35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem .W Anterpii jak mrówkóóFF ich .Moj na szczescie mieszka w takiej okolicy gdzie jest ich malo .paszczakin wrote:U mnie konkretnie prawie wcale. Ale w Belgii, a już w Brukseli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:09
stara.krycha lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo je fenomen jakis. We lbie napierdolone, jak za nastolatki i czlowiek se mysli, ze jest mlody buk. Dopoki nie zobaczy prawdziwej mlodosci. Wtedy jest lekkie zdziwko
Ze czas tak zapierdala!
efcia, kapturnica, SolarPolar, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Ooooo właśnie! Tyle razy mialam Wam powiedzieć. Kupiłam młodemu balsam jak się urodził, pediatra poleciła. Młodemu tak sredniawo podpasował, wiec zaczęliśmy się nim dzielić.stara.krycha wrote:Dawno nie widzialam facjaty bez zmarszczek. Sorry laski, nie do Was pije, ja po prostu mam lustro w domu...

I ja kiedyś paszcze nim wysmarowalam i tadam- wszystkie zmarchy mi rozprostowalo.
Śmierdzi, szczypie w oczy, ale efekt wow. Emolient balm, a-derma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:19
stara.krycha, efcia, kapturnica, Bozia3, iwcia77, BISCA, malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobisz to zle! Chlopak ma przyjsc po dziewczyne zawsze z flaszka. Jak przyniesie flaszke, to gon dziada, pijaka do domu nie wpuszczaj! A jak nie przyniesie, to co za wychowanie, ze z tesciami sie nie napije?!efcia wrote:bede pamietac

ale akurat z tym nie ma problemu, mój męzu wygarnia ich łopata
Gonic chama!
efcia, megan8, Bozia3, paszczakin, kkisia, kapturnica, SolarPolar, iwcia77, Simba, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Robisz to zle! Chlopak ma przyjsc po dziewczyne zawsze z flaszka. Jak przyniesie flaszke, to gon dziada, pijaka do domu nie wpuszczaj! A jak nie przyniesie, to co za wychowanie, ze z tesciami sie nie napije?!
Gonic chama!
nieźle
-
stara.krycha wrote:No i...?????
Cierpliwosci, na spacerze z młodym jestem. Nawiguje jedna ręką wózek terenowke, Was doczytuje, piszę, na drogę lypie kątem oka..
stara.krycha, megan8, efcia, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Mala79, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH