35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem i padłam.
A było to tak. Uprzedzam że na codzień poruszam się samochodem.Pojechałyśmy z córką do Warszawy kolejką wkd (Warszawska kolej dojazdowa) potem przeszłyśmy do metra i tu się zaczęło. Najpierw nie wiedziałam z której skrzynki czy puszki mam kupić bilety i czy jeden jest na wszelkie środki lokomocji. Po lataniu od jednego do drugiego przez 5 min w końcu ogarnęłam temat. Następnie zamiast udać się w kierunku Młocin polazłyśmy na stronę Kabat. Trzeba było wlec się na drugą stronę. Dotarłyśmy do stacji Świętokrzyska w celu przesiadki na magiczną drugą linię metra. I znów zbaraniałam. Gdzie do cholery idzie się do tej drugiej linii. Dopadłam jakiegoś gościa i mówię: może to wyjątkowo głupie pytanie ale gdzie jest druga linia metra. Gość uśmiechnął się i wskazał kierunek. Uf udało się wsiadłyśmy i dojechałyśmy do stacji Dworzec Wileńska,bo ktoś nam powiedział że stamtąd najbliżej na Kijowską. Prawie wsiadłyśmy do autobusu jadącego w przeciwnym kierunku na Marki. Dopadłyśmy tramwaj i po dwóch przystankach wreszcie byłyśmy pod szkołą. W szkole pani w sekretariacie uświadomiła nas że niepotrzebnie jechałyśmy do Dworca Wileńska a potem tramwajem bo wystarczyło wysiąść na stacji Stadion Narodowy i w 4 min przejść do szkoły... A jeszcze okazało się że nie zabrałam kart płatniczych i kasy na wpisowe do szkoły. Także sponsorem w Złotych Tarasach była moja córka(teraz jej muszę kasę przelać) Do domu zabrał nas mój mąż wracający z pracy samochodem
Normalnie dzień świstaka.
Bozia3, gosia7122, gretka, iwcia77, kkisia, Mala79, stara.krycha, peppapig, BISCA, efcia, malgos741, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, megan8, moremi, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Nie trzeba pilnować? A jak przyprowadzi jakąś plastikową skwarę z solarium?megan8 wrote:efcia ,lepiej miej chłopaka ,nie trzeba pilnować
kapturnica, gosia7122, iwcia77, kkisia, stara.krycha, BISCA, efcia, Simba, Sabina, Mega, megan8, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Dzień dobry.
Jak dobrze że dzieciaki mają wolne,mogę pięć minut dłużej spać bo nie będzie kolejki do łazienki.Córka druga liceum świadectwo bardzo dobre czwórki i piątki. Syn gorzej ale zdał.W gimnazjum to dopiero będzie jazda z nauką nie wiem czy sobie poradzi z matmą.
Ania ale miałaś dzień.
Kapta masz wiadomość.
iwcia77, ania.g, stara.krycha, malgos741, Simba, Sabina, Mega, Bozia3, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
Krycha, moje dziecko to by się do Ciebie nadawało. Wiecznie tylko pasza i pasza.. Juz nie wiem, co z tym dzieciem robić, żeby tyle nie zarlo
plakaty Michelin Baby mu porozwieszac?
iwcia77, kkisia, stara.krycha, Mega, Mala79, BISCA, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
gorzej jak jej dzieciaka machnie i potem miej taka na niedzielnych obiadachania.g wrote:Nie trzeba pilnować? A jak przyprowadzi jakąś plastikową skwarę z solarium?

a mowi sie tak:
jak sie ma chlopaka to trzeba go pilnowac a jak dziewczyne to trzeba pilnowac calego osiedla
Ania- widac , ze srodki komunikacji miejskiej sa ci obce
tak to jest niestety jak czlowiek porusza sie czly czas autem..ale to musialo smiesznie wygladac
pewnie wzieli cie za jakas babe ze wsi 
ania.g, kkisia, Mala79, efcia, kapturnica, Simba, Sabina, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A w nosie to mam za kogo mnie wzięli, mogę być i ze wsiiwcia77 wrote:gorzej jak jej dzieciaka machnie i potem miej taka na niedzielnych obiadach

a mowi sie tak:
jak sie ma chlopaka to trzeba go pilnowac a jak dziewczyne to trzeba pilnowac calego osiedla
Ania- widac , ze srodki komunikacji miejskiej sa ci obce
tak to jest niestety jak czlowiek porusza sie czly czas autem..ale to musialo smiesznie wygladac
pewnie wzieli cie za jakas babe ze wsi 
kkisia, iwcia77, Mala79, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyPoka mu moja fote. Te z brzuchempaszczakin wrote:Krycha, moje dziecko to by się do Ciebie nadawało. Wiecznie tylko pasza i pasza.. Juz nie wiem, co z tym dzieciem robić, żeby tyle nie zarlo
plakaty Michelin Baby mu porozwieszac?
BISCA, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja skończyłam prasować ale nici z leniuchowania
Właśnie wróciło wybiegane i zmęczone dziecię z dworu i chce jeść
On się już pójdzie wykąpać w tym czasie co ja zrobię kolacje
hmm coś to Jego stwierdzenie podejrzane..?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 19:27
stara.krycha, iwcia77, efcia, kapturnica, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJogurt+precel+3 kromki chrupkiego z salata+pol czekolady+3 golabki+garsc czeresni+3 nalesniki z dzemem truskawkowym=59,8 kg ze startowych 59,4 kg dzis. Bilans dnia: 0,4 kg plus. Hmm...
Mala79, iwcia77, efcia, kapturnica, Mega, megan8, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH