35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo jeszcze do ludzi nie wyszłaspaszczakin wrote:się nie skończył, tylko się powiększył. W kwestii nielubiane ludzi jako całości nic się nie zmieniło. To Simba uśmiecha się do obcych i czekoladki rozdaje.

Nie. Ja tez ich nadal nienawidzę. Ale faktycznie stałam sie jednak trochę bardziej łagodna. Eh....
stara.krycha, paszczakin, kapturnica, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrycha grupowe wymiata

A Twoje jeszcze się otwiera....
O jest
Wiewióra! I rzeczywiście cyc ładny 
A tak w ogóle - to z pokłonem
kapturnica, stara.krycha, malgos741, Simba, kkisia, Mega, efcia, ania.g, moremi, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiem coś o tymstara.krycha wrote:Oj tam, dajta spokoj z tymi cycami. Puszapy istnieja. Bez nich to mi sie te cyce o kolana obijajom

stara.krycha, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyChciałam się odnieść do posta Reni o tym, że przedszkolaki źle deklamują i nieładnie siewają. Wierzaj mi, po ciąży będziesz mieć cudnie zryty beret (patrz Iwcia, Paszczak, Sigma trochę, ja bardzo). Więc nic co teraz uważasz za bzdurne, nieudane i w ogóle bez sensu nagle stanie centrum Twego wszechświata
Jak Twoje dziecię ( a coś mi się widzi, że Filip bedzie), stanie między innymi dziećmi i słowo na przedstawieniu rzeknie, to będziesz dumna jak paw, ba ziemia będzie się zatrzymywać na ten właśnie moment! Wystep innych dzieci nie ma znaczenia, i tak nie sięgają Twojemu do pięt
stara.krycha, malgos741, Simba, kapturnica, kkisia, Mega, BISCA, paszczakin, anna maria, efcia, ania.g, megan8, Bozia3, moremi, peppapig, iwcia77, macduska, SolarPolar, caffe, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
-
łAMENOSabina wrote:Chciałam się odnieść do posta Reni o tym, że przedszkolaki źle deklamują i nieładnie siewają. Wierzaj mi, po ciąży będziesz mieć cudnie zryty beret (patrz Iwcia, Paszczak, Sigma trochę, ja bardzo). Więc nic co teraz uważasz za bzdurne, nieudane i w ogóle bez sensu nagle stanie centrum Twego wszechświata
Jak Twoje dziecię ( a coś mi się widzi, że Filip bedzie), stanie między innymi dziećmi i słowo na przedstawieniu rzeknie, to będziesz dumna jak paw, ba ziemia będzie się zatrzymywać na ten właśnie moment! Wystep innych dzieci nie ma znaczenia, i tak nie sięgają Twojemu do pięt 
kkisia, Sabina, efcia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

-
Tez tak myśle.
Ja jak Max połknie marchewkę i nie kichnie zaraz po tym to sie rozplywam i bije mu brawo.
A jak Leon zjadł kawałek ryby to mi sie oczy spocily. Strach sie bać
Sabina, stara.krycha, kkisia, malgos741, Mega, BISCA, kapturnica, anna maria, Dziobak, ComeToMeBaby, gosia7122, efcia, ania.g, Bozia3, dorbie, moremi, peppapig, iwcia77, macduska, SolarPolar, caffe, Mala79, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba oddawaj awatar

Nie musisz wszedzie podkreslac , jaka z ciebie idealan pani domu
pf tylko prasowanie jej w glowie
Sabina, malgos741, Mega, Simba, stara.krycha, kapturnica, efcia, ania.g, megan8, Bozia3, moremi, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak to właśnie wygląda.Simba wrote:Tez tak myśle.
Ja jak Max połknie marchewkę i nie kichnie zaraz po tym to sie rozplywam i bije mu brawo.
A jak Leon zjadł kawałek ryby to mi sie oczy spocily. Strach sie bać
Wiadomo my tu na forum jesteśmy chuj nie matki, ale w realu jesteśmy równo piźnięte na punkcie swoich dzieci
Ps. Simba zmień twarz, smaka mi robisz, a mam tylko piwo
Simba, malgos741, Mega, stara.krycha, kkisia, kapturnica, ania.g, moremi, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie mogie. Naszło mnie na sentymenty a to był moj pierwszy avatar na forumSabina wrote:Tak to właśnie wygląda.
Wiadomo my tu na forum jesteśmy chuj nie matki, ale w realu jesteśmy równo piźnięte na punkcie swoich dzieci
Ps. Simba zmień twarz, smaka mi robisz, a mam tylko piwo
Polar pamięta.
A ze wlasnie prasuje różowe....
Sabina, stara.krycha, kkisia, kapturnica, efcia, moremi, peppapig, iwcia77, macduska, SolarPolar, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPamiętam jak kiedyś wspominałyście jak wyglądałyścieSimba wrote:Nie mogie. Naszło mnie na sentymenty a to był moj pierwszy avatar na forum
Polar pamięta.
A ze wlasnie prasuje różowe....
Wiem, że nasza Pani nawet w avatarze miała swą twarz
I brakuje mi Mariolki u POlara...
stara.krycha, kkisia, kapturnica, Bozia3, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam to forumSabina wrote:Pamiętam jak kiedyś wspominałyście jak wyglądałyście
Sabina, kkisia, stara.krycha, kapturnica, efcia, Bozia3, BISCA, Mega, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariolke jeszcze kojarze. Ale ze Reni fejsem swiecila? Powaznie? Jaka szkoda, ze sie nie zalapalam! Ale czekej, czekej, mam pomysla:Sabina wrote:Pamiętam jak kiedyś wspominałyście jak wyglądałyście
Renek! Dam 20 wielbladow jak pokazesz pyska!
Sabina, kkisia, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH