X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dlaczego?
    ja nie wiem jak w przedszkolu wytrzymam jak będą te wszystkie uroczystości hahaha
    nie cierpię śpiewu dzieci i tego ich drętwego na bezdechu recytowania
    sorry matki ale tego się nie da słuchać
    Jeszcze w przedszkolu to one sa slodkie ale w podstawowce to juz straszne, ja nie lubie , mam wqurwa ze tam poszlam a w zeszlym roku obiecalam sobie ze nigdy wiecej. Ja nie przypominam sobie by moi rodzice lazili na zakonczenie roku. I slusznie.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Reni, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    17 ....lipca??? O.o
    ojejuśku a jednak bendziesz mojom parom? O.o
    kkisia wrote:
    A i zadzwonilam do kliniki
    wizyta 7 lipca i jesli bedzie wsio ok to ok 17 moge zaczynac raz jeszcze o.O

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gretka, efcia, BISCA, nick nieaktualny, Mega, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Toc mowilam ze w Stolicy . Ale zagladam. Spotkanie za 5 min . Dawaj fotke
    Szybko
    widziala?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:20

BISCA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    17 ....lipca??? O.o
    ojejuśku a jednak bendziesz mojom parom? O.o

Az mi wlosy deba stanely jak to uslyszalam
    ale czekam grzecznie do 7 na wizyte :)

nick nieaktualny, Reni, moremi, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raczej
    widzisz łódkę w trzecim rzędzie po lewej stronie?
    to on jest na tej tratwie za nią
    buauahaha
    paszczakin wrote:
    zaraz, a moze ty mi te łódki chcialas pokazac, a jakas ruda larwa w kadr wlazla?

nick nieaktualny, paszczakin, moremi, efcia, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te bezzębne sepleniące pieszczące się dzieci?
    o nie nie nie nie
    SolarPolar wrote:
    Jeszcze w przedszkolu to one sa slodkie ale w podstawowce to juz straszne, ja nie lubie , mam wqurwa ze tam poszlam a w zeszlym roku obiecalam sobie ze nigdy wiecej. Ja nie przypominam sobie by moi rodzice lazili na zakonczenie roku. I slusznie.

SolarPolar, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje plany realizuja sie blyskawicznie. Od chleba dupa rosnie, nie jade po chleb. W zwiazku z tym zaczynam prasowac. Obiad tez juz odpada, bo opchalam sie tzw. dietetycznym pieczywem chrupkim z salata. Zagryzlam czekolada. Na efekty czekac dlugo nie musialam ;-)

Odkurzac? Moze jutro!

moremi, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o nie nie nie nie

Reni, a spiewajace w teleranku dzieci, takie z zapalem kiwajace broda na boki przy spiewaniu? ;)

miodzio..

nick nieaktualny, moremi, Reni, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem
    jakie to?
    paszczakin wrote:
    Reni, a spiewajace w teleranku dzieci, takie z zapalem kiwajace broda na boki przy spiewaniu? ;)

miodzio..

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapraszam po świadectwa z paskiem ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78e76cf4d310.jpg

nick nieaktualny, paszczakin, SolarPolar, efcia, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, BISCA, megan8, Dziobak, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, pojde jaki łobiad naszykuje.. tesciowka wiruje w chwastach w ogrodzie, trza ją nakrmic, coby jeszczce trawe wygrabila ;)

nick nieaktualny, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Mega, Simba, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie wiem
    jakie to?

tu troche jest

https://youtu.be/cFhmkj1UIXs?t=16s

ale klasyka jest, jak za broda podaza cala glowa..

Reni, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba nadrabia widze. To ja jednak odkurze, bo troche jej zejdzie

efcia, nick nieaktualny, moremi, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kiedy urodzi się moje dziecko

Prawdopodobna data poczęcia: 11.07.2015 (za 2 tygodnie i 1 dzień)

Początek drugiego trymestru (12. tydzień):03.10.2015 (za 3 miesiące i 1 tydzień)

Początek trzeciego trymestru (22. tydzień):12.12.2015 (za 5 miesięcy i 2 tygodnie)

Szacunkowa data urodzin:03.04.2016 (za 9 miesięcy i 1 tydzień)

no to mam już wszystko zaplanowane
    będzie ze znaku byka - jak ja..hehe :) fajnie - nie?

Reni, Mega, Simba, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o nie nie nie nie
    Bezzebne to tak pierwsza klasa szkoly podstawowej - wtedy zmieniaja uzebienie i sa najbrzydsze potem w okresie dojrzewania nosy im sie wydluzaja, robie sie dziobate i takie brzydkie- a potem ladnieja by po 40 znowy sflaczec i sie powoli psuć - w tej fazie jestem aktualnie, dziecko po fazie wymiany zebow i nie znosi wystepow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:24

nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Reni, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, BISCA, gretka, Mega, Simba, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Bezzebne to tak pierwsza klasa szkoly podstawowej - wtedy zmieniaja uzebienie i sa nabrzudsze potem w okresie dojrzewania nosy im sie wydluzaja, robie sie dziobate i takie brzydkie- a potem ladnieja by po 40 znowy sflaczec i sie powoli psuć - w tej fazie jestem aktualnie, dziecko po fazie wymiany zebow i nie znosi wystepow.
    To kiedy som ladne?

iwcia77, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Co tu dzisiaj taki pomor? Wszystkie szkoly koncza. Ja juz po , polowe przesiedzialam pod szkola. Te wystepy nie na moje nerwy.
    A mnie się podobało - właśnie wróciłam. Wzruszyłam się - mój syn skończył szkołę podstawową - na dodatek z wyróżnieniem. Wyglądał ładnie, reszta dzieciaków też..wszystkim kręciła sie łza w oku - Pani też - nawet ze smiechem wspominała aferę czeską trawowo-czekoladową. Przed nimi nowy etap życia - chlip chlip...:)

efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Reni, moremi, iwcia77, kapturnica, BISCA, gretka, Mega, Simba, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    To kiedy som ladne?
    po mamrocie

nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Bozia3, Reni, paszczakin, moremi, iwcia77, Mega, Simba, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    To kiedy som ladne?
    Miesiac po urodzeniu do 6 roku - w zaleznosci od zrzutu zebow, potem po 14-15 roku - jak juz im twarz sie wyciagnie to tak do 40 roku a potem to juz nawet botoks nie pomoze....

nick nieaktualny, efcia, Reni, moremi, iwcia77, gretka, Simba, caffe lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ryczałam na wystepach moje córy w przedszkolu, na pasowaniu na ucznia, na pierwszej komuni, na 18stce, no to tera bede ryczeć jak oddam ja obcemu przed ołtarzem ;-)

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Reni, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, gosia7122, gretka, Mega, Simba, ComeToMeBaby, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 10191 10192 10193 10194 10195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ