X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    się nie skończył, tylko się powiększył. W kwestii nielubiane ludzi jako całości nic się nie zmieniło. To Simba uśmiecha się do obcych i czekoladki rozdaje.
    Bo jeszcze do ludzi nie wyszłas ;)
    Nie. Ja tez ich nadal nienawidzę. Ale faktycznie stałam sie jednak trochę bardziej łagodna. Eh....

nick nieaktualny, paszczakin, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

nic nie widziałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:57

nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A tu grupowe
    Wszystkie uzylyscie BB creme? O.o

nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    nic nie widziałam
    to kliknij link, zaznacz, wklej w przegladarke i otworz. Acha i usun prosze z posta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:56

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia priva masz

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha grupowe wymiata XD

A Twoje jeszcze się otwiera....
    O jest :) Wiewióra! I rzeczywiście cyc ładny ;)

A tak w ogóle - to z pokłonem :)

kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, Simba, nick nieaktualny, Mega, efcia, ania.g, moremi, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam, dajta spokoj z tymi cycami. Puszapy istnieja. Bez nich to mi sie te cyce o kolana obijajom :-P

Simba, megan8, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wszystkie uzylyscie BB creme? O.o
    Paszczak polecil, to uzyly my. Rzeczywiscie dziala cuda :-)

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Oj tam, dajta spokoj z tymi cycami. Puszapy istnieja. Bez nich to mi sie te cyce o kolana obijajom :-P
    wiem coś o tym ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Krycha zmień nicka bo małolata z Ciebie ,fajne fotki.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, efcia, ania.g lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam się odnieść do posta Reni o tym, że przedszkolaki źle deklamują i nieładnie siewają. Wierzaj mi, po ciąży będziesz mieć cudnie zryty beret (patrz Iwcia, Paszczak, Sigma trochę, ja bardzo). Więc nic co teraz uważasz za bzdurne, nieudane i w ogóle bez sensu nagle stanie centrum Twego wszechświata :) Jak Twoje dziecię ( a coś mi się widzi, że Filip bedzie), stanie między innymi dziećmi i słowo na przedstawieniu rzeknie, to będziesz dumna jak paw, ba ziemia będzie się zatrzymywać na ten właśnie moment! Wystep innych dzieci nie ma znaczenia, i tak nie sięgają Twojemu do pięt XD

nick nieaktualny, malgos741, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, BISCA, paszczakin, anna maria, efcia, ania.g, megan8, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, caffe, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Chciałam się odnieść do posta Reni o tym, że przedszkolaki źle deklamują i nieładnie siewają. Wierzaj mi, po ciąży będziesz mieć cudnie zryty beret (patrz Iwcia, Paszczak, Sigma trochę, ja bardzo). Więc nic co teraz uważasz za bzdurne, nieudane i w ogóle bez sensu nagle stanie centrum Twego wszechświata :) Jak Twoje dziecię ( a coś mi się widzi, że Filip bedzie), stanie między innymi dziećmi i słowo na przedstawieniu rzeknie, to będziesz dumna jak paw, ba ziemia będzie się zatrzymywać na ten właśnie moment! Wystep innych dzieci nie ma znaczenia, i tak nie sięgają Twojemu do pięt XD
    łAMENO =D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak myśle.
    Ja jak Max połknie marchewkę i nie kichnie zaraz po tym to sie rozplywam i bije mu brawo.
    A jak Leon zjadł kawałek ryby to mi sie oczy spocily. Strach sie bać

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Mega, BISCA, kapturnica, anna maria, Dziobak, ComeToMeBaby, gosia7122, efcia, ania.g, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, caffe, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba oddawaj awatar ;)
    Nie musisz wszedzie podkreslac , jaka z ciebie idealan pani domu
    pf tylko prasowanie jej w glowie

nick nieaktualny, malgos741, Mega, Simba, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, ania.g, megan8, Bozia3, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tez tak myśle.
    Ja jak Max połknie marchewkę i nie kichnie zaraz po tym to sie rozplywam i bije mu brawo.
    A jak Leon zjadł kawałek ryby to mi sie oczy spocily. Strach sie bać
    Tak to właśnie wygląda.
    Wiadomo my tu na forum jesteśmy chuj nie matki, ale w realu jesteśmy równo piźnięte na punkcie swoich dzieci :)

Ps. Simba zmień twarz, smaka mi robisz, a mam tylko piwo :(

Simba, malgos741, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Tak to właśnie wygląda.
    Wiadomo my tu na forum jesteśmy chuj nie matki, ale w realu jesteśmy równo piźnięte na punkcie swoich dzieci :)

Ps. Simba zmień twarz, smaka mi robisz, a mam tylko piwo :(
    Nie mogie. Naszło mnie na sentymenty a to był moj pierwszy avatar na forum :) Polar pamięta.
    A ze wlasnie prasuje różowe....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie mogie. Naszło mnie na sentymenty a to był moj pierwszy avatar na forum :) Polar pamięta.
    A ze wlasnie prasuje różowe....
    Pamiętam jak kiedyś wspominałyście jak wyglądałyście :) Wiem, że nasza Pani nawet w avatarze miała swą twarz :) I brakuje mi Mariolki u POlara...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dzisiaj jadłam? Makaron z truskawkami :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pamiętam jak kiedyś wspominałyście jak wyglądałyście :) Wiem, że nasza Pani nawet w avatarze miała swą twarz :) I brakuje mi Mariolki u POlara...
    Uwielbiam to forum <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, Bozia3, BISCA, Mega, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mariolke jeszcze kojarze. Ale ze Reni fejsem swiecila? Powaznie? Jaka szkoda, ze sie nie zalapalam! Ale czekej, czekej, mam pomysla:
    Renek! Dam 20 wielbladow jak pokazesz pyska! :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

‹‹ 10202 10203 10204 10205 10206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ