35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze jem pierwsze truskawki z działki ( u nas późno bo zimno)
iwcia77, stara.krycha, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
no jak to - ! przeciesz byl bokiet dla pracofnikuf szkolnyhDziobak wrote:Ello! My na polmetku podrozy. Zrąbani, ale dajemy rade. Adas urodzony traverel, po raz kolejny pokazal, ze tylko z nim podrozowac.
Widze, ze Pani zakonczyla dzis rok szkolny. Byly prezenty i kwiaty. Ale o higienistce nikt nie pomyslal... Wstydzcie sie dziewczeta! Za serce i trud. Za prozak o amfe na duzej przerwie.Za opatrywanie ran i wasze ulubione lewatywy... Nic, nawet dziekuje nie ma...
Smutek zalal serce me...
malgos741, stara.krycha, Dziobak, Mala79, kapturnica, gosia7122, Sabina, kkisia, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, Reni, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo przez ta adrenalinę bo my tu kciuki trzymamy za podróż z dzieckiemDziobak wrote:Ello! My na polmetku podrozy. Zrąbani, ale dajemy rade. Adas urodzony traverel, po raz kolejny pokazal, ze tylko z nim podrozowac.
Widze, ze Pani zakonczyla dzis rok szkolny. Byly prezenty i kwiaty. Ale o higienistce nikt nie pomyslal... Wstydzcie sie dziewczeta! Za serce i trud. Za prozak o amfe na duzej przerwie.Za opatrywanie ran i wasze ulubione lewatywy... Nic, nawet dziekuje nie ma...
Smutek zalal serce me...
stara.krycha, Dziobak, iwcia77, gosia7122, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
A teraz prasowanie z nowym smakiem gruszki i chili nawet dobre...

Jutro to zaliczę zggon he he impra się szykuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:16
iwcia77, stara.krycha, Mala79, ania.g, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
specjalne podziekowania dla pani higienistki co dbala o nasze zdrowie i kazala merynosy nosic

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/91e7e9db77b5.jpg
malgos741, ania.g, kapturnica, stara.krycha, Simba, gosia7122, Sabina, kkisia, Mega, BISCA, Dziobak, ComeToMeBaby, Zofia8, Bozia3, dorbie, moremi, macduska, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
-
O ktoś się tu podlizuje ; )iwcia77 wrote:specjalne podziekowania dla pani higienistki co dbala o nasze zdrowie i kazala merynosy nosic

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/91e7e9db77b5.jpg
iwcia77, Dziobak, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
ja juz kuwa pojedynczo to ten jest dla ukochanej pani Waci
za korepetycje z matematyki 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/443e4ce1fe38.jpg
stara.krycha, kapturnica, Simba, Sabina, kkisia, Mega, ania.g, Bozia3, moremi, macduska, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Ja kurde tez.. Nic a nic to do mnie nie pasujeiwcia77 wrote:nie to po porodzie ..hurmony ...placze jak widze malutkie dzieci w inkubatorze, chore itp...mientka sie zrobilam na kszyfde malych dzieci ...

Ale może zaczną w końcu mówić głośno o tym jak babom odpierdziela po porodzie. Ciągle jakieś sraty taty o karmieniu piersią w miejscach publicznych, a o tym, że połowie się we lbach przestawia to cisza.
Mi hormony tak w beret walnely, że jakby trafiło na słabsza psychicznie babkę, to cieszyć się, że u mnie okna pół metra nad ziemią. W domu cudowne, wymarzone dziecko, a ja ryk na wszystko. Z radości, że smutku, z wzruszenia, że strachu, z odpowiedzialności, z bezradności.. Juz mi na szczęście przeszło, ale ten aspekt mnie najbardziej w kolejnej ciazy przeraża. Rodzic mogę bez problemu, tylko potem od razu jakieś piguły niech mi dadzą..
iwcia77, stara.krycha, Simba, Sabina, kkisia, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, macduska, Mala79 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH