35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma upałów, wiec nie co współczuć, ale też bym chciała sobie wykrakackapturnica wrote:Kurde tak paCZam na swoje posty.Wrocilam tu na watek 7lipca jak przeczytałam cały wątek . I natknelam sie na swoj post z 8lipca do Pusura
Wysłany: 8 lipca 2014, 09:14 Edytuj | Zgłoś
Pusurek nie zazdroszcze ciazy w wysokiej w taki upal..Ale pewnie bym sie nie obrazila jakbym w niej teraz byla
Kurde lipiec za pasem a ja w zaawansowanej ciazy jeZdem!! Haa wygadalam sobie
stara.krycha, efcia, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podobno od polowy tygodnia maja wrocic.Wiec lipiec bedzie upalny ... A powiem Ci ,ze nie narzekam ,ze jest chlodniej.Pasi mi to jak najbardziej.Sabina wrote:Nie ma upałów, wiec nie co współczuć, ale też bym chciała sobie wykrakac

efcia, stara.krycha, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Kurde tak paCZam na swoje posty.Wrocilam tu na watek 7lipca jak przeczytałam cały wątek . I natknelam sie na swoj post z 8lipca do Pusura
Wysłany: 8 lipca 2014, 09:14 Edytuj | Zgłoś
Pusurek nie zazdroszcze ciazy w wysokiej w taki upal..Ale pewnie bym sie nie obrazila jakbym w niej teraz byla
Kurde lipiec za pasem a ja w zaawansowanej ciazy jeZdem!! Haa wygadalam sobie
Kapta no przecie ci nie dawno o tym wspominałam
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
U nas już jest. Vlaams-Belang.. Zapisałabym się, tyle że oni Polaków tez za swolocz mają..stara.krycha wrote:Tak se mysle, ze my z Kapta partie by zalozyc mogly. Podejrzewam, ze Simba, Paszcza i Elf tez by sie zapisaly. Moze jeszcze ktos. I bysmy w koncu zrobily porzadek w Europie!

kapturnica, stara.krycha, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dzwonilam przed chwila do mlodego jak tam prasowanie
Wyprasowali mojemu chlopu cytrynowke i finlandie , i dokupili krupnik
A wszystkie zolte koszulkk zostawili
Chlop jutro na zawal zejdzie jak zobaczy braki
Musze ale to koniecznie musze miec malucha
bo ten mi juz za stary sie zrobil
a moja córa własnie wyslala sms zebym na nia nie czekała - prasuja z okazji wakacji
kapturnica, Simba, stara.krycha, anna maria, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ach, pamiętam o dziwo, jeszcze to uczucie pierwszego dnia wakacji.. Jak się szkoły pokonczy, to już nigdy nic takiego się nie poczuje. Może na emeryturze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 22:24
kapturnica, kapturnica, efcia, Sabina, stara.krycha, moremi, iwcia77, macduska, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dlatego polazłam tego szukac

Moze to w angrode mi sie trafiło ,za przeczytanie watku od deski do deski
mówisz ?
ja czytałam ale utknęlam i juz mi sie nie chcialo stron przewijac
no właśnie a jest jakiś sposób na szybsze przewijanie
stara.krycha, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja tylko chcialam powiedziec, ze mi dobrze. Dziec w nocy wczoraj 9h ciągiem przespal, ja się poczułam jak człowiek cały dzień poza domem, dzis chuop dziecię przejął albo spało to nawet żywopłot skosilam, zrobiłam ciasto i wypasny obiad, mam czas na prasowanie czerwonego wieczorem- no jest lepiej..
efcia, ania.g, stara.krycha, kapturnica, anna maria, Simba, ComeToMeBaby, Mega, moremi, peppapig, iwcia77, Dziobak, macduska, BISCA, Mala79, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Polubilam 2razy/.Znaczy bedziesz czula tak ulge jak kartofel bedzie mial miec wakacyje

Myślisz? Będzie kombinerka co z nim zrobić, bo urlopu tyle nie mam. Wiec pewnie będą jakieś staże, półkolonie, jeszcze więcej latania..
stara.krycha, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH