SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko, co za noc! Dzieciur poszedl spac wczoraj o 23 (bo przeciez slonce swieci) i wstal o 4 gotowy do zabawy ( bo przeciez slonce swieci). Ciesze sie, ze jedziemy do Pl, bo szczegolnie ciezko odbieram w tym roku biale noce.
    Bry wszystkim!
    Upal i slonce. My ruszamy w dalsza droge. Milego dnia!

Mega, kapturnica, ania.g, stara.krycha, BISCA, iwcia77, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, gretka, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ten dla naszego duszpasterza Andzeja za niezapomniane lekcje religii ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af4da7eb14b9.jpg
    Ty sie umiesz podlizać ;) :P

kapturnica, ania.g, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ło matko, co za noc! Dzieciur poszedl spac wczoraj o 23 (bo przeciez slonce swieci) i wstal o 4 gotowy do zabawy ( bo przeciez slonce swieci). Ciesze sie, ze jedziemy do Pl, bo szczegolnie ciezko odbieram w tym roku biale noce.
    Bry wszystkim!
    Upal i slonce. My ruszamy w dalsza droge. Milego dnia!
    Zazdraszczam upału i słońca, bo u mnie z tym kicha, dzien ponury jak w listopadzie :(

kapturnica, Dziobak, Mala79 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie mogie. Naszło mnie na sentymenty a to był moj pierwszy avatar na forum :) Polar pamięta.
    A ze wlasnie prasuje różowe....
    Moj najulubieńszy- taka Cie znam!

BISCA, iwcia77, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Wakacje się zaczęły a ja o 7 się obudziłam.
    Męczacy ten koniec roku.

Dopiero nadrobiłam.
    I tak... odnosząc się:

Przyznaję, ze ja serdecznie nie cierpię wszelkich apeli, akademii i występów.
    Po pierwsze to faktycznie wartosci artystycznej żadnej, po drugie długo trwa, po trzecie z reguły fałszuja strasznie a po czwarte to zaraz płaczę ze wzruszenia. I tu dochodzimy do drugiego tematu duskusji- też mi tak zostało po ciaży- ja pitolę, już 15 lat! :-\
    To, ze moje dzieci są najpiękniejsze, najmadrzejsze na swiecie nie ulega żadnej wątpliwosci. ;-)

Simba fajny ten avatar! Ja też coś słyszałam o kieliszki wina! Tylko jak Cię teraz rozpoznać ? Zawsze były koty.

Sabina - brawo za wyrzucenie dziuni.
    Kapta- nie mysl, że Cię upały ominą, tak dobrze to nie ma!

Dziobak- pozdrów ode mnie Malmö! Jak ja lubi3 te okolice i podróż promem. Chociaż nocleg w czteroosobowej kajucie nie do pozazdroszczenia. Ja dostawałam klaustrofobii.

Fajnie się czytało Wasze podziękowania. Nawet kwiatek dostałam! Dziękuję! To balsam na mą zszarganą końcem roku duszę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 08:11

kapturnica, SolarPolar, ania.g, Sabina, stara.krycha, Dziobak, Aasiula, iwcia77, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, gretka, anna maria, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy wczoraj ze szkoły Pierworodny czyta swoje swiadectwo...
    Z matmy trója, z chemi czwórka, z biolgi czwórka, z fizyki czwórka...Co???? Z fizyki czwórka??? A ja myslałem, ze na tróję się poprawiam!

Zakręcony jak świński ogon ten mój syn!
    Pani im milion razy podawała co kto ma. :-D

kapturnica, ania.g, Sabina, stara.krycha, Dziobak, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, gretka, Niuta, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla piguly

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b18b90575000.jpg

Dla ks Andrzeja

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf6f0029150c.jpg

Dla pogodynki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/688f4bc39120.jpg

kapturnica, macduska, ania.g, Sabina, Dziobak, Aasiula, BISCA, iwcia77, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, anna maria, Niuta, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BRY! Kurde jakie handelki jednym kasa innym badylki XD
    I po ladnej pogodzie.Wczoraj sloneczko a dzis kicha do kwadratu .Ponuro jak na imprezie u Addamsow.
    Miłego!

Sabina, iwcia77, Mala79, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9db2e43b91c4.jpg

Dla reszty:-)

macduska, Aasiula, ania.g, Sabina, stara.krycha, kapturnica, Dziobak, BISCA, iwcia77, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, paszczakin, gretka, anna maria, Niuta, Bozia3, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mazowsze gorace!
    Ano już 18 na plusie :)

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Tak se mysle, ze my z Kapta partie by zalozyc mogly. Podejrzewam, ze Simba, Paszcza i Elf tez by sie zapisaly. Moze jeszcze ktos. I bysmy w koncu zrobily porzadek w Europie! :-)

Jeszcze jeden moglby do Was dolaczyc. Jak mu tam .... Adolf cos tam. Ale on juz nie zyje. Zreszta jego "partia" zydow " sprzatala" ....
    Dziewczyny, opamietajcie sie

macduska, Dziobak, kkisia, SolarPolar, moremi, gretka, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Podobno od polowy tygodnia maja wrocic.Wiec lipiec bedzie upalny ... A powiem Ci ,ze nie narzekam ,ze jest chlodniej.Pasi mi to jak najbardziej.

U nas tez ma byc upalnie. Wlasnie sprawdzilam pogode na 2 tyg. Temperatura w dzien ma sie wahac meidzy 34° i 37° O.o

stara.krycha, Aasiula, Mala79, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9db2e43b91c4.jpg

Dla reszty:-)
    Polar, no, jest i Twoj brzunio nareszcie :-)

Witam sie. Ja pierdole, ale mialam pobudke. Owszem, zapowiadali burze. Jak pierdolnelo, zerwalam sie na rowne nogi, bo mayslalam, ze chalupa sie wali. Po chwili zaczelo padac. I ja wtedy sobie przypomnialam, ze nie pojechalam po ten chleb wczoraj i biegiem do auta szyby zamykac!!! Bo tak je postawilam byle jak, na chwile przeciez tylko... Qrwa, zdazylam, nie zalalo nic w srodku, ale stracha mialam niezlego, bo tam w pip elektroniki przeca. Zamiast kawy zjadlam czekolade. No przeciez nalezalo mi sie po takiej przygodzie! Acha: polecialam do tego auta w koszuli nocnej, wiec jak beda w wiadomosciach podawac, ze jakas wariatka w Niemcach striptiz uprawia z rana, to MUA :-)

Sabina, Aasiula, Mala79, kapturnica, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, gretka, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jeszcze jeden moglby do Was dolaczyc. Jak mu tam .... Adolf cos tam. Ale on juz nie zyje. Zreszta jego "partia" zydow " sprzatala" ....
    Dziewczyny, opamietajcie sie
    Zrobic porzadek nie znaczy wymordowac niewinnych ludzi.To tak na marginesie....
    Wystarczy zobaczyc co uchodzcy robia we Wloszech i Grecji na ten moment.
    Smrod , brod i ubostwo.Wlosi sie wypowiadaja jak im dziekuja za ratunek szanujac miejssca w ktorych przebywaja. Najlepiej cale to towarzystwo puscic wolno.Ciekwe co wtedy bedzie ? Anarchia ?? :)

EDIT.Jakby tak jednej , drugiej czy trzeciej tolerancyjnej osobie taki Achmeddetonuj wysadzil kogos z rodziny , pobił za wygląd (brak burki ) czy zgwalcil grupowo pierwszy by zlapal za przysłowiowy łom i wyrwał chwasta :) .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 08:58

stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ,i miłego dnia

Mala79, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zrobic porzadek nie znaczy wymordowac niewinnych ludzi.To tak na marginesie....
    Wystarczy zobaczyc co uchodzcy robia we Wloszech i Grecji na ten moment.
    Smrod , brod i ubostwo.Wlosi sie wypowiadaja jak im dziekuja za ratunek szanujac miejssca w ktorych przebywaja. Najlepiej cale to towarzystwo puscic wolno.Ciekwe co wtedy bedzie ? Anarchia ?? :) .
    Wolno? Eee tam, zbyt pokojowo i istnieje ryzyko rozmnazania. Strzelac do lodek, zatapiac, nie dac wyjsc na lad. Niech sie kisza u siebie, a nie nas tu kolonizuja. Sorry Bisca, jak Cie lubie, tak w tej jednej kwestii sie bardzo nie zgadzamy, ale to nie znaczy chyba, ze nie bedziemy sie przez to lubily? :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Wolno? Eee tam, zbyt pokojowo i istnieje ryzyko rozmnazania. Strzelac do lodek, zatapiac, nie dac wyjsc na lad. Niech sie kisza u siebie, a nie nas tu kolonizuja. Sorry Bisca, jak Cie lubie, tak w tej jednej kwestii sie bardzo nie zgadzamy, ale to nie znaczy chyba, ze nie bedziemy sie przez to lubily? :-)

I dlatego na tym żeruja ,specjalnie dziurawia łódki , czy pontony by ich wyławiali przeciez. Nagminnie sie to slyszy.W dodatku jakie kurwa pretensje maja ,ze musza w takich a nie innych miejscach mieszkac.
    Masz racje -Jak wyplyneli tak niech dryfuja do usranej smierci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:02

stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Mnie obudzil tel Syna i na dodatek jakiś nieznany nr ktorego nie odebral bo to dziecie
    Co za ludzie litosci nie maja a tu pierwszy dzien w ktorym moglismy sobie pospac i co, i co dupa:-(

Milej soboty :-)

stara.krycha, iwcia77, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja ide sie uskuteczniac w sprzataniu..A sie mi tak Kce ze matko z corka :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:05

stara.krycha, iwcia77, Mala79, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję wszelkim uchodźcom ale też cieszę się że Polska jest dla nich mało atrakcyjna i służy raczej jako chwilowy przystanek.

iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, peppapig, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 10207 10208 10209 10210 10211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ