35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie oznacza to seks. Jesli o meza chodzi, rzecz jasna!Mala79 wrote:A ja skończyłam prasować ale nici z leniuchowania
Właśnie wróciło wybiegane i zmęczone dziecię z dworu i chce jeść
On się już pójdzie wykąpać w tym czasie co ja zrobię kolacje
hmm coś to Jego stwierdzenie podejrzane..?
Mala79, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKryska a jaki masz wzrost?stara.krycha wrote:Jogurt+precel+3 kromki chrupkiego z salata+pol czekolady+3 golabki+garsc czeresni+3 nalesniki z dzemem truskawkowym=59,8 kg ze startowych 59,4 kg dzis. Bilans dnia: 0,4 kg plus. Hmm...
Bo Ty wcale a wcale dużo nie wazysz
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ metra cieta, metr szescdziesiat w kapeluszu. Oczywiscie, ze za duzo. Cel jest 56,0 kg. Cos robie zle, tylko co, drogie bravo?Mala79 wrote:Kryska a jaki masz wzrost?
Bo Ty wcale a wcale dużo nie wazysz
Mala79, BISCA, efcia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnaczy niska Pani jeststara.krycha wrote:Z metra cieta, metr szescdziesiat w kapeluszu. Oczywiscie, ze za duzo. Cel jest 56,0 kg. Cos robie zle, tylko co, drogie bravo?
Tak jak moja ofoszona Psiolka
Może mi pod ręką podniesiona przebiegać i nazwałam ja "kuleczka"
☺
Ale tak poważnie różne są tego przyczyny...
Ja np chce przytyć i tez dupa bo mi nie idzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 19:38
stara.krycha, efcia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słyszałam....az sie scyzoryk w kieszeni otwieraReni wrote:Szef sztabu wyborczego Pis: Po dojściu do władzy zmienimy ustawę o In Vitro
Bry, dobrze, ze to piątek już
Jutro rano niestety na pogrzeb, a potem do fryzjera
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Hehehe, pogadamy za pare latReni wrote:dlaczego?
ja nie wiem jak w przedszkolu wytrzymam jak będą te wszystkie uroczystości hahaha
nie cierpię śpiewu dzieci i tego ich drętwego na bezdechu recytowania
sorry matki ale tego się nie da słuchać
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jakbym słyszała Psiolke ona tez się zawsze tym zasłaniala..☺stara.krycha wrote:Fcale nie-e. W dowodzie pisze: "sredni"

Ale są tego tez plusy ona siusiu mogła zrobić w krzaczkach a ja musiałam krzaczorow szukac☺
stara.krycha, iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jak bede miala corke, to bede mogla w jej ciuchach chodzic praktycznie od urodzeniaMala79 wrote:No jakbym słyszała Psiolke ona tez się zawsze tym zasłaniala..☺
Ale są tego tez plusy ona siusiu mogła zrobić w krzaczkach a ja musiałam krzaczorow szukac☺
Mala79, ania.g, kapturnica, gosia7122, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Tez dostałam, za ofiarność i zrozumienie potrzeb szkołypaszczakin wrote:Kisia.. czekaj, bo jakis budyn mnie przyatakowal.. Ty dostalas podziekowanie? Na zakonczenie szkoly? Ke?
a razem z mężem list gratulacyjny za wzorowe wychowania córki
stara.krycha, iwcia77, dorbie, kapturnica, Sabina, kkisia, BISCA, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie to po porodzie ..hurmony ...placze jak widze malutkie dzieci w inkubatorze, chore itp...mientka sie zrobilam na kszyfde malych dzieci ...stara.krycha wrote:Iwcia, co Ty taka placzliwa? Testa zrob, moze Ty w cionzy?

stara.krycha, Mala79, dorbie, kapturnica, Simba, Sabina, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam prąd na działce hurrrrrrrrrra

iwcia77, stara.krycha, Mala79, dorbie, ania.g, kapturnica, gosia7122, Simba, Sabina, Mega, kkisia, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ello! My na polmetku podrozy. Zrąbani, ale dajemy rade. Adas urodzony traverel, po raz kolejny pokazal, ze tylko z nim podrozowac.
Widze, ze Pani zakonczyla dzis rok szkolny. Byly prezenty i kwiaty. Ale o higienistce nikt nie pomyslal... Wstydzcie sie dziewczeta! Za serce i trud. Za prozak i amfe na duzej przerwie.Za opatrywanie ran i wasze ulubione lewatywy... Nic, nawet dziekuje nie ma...
Smutek zalal serce me...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:15
stara.krycha, malgos741, Mala79, dorbie, ania.g, kapturnica, gosia7122, Simba, Sabina, Mega, kkisia, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, megan8, moremi, Reni, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH