35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze w przedszkolu to one sa slodkie ale w podstawowce to juz straszne, ja nie lubie , mam wqurwa ze tam poszlam a w zeszlym roku obiecalam sobie ze nigdy wiecej. Ja nie przypominam sobie by moi rodzice lazili na zakonczenie roku. I slusznie.Reni wrote:dlaczego?
ja nie wiem jak w przedszkolu wytrzymam jak będą te wszystkie uroczystości hahaha
nie cierpię śpiewu dzieci i tego ich drętwego na bezdechu recytowania
sorry matki ale tego się nie da słuchać
kkisia, stara.krycha, moremi, Reni, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
17 ....lipca???

ojejuśku a jednak bendziesz mojom parom?
kkisia wrote:A i zadzwonilam do kliniki
wizyta 7 lipca i jesli bedzie wsio ok to ok 17 moge zaczynac raz jeszcze
stara.krycha, kkisia, moremi, gretka, efcia, BISCA, peppapig, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no raczej
widzisz łódkę w trzecim rzędzie po lewej stronie?
to on jest na tej tratwie za nią
buauahaha
paszczakin wrote:zaraz, a moze ty mi te łódki chcialas pokazac, a jakas ruda larwa w kadr wlazla?
stara.krycha, paszczakin, moremi, efcia, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
te bezzębne sepleniące pieszczące się dzieci?
o nie nie nie nie
SolarPolar wrote:Jeszcze w przedszkolu to one sa slodkie ale w podstawowce to juz straszne, ja nie lubie , mam wqurwa ze tam poszlam a w zeszlym roku obiecalam sobie ze nigdy wiecej. Ja nie przypominam sobie by moi rodzice lazili na zakonczenie roku. I slusznie.
SolarPolar, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje plany realizuja sie blyskawicznie. Od chleba dupa rosnie, nie jade po chleb. W zwiazku z tym zaczynam prasowac. Obiad tez juz odpada, bo opchalam sie tzw. dietetycznym pieczywem chrupkim z salata. Zagryzlam czekolada. Na efekty czekac dlugo nie musialam

Odkurzac? Moze jutro!
moremi, kkisia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:te bezzębne sepleniące pieszczące się dzieci?
o nie nie nie nie
Reni, a spiewajace w teleranku dzieci, takie z zapalem kiwajace broda na boki przy spiewaniu?
miodzio..
stara.krycha, moremi, Reni, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
zapraszam po świadectwa z paskiem

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78e76cf4d310.jpg
stara.krycha, paszczakin, SolarPolar, efcia, kkisia, moremi, kapturnica, BISCA, megan8, Dziobak, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
dobra, pojde jaki łobiad naszykuje.. tesciowka wiruje w chwastach w ogrodzie, trza ją nakrmic, coby jeszczce trawe wygrabila
stara.krycha, efcia, iwcia77, kkisia, moremi, Mega, Simba, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
będzie ze znaku byka - jak ja..heheReni wrote:Kiedy urodzi się moje dziecko
Prawdopodobna data poczęcia: 11.07.2015 (za 2 tygodnie i 1 dzień)
Początek drugiego trymestru (12. tydzień):03.10.2015 (za 3 miesiące i 1 tydzień)
Początek trzeciego trymestru (22. tydzień):12.12.2015 (za 5 miesięcy i 2 tygodnie)
Szacunkowa data urodzin:03.04.2016 (za 9 miesięcy i 1 tydzień)
no to mam już wszystko zaplanowane
fajnie - nie?
Reni, Mega, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
Bezzebne to tak pierwsza klasa szkoly podstawowej - wtedy zmieniaja uzebienie i sa najbrzydsze potem w okresie dojrzewania nosy im sie wydluzaja, robie sie dziobate i takie brzydkie- a potem ladnieja by po 40 znowy sflaczec i sie powoli psuć - w tej fazie jestem aktualnie, dziecko po fazie wymiany zebow i nie znosi wystepow.Reni wrote:te bezzębne sepleniące pieszczące się dzieci?
o nie nie nie nieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:24
stara.krycha, efcia, iwcia77, Reni, kkisia, moremi, kapturnica, BISCA, gretka, Mega, Simba, caffe, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo kiedy som ladne?SolarPolar wrote:Bezzebne to tak pierwsza klasa szkoly podstawowej - wtedy zmieniaja uzebienie i sa nabrzudsze potem w okresie dojrzewania nosy im sie wydluzaja, robie sie dziobate i takie brzydkie- a potem ladnieja by po 40 znowy sflaczec i sie powoli psuć - w tej fazie jestem aktualnie, dziecko po fazie wymiany zebow i nie znosi wystepow.
iwcia77, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
A mnie się podobało - właśnie wróciłam. Wzruszyłam się - mój syn skończył szkołę podstawową - na dodatek z wyróżnieniem. Wyglądał ładnie, reszta dzieciaków też..wszystkim kręciła sie łza w oku - Pani też - nawet ze smiechem wspominała aferę czeską trawowo-czekoladową. Przed nimi nowy etap życia - chlip chlip...SolarPolar wrote:Co tu dzisiaj taki pomor? Wszystkie szkoly koncza. Ja juz po , polowe przesiedzialam pod szkola. Te wystepy nie na moje nerwy.
efcia, Heretyczka, kkisia, SolarPolar, Reni, moremi, iwcia77, kapturnica, BISCA, gretka, Mega, Simba, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miesiac po urodzeniu do 6 roku - w zaleznosci od zrzutu zebow, potem po 14-15 roku - jak juz im twarz sie wyciagnie to tak do 40 roku a potem to juz nawet botoks nie pomoze....stara.krycha wrote:To kiedy som ladne?
stara.krycha, efcia, Reni, moremi, iwcia77, gretka, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
ja ryczałam na wystepach moje córy w przedszkolu, na pasowaniu na ucznia, na pierwszej komuni, na 18stce, no to tera bede ryczeć jak oddam ja obcemu przed ołtarzem
Bozia3, stara.krycha, kkisia, SolarPolar, Reni, dorbie, moremi, iwcia77, gosia7122, gretka, Mega, Simba, ComeToMeBaby, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH