35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzwonilam przed chwila do mlodego jak tam prasowanie
Wyprasowali mojemu chlopu cytrynowke i finlandie , i dokupili krupnik
A wszystkie zolte koszulkk zostawili
Chlop jutro na zawal zejdzie jak zobaczy braki
Musze ale to koniecznie musze miec malucha
bo ten mi juz za stary sie zrobil
stara.krycha, Sabina, kapturnica, malgos741, Simba, gretka, anna maria, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, Bozia3, BISCA, Mega, moremi, iwcia77, macduska, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniec zartow. Dzwoncie po Bursztyna. Zdecydowanie za dlugo jej tu nie ma. No jak to tak?!
Buuuuuuuuuuuuuuuursztyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wraaaaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niepelne to forum jakies bez niej, choc i tak fajne. No, ale brakuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:23
malgos741, kapturnica, megan8, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzie te fotki! To, ze czlowiek jak ten Nomada, to nie znaczy, ze forum mie czyta.
Dzieciaka usypialam i przegapilam. Wiecie jak jest trudno uspic ruchliwego 11 miesieczniaka w ciasnym pokoju motelowym? Masakra!
stara.krycha, Simba, kapturnica, Sabina, kkisia, efcia, Mega, moremi, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj ogladalas. Odgrzewane kotlety.Dziobak wrote:Dzie te fotki! To, ze czlowiek jak ten Nomada, to nie znaczy, ze forum mie czyta.
Dzieciaka usypialam i przegapilam. Wiecie jak jest trudno uspic ruchliwego 11 miesieczniaka w ciasnym pokoju motelowym? Masakra!
efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A w ogole. Adas wczoraj zrobil swoje pierwsze samodzielne 2 kroczki. Do mamusi rzecz jasna!
stara.krycha, kapturnica, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, efcia, Bozia3, BISCA, Mega, moremi, Parka, peppapig, iwcia77, macduska, SolarPolar, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a za pogode to co ,kurwa caly rok przepowiadalm zebyscie wiedzialy co na dupe wlozyc
martwilam sie zeby wam te dupska w strngach nie zmarzly ,i co i nic w zamian,mlodzierz
iwcia77 wrote:ja juz kuwa pojedynczo to ten jest dla ukochanej pani Waci
za korepetycje z matematyki 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/443e4ce1fe38.jpg
stara.krycha, Simba, Dziobak, Sabina, kapturnica, paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, efcia, Bozia3, Mega, iwcia77, macduska, SolarPolar, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tyz pamiętam! To było w innym życiu!Simba wrote:Nie mogie. Naszło mnie na sentymenty a to był moj pierwszy avatar na forum
Polar pamięta.
A ze wlasnie prasuje różowe....
Simba, Sabina, stara.krycha, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoz sie w kieszeni otwiera... Ja to bym ich wszystkich wywiozla gdzie na jaka wyspe i kabum! Bombke sprezentowala! Nie, nie, nie, nikt mi nie powie, ze mam ich tolerowac, ze sa zyczliwi albo cos. Wytluc poki male!Simba wrote:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18253907,Zamach_Panstwa_Islamskiego_we_Francji__Eksplozja_w.html?lokale=local#BoxNewsLink
Niedaleko
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha wyprasuj cos bos sie zjezylas
stara.krycha wrote:Noz sie w kieszeni otwiera... Ja to bym ich wszystkich wywiozla gdzie na jaka wyspe i kabum! Bombke sprezentowala! Nie, nie, nie, nikt mi nie powie, ze mam ich tolerowac, ze sa zyczliwi albo cos. Wytluc poki male!
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH