35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Miesiac po urodzeniu do 6 roku - w zaleznosci od zrzutu zebow, potem po 14-15 roku - jak juz im twarz sie wyciagnie to tak do 40 roku a potem to juz nawet botoks nie pomoze....Heretyczka wrote:po mamrocie
Hmmm...
moremi, iwcia77, BISCA, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie boj sieefcia wrote:ja ryczałam na wystepach moje córy w przedszkolu, na pasowaniu na ucznia, na pierwszej komuni, na 18stce, no to tera bede ryczeć jak oddam ja obcemu przed ołtarzem

sama sie odda i mamuski o zgode nawet jej do głowy nie przyjdzie zapytać
ewentualnie ci powie ze jesteś, stara, zacofana i nic nie wiesz o zyciu
Bozia3, efcia, moremi, stara.krycha, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
nigdy mojej mamie bym czegoś takiego nie powiedziała

[QUOTE=Heretyczka
ewentualnie ci powie ze jesteś, stara, zacofana i nic nie wiesz o zyciu[/QUOTE]
efcia, moremi, iwcia77, kapturnica, stara.krycha, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Krycha zoba!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/946ea2f9b3c1.jpg
efcia, SolarPolar, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, stara.krycha, BISCA, megan8, peppapig, Mega, Simba, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
wkurzają mnie komentarze ludzi
kuźwa stała się tragedia a oni obrażają tych co zginęli, że trzeba być debilem, żeby jechać do tych krajów
sorry ale we Francji, Londynie, Madrycie, Nowym Yorku też były zamachy? czy tylko ktoś miał gazy?
efcia, moremi, iwcia77, kkisia, paszczakin, Mega, Simba, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniby takReni wrote:wkurzają mnie komentarze ludzi
kuźwa stała się tragedia a oni obrażają tych co zginęli, że trzeba być debilem, żeby jechać do tych krajów
sorry ale we Francji, Londynie, Madrycie, Nowym Yorku też były zamachy? czy tylko ktoś miał gazy?
ale do Tunezji nie pojechałabym, wole pomoczyc nogi w wanience
SolarPolar, iwcia77, kapturnica, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
W tym samym czasie atak terrorystyczny byl we Francji i Kuwejcie.Reni wrote:wkurzają mnie komentarze ludzi
-
ja teraz też nie ale wcześniej byłam 6 razy i nie żałuję
chociaż teraz jak patrzę, w których hotelach były zamachy, to sierść mi się jeży
Heretyczka wrote:niby tak
ale do Tunezji nie pojechałabym, wole pomoczyc nogi w wanience
efcia, moremi, iwcia77, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja teraz też nie ale wcześniej byłam 6 razy i nie żałuję
chociaż teraz jak patrzę, w których hotelach były zamachy, to sierść mi się jeży
też bylam, ale juz nie pojade, zwłaszcza ze chcieli mnie kupić za 5 wielbłądów
Heretyczka, moremi, Bozia3, iwcia77, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Mala79, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
tylko?
za mnie 15 i chciał dorzucić jeszcze córkę i ewentualnie żonę
efcia wrote:też bylam, ale juz nie pojade, zwłaszcza ze chcieli mnie kupić za 5 wielbłądów
efcia, moremi, Bozia3, iwcia77, kkisia, stara.krycha, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
Raczej baranaBozia3 wrote:będzie ze znaku byka - jak ja..hehe
fajnie - nie?
ale też rogate
efcia, iwcia77, kapturnica, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to chyba dobrze
siedziałabyś teraz gdzieś na pustyni i dziergała makatki z wielbłądziej wełny, jadła co allah da i bawiła bandę dzieciaków swoich i nie tylko
efcia wrote:ku... a mój nie chciał sie targować
iwcia77, kkisia, stara.krycha, efcia, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
A ja jestem dziwna .Bo ,zeby mi dopłacili nie wyjechała bym do zadnych takich krajoOOFFF .No nie wiem jak Wam to wytłumaczyc.Ale wszedzie gdzie jest duzo muzułamnów to ja sieM normalnie brzydze.Chociaz z drugiej strony gdzie ich juz kurwa nie ma
Heretyczka, stara.krycha, iwcia77, efcia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH