35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie placa za tolerancje a czerpanie niewyobrazanych korzysci z kolonii ktore mieli. Za zachlannosc trzeba kiedys slono zaplacic.kapturnica wrote:Niestety. Francja za te tolerancje szeroko rozumiana coraz częściej zaczyna płacic.Anglicy równiez i na szczęście częśc ich przeciera juz oczy. Chociazby chlopak mojej siostry.Mielismy ze soba na ten temat niezła rozmowe .On był bardzo w stosunku do nich otwarty.Do czasu. Jak napadli jego znajomego bo szedł z piwem

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tak i nie. Kwestia polityki wewnetrznej. Niemcy np. maja chujowa, ze zbyt szeroko rozumianym "DAJ" w postaci panstwa (nad)opiekunczego. Nachalnie to wlasnie ciapate wykorzystuja.SolarPolar wrote:Nie placa za tolerancje a czerpanie niewyobrazanych korzysci z kolonii ktore mieli. Za zachlannosc trzeba kiedys slono zaplacic.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A biale polskie robotniki nie korzystaja? Tyz, garsciami.stara.krycha wrote:I tak i nie. Kwestia polityki wewnetrznej. Niemcy np. maja chujowa, ze zbyt szeroko rozumianym "DAJ" w postaci panstwa (nad)opiekunczego. Nachalnie to wlasnie ciapate wykorzystuja.
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wszystkie do cholery! Patologia sciaga, a i owszem, ale ja sie obracam w kregach, gdzie socjal omija sie szerokim lukiem, nawet gdy nalezy sie jak psu micha. Byloby mi po prostu wstyd.SolarPolar wrote:A biale polskie robotniki nie korzystaja? Tyz, garsciami.
SolarPolar, kapturnica, efcia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Sa ludzie i ludzie - nie kazdy pijak to zlodziej. Dlatego nie lubie generalizowac.stara.krycha wrote:Nie wszystkie do cholery! Patologia sciaga, a i owszem, ale ja sie obracam w kregach, gdzie socjal omija sie szerokim lukiem, nawet gdy nalezy sie jak psu micha. Byloby mi po prostu wstyd.
stara.krycha, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witam sie
Wczoraj padlam jak mucha po powrocie
Dzisiaj juz sielaneczka Młody świętuje w KFC zakończenie roku z chlopakami
Ja zaliczyłam kolejna wizytę teraz czeka mnie jeszcze w poniedziałek i czwartek i mam nadzieje se odetchnąć trochę...
Z najnowszych wieści ponowna artoskopia kolana 13 lipca...
Tak na marginesie teraz to już nie wiem co pierwsze włączać fb czy ovu w telefonie hahaha
Miłego popoludnia
Ja okupuje łóżko bo noga po wymantretowaniu daje znać ze jest...
stara.krycha, SolarPolar, kkisia, kapturnica, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Po czeresniach zrobie nowa slitfociestara.krycha wrote:No, ciezarowy, ktora mnie przebije?

Grunt ze najedzona jesteś a to czereśnie tez juz trawisz?
I pobawimy sie w znajdz roznice 
SolarPolar, Mala79, kapturnica, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnajdź różnice powiadasz może być zabawnie zwłaszcza ze większość na zdjęciach widzi to co chce zauważyć ☺stara.krycha wrote:Po czeresniach zrobie nowa slitfocie
I pobawimy sie w znajdz roznice 
kapturnica, stara.krycha, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Paszcza - jak tam sprawa Twojej rodziny? Chodzi mi o chrzest, a w zasadzie jego brak...czy odpisali Ci na maila? Pogodzili się z sytuacją?
oj ciezko.. na razie nie gadamy na ten temat a konwesacje nasze sa jak ze starsza pania z sasiedztwa- grzeczne, o Adasiu, zdrowiu i pogodzie. I szybko sie koncza..
Na maila odpisal ojciec tak jakby mial w dupie wywody glupiego dziecka. Odpisalam mu, on znowu mi i nic sie nie zmienilo..
Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Polski biały robotnik nawet jesli pobiera socjale to nie z racji nadupczenia pułku dzieci , ale swojej pracy i w danym kraju dostosowywuje sie do zwyczajow , do norm i kultury jaka tam panuje.
A wyznawcy allaszka zostaja w swoim kregu z wyciagnieta brudna łapa po kase , która im sie za nic w wiekszosci nie nalezy.Dodatkowo probujac narzucic wlasne zwyczaje w kraju , ktory ich przyjal.
Nie przypominam sobie by gdziekolwiek , w ostatnim dziesiecioleciu katole , zydki czy wyznawcy innych religii mordowali ludzi tylko dlatego ,ze inni nie chca wierzyc w pedofila , kozojebce i nekrofila.
stara.krycha, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:A ja jestem dziwna .Bo ,zeby mi dopłacili nie wyjechała bym do zadnych takich krajoOOFFF .No nie wiem jak Wam to wytłumaczyc.Ale wszedzie gdzie jest duzo muzułamnów to ja sieM normalnie brzydze.Chociaz z drugiej strony gdzie ich juz kurwa nie ma
czyli nas nigdy nie odwiedzisz..
stara.krycha, kapturnica, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czyli nie uznali Twojego zdania. Bisca może miała rację mówiąc - że między Wami nie do końca o konkretny chrzest chodzi - tylko w ogóle o Wasze relacje - gdzie oni wymuszają na Tobie swoje własne poglądy, a Ty próbujesz odciąć pępowinę i zyc po swojemu....trudne zadanie masz - ale tylko w taki sposób pewnie można to osiągnąć - robić po swojemu...paszczakin wrote:oj ciezko.. na razie nie gadamy na ten temat a konwesacje nasze sa jak ze starsza pania z sasiedztwa- grzeczne, o Adasiu, zdrowiu i pogodzie. I szybko sie koncza..
Na maila odpisal ojciec tak jakby mial w dupie wywody glupiego dziecka. Odpisalam mu, on znowu mi i nic sie nie zmienilo..
stara.krycha, paszczakin, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH