35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie.. Ja po prostu jeZdem malo tolerancyjna .stara.krycha wrote:Zaraz ze nieufnosc i do tego wrodzona. Kapta, nie boj sie, ja z Toba. My ich qrwa po prostu nie lubimy! Bo tak!

Źle! Ja nie jestem wogole w stosunku do nich tolerancyjna
I nie tylko do nich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 15:38
stara.krycha lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7510091890f.jpg
stara.krycha wrote:Pusto tu cosik, a ja mam dylemat: wole golabki czy nalesniki?
iwcia77, stara.krycha, kapturnica, efcia, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety. Francja za te tolerancje szeroko rozumiana coraz częściej zaczyna płacic.Anglicy równiez i na szczęście częśc ich przeciera juz oczy. Chociazby chlopak mojej siostry.Mielismy ze soba na ten temat niezła rozmowe .On był bardzo w stosunku do nich otwarty.Do czasu. Jak napadli jego znajomego bo szedł z piwemstara.krycha wrote:Tolerancja jest przereklamowana

stara.krycha, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Znaczy sie te stare .Bo te mlode niektore dupencje niezle byly.stara.krycha wrote:No wlasnie nie wiem, czemu one takie szpetne i rozlazle? Geny?
Ja tam zawsze wolałam do opieki dziadków.. Mozna sobie ich bylo urobic hehehe
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWez no cofnij sie do planszy pogladowej. Gdzie te mlode dupencje? Ok, jedna moze, ta kolo mnie, ale to akurat Wloszka jest!kapturnica wrote:Znaczy sie te stare .Bo te mlode niektore dupencje niezle byly.
Ja tam zawsze wolałam do opieki dziadków.. Mozna sobie ich bylo urobic hehehe
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH