamy w dalsza droge. Milego dnia!
kapturnica, Dziobak, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
Wakacje się zaczęły a ja o 7 się obudziłam.
Męczacy ten koniec roku.
Dopiero nadrobiłam.
I tak... odnosząc się:
Przyznaję, ze ja serdecznie nie cierpię wszelkich apeli, akademii i występów.
Po pierwsze to faktycznie wartosci artystycznej żadnej, po drugie długo trwa, po trzecie z reguły fałszuja strasznie a po czwarte to zaraz płaczę ze wzruszenia. I tu dochodzimy do drugiego tematu duskusji- też mi tak zostało po ciaży- ja pitolę, już 15 lat!
To, ze moje dzieci są najpiękniejsze, najmadrzejsze na swiecie nie ulega żadnej wątpliwosci.
Simba fajny ten avatar! Ja też coś słyszałam o kieliszki wina! Tylko jak Cię teraz rozpoznać ? Zawsze były koty.
Sabina - brawo za wyrzucenie dziuni.
Kapta- nie mysl, że Cię upały ominą, tak dobrze to nie ma!
Dziobak- pozdrów ode mnie Malmö! Jak ja lubi3 te okolice i podróż promem. Chociaż nocleg w czteroosobowej kajucie nie do pozazdroszczenia. Ja dostawałam klaustrofobii.
Fajnie się czytało Wasze podziękowania. Nawet kwiatek dostałam! Dziękuję! To balsam na mą zszarganą końcem roku duszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 08:11
kapturnica, SolarPolar, ania.g, Sabina, stara.krycha, Dziobak, Aasiula, iwcia77, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, gretka, anna maria, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJedziemy wczoraj ze szkoły Pierworodny czyta swoje swiadectwo...
Z matmy trója, z chemi czwórka, z biolgi czwórka, z fizyki czwórka...Co???? Z fizyki czwórka??? A ja myslałem, ze na tróję się poprawiam!
Zakręcony jak świński ogon ten mój syn!
Pani im milion razy podawała co kto ma.
kapturnica, ania.g, Sabina, stara.krycha, Dziobak, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, gretka, Niuta, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dla piguly
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b18b90575000.jpg
Dla ks Andrzeja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf6f0029150c.jpg
Dla pogodynki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/688f4bc39120.jpg
kapturnica, macduska, ania.g, Sabina, Dziobak, Aasiula, BISCA, iwcia77, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, anna maria, Niuta, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9db2e43b91c4.jpg
Dla reszty:-)
macduska, Aasiula, ania.g, Sabina, stara.krycha, kapturnica, Dziobak, BISCA, iwcia77, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, paszczakin, gretka, anna maria, Niuta, Bozia3, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Tak se mysle, ze my z Kapta partie by zalozyc mogly. Podejrzewam, ze Simba, Paszcza i Elf tez by sie zapisaly. Moze jeszcze ktos. I bysmy w koncu zrobily porzadek w Europie!

Jeszcze jeden moglby do Was dolaczyc. Jak mu tam .... Adolf cos tam. Ale on juz nie zyje. Zreszta jego "partia" zydow " sprzatala" ....
Dziewczyny, opamietajcie sie
macduska, Dziobak, kkisia, SolarPolar, moremi, gretka, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Podobno od polowy tygodnia maja wrocic.Wiec lipiec bedzie upalny ... A powiem Ci ,ze nie narzekam ,ze jest chlodniej.Pasi mi to jak najbardziej.
U nas tez ma byc upalnie. Wlasnie sprawdzilam pogode na 2 tyg. Temperatura w dzien ma sie wahac meidzy 34° i 37°
stara.krycha, Aasiula, Mala79, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolar, no, jest i Twoj brzunio nareszcieSolarPolar wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9db2e43b91c4.jpg
Dla reszty:-)
Witam sie. Ja pierdole, ale mialam pobudke. Owszem, zapowiadali burze. Jak pierdolnelo, zerwalam sie na rowne nogi, bo mayslalam, ze chalupa sie wali. Po chwili zaczelo padac. I ja wtedy sobie przypomnialam, ze nie pojechalam po ten chleb wczoraj i biegiem do auta szyby zamykac!!! Bo tak je postawilam byle jak, na chwile przeciez tylko... Qrwa, zdazylam, nie zalalo nic w srodku, ale stracha mialam niezlego, bo tam w pip elektroniki przeca. Zamiast kawy zjadlam czekolade. No przeciez nalezalo mi sie po takiej przygodzie! Acha: polecialam do tego auta w koszuli nocnej, wiec jak beda w wiadomosciach podawac, ze jakas wariatka w Niemcach striptiz uprawia z rana, to MUA
Sabina, Aasiula, Mala79, kapturnica, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, gretka, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zrobic porzadek nie znaczy wymordowac niewinnych ludzi.To tak na marginesie....BISCA wrote:Jeszcze jeden moglby do Was dolaczyc. Jak mu tam .... Adolf cos tam. Ale on juz nie zyje. Zreszta jego "partia" zydow " sprzatala" ....
Dziewczyny, opamietajcie sie
Wystarczy zobaczyc co uchodzcy robia we Wloszech i Grecji na ten moment.
Smrod , brod i ubostwo.Wlosi sie wypowiadaja jak im dziekuja za ratunek szanujac miejssca w ktorych przebywaja. Najlepiej cale to towarzystwo puscic wolno.Ciekwe co wtedy bedzie ? Anarchia ??
EDIT.Jakby tak jednej , drugiej czy trzeciej tolerancyjnej osobie taki Achmeddetonuj wysadzil kogos z rodziny , pobił za wygląd (brak burki ) czy zgwalcil grupowo pierwszy by zlapal za przysłowiowy łom i wyrwał chwasta
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 08:58
stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWolno? Eee tam, zbyt pokojowo i istnieje ryzyko rozmnazania. Strzelac do lodek, zatapiac, nie dac wyjsc na lad. Niech sie kisza u siebie, a nie nas tu kolonizuja. Sorry Bisca, jak Cie lubie, tak w tej jednej kwestii sie bardzo nie zgadzamy, ale to nie znaczy chyba, ze nie bedziemy sie przez to lubily?kapturnica wrote:Zrobic porzadek nie znaczy wymordowac niewinnych ludzi.To tak na marginesie....
Wystarczy zobaczyc co uchodzcy robia we Wloszech i Grecji na ten moment.
Smrod , brod i ubostwo.Wlosi sie wypowiadaja jak im dziekuja za ratunek szanujac miejssca w ktorych przebywaja. Najlepiej cale to towarzystwo puscic wolno.Ciekwe co wtedy bedzie ? Anarchia ??
.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Wolno? Eee tam, zbyt pokojowo i istnieje ryzyko rozmnazania. Strzelac do lodek, zatapiac, nie dac wyjsc na lad. Niech sie kisza u siebie, a nie nas tu kolonizuja. Sorry Bisca, jak Cie lubie, tak w tej jednej kwestii sie bardzo nie zgadzamy, ale to nie znaczy chyba, ze nie bedziemy sie przez to lubily?

I dlatego na tym żeruja ,specjalnie dziurawia łódki , czy pontony by ich wyławiali przeciez. Nagminnie sie to slyszy.W dodatku jakie kurwa pretensje maja ,ze musza w takich a nie innych miejscach mieszkac.
Masz racje -Jak wyplyneli tak niech dryfuja do usranej smierci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:02
stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDzien dobry
Mnie obudzil tel Syna i na dodatek jakiś nieznany nr ktorego nie odebral bo to dziecie
Co za ludzie litosci nie maja a tu pierwszy dzien w ktorym moglismy sobie pospac i co, i co dupa:-(
Milej soboty
stara.krycha, iwcia77, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH