35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw Gorlicachkapturnica wrote:A ja jestem dziwna .Bo ,zeby mi dopłacili nie wyjechała bym do zadnych takich krajoOOFFF .No nie wiem jak Wam to wytłumaczyc.Ale wszedzie gdzie jest duzo muzułamnów to ja sieM normalnie brzydze.Chociaz z drugiej strony gdzie ich juz kurwa nie ma
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi konkurowała z co ładniejszą koząReni wrote:to chyba dobrze
siedziałabyś teraz gdzieś na pustyni i dziergała makatki z wielbłądziej wełny, jadła co allah da i bawiła bandę dzieciaków swoich i nie tylko
one nie maja okresu tak często
stara.krycha, Reni, kkisia, iwcia77, Bozia3, efcia, Mega, caffe, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo dobra cena, ladna musisz bycefcia wrote:też bylam, ale juz nie pojade, zwłaszcza ze chcieli mnie kupić za 5 wielbłądów

Normalnie czternastki za krowe i dwie owce chodza jak cieple buleczki
kapturnica, Bozia3, BISCA, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To fakt .I pewnie ,zycia by nie mieli tu .Heretyczka wrote:w Gorlicach
Najblizej gdzie mi jakis brudniasty minął to byl Krakow. W Sączu za to jest pełno rumunady i cyganow.Strach na obrzezach autem jechac .Chociaz to co na Slowacji widziałam to i tak u nas pan pikus.Tam to jest syf pod tych ich blokam.Pierdziele1
stara.krycha, Heretyczka, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyPiateczka!kapturnica wrote:A ja jestem dziwna .Bo ,zeby mi dopłacili nie wyjechała bym do zadnych takich krajoOOFFF .No nie wiem jak Wam to wytłumaczyc.Ale wszedzie gdzie jest duzo muzułamnów to ja sieM normalnie brzydze.Chociaz z drugiej strony gdzie ich juz kurwa nie ma
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja jestem dziwna .Bo ,zeby mi dopłacili nie wyjechała bym do zadnych takich krajoOOFFF .No nie wiem jak Wam to wytłumaczyc.Ale wszedzie gdzie jest duzo muzułamnów to ja sieM normalnie brzydze.Chociaz z drugiej strony gdzie ich juz kurwa nie ma
A ja calkowicie odwrotnie
Moze dlatego , ze ich poznalam na codzien
i nie mowie ze wszyscy sa ok
Co by nie mowic
tesknie kurewnie za Egiptem
iwcia77, BISCA, moremi, efcia, Reni, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja jestem dziwna .Bo ,zeby mi dopłacili nie wyjechała bym do zadnych takich krajoOOFFF .No nie wiem jak Wam to wytłumaczyc.Ale wszedzie gdzie jest duzo muzułamnów to ja sieM normalnie brzydze.Chociaz z drugiej strony gdzie ich juz kurwa nie ma
Zdziwilabys sie jakie sa piekne ***** hotele w muzulmanskich krajach i jakie piekne miejsca. Ludzie sa zyczliwi. Szkoda ze terrorysci Zabili turystyke w Tunezji. Juz nikt tam nie pojedzie. I szkoda mi mieszkancow. Beda walczyc z bieda.
kkisia, iwcia77, moremi, efcia, SolarPolar, Zofia8, Mega, ComeToMeBaby, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Byc moze ale moja wrodzona nieufnosc do nich chyba jest silniejsza niz chec poznania tych miejscBISCA wrote:Zdziwilabys sie jakie sa piekne ***** hotele w muzulmanskich krajach i jakie piekne miejsca. Ludzie sa zyczliwi. Szkoda ze terrorysci Zabili turystyke w Tunezji. Juz nikt tam nie pojedzie. I szkoda mi mieszkancow. Beda walczyc z bieda.

stara.krycha lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMialam odgrzewac golabki i smazyc nalesniki, ale...BISCA wrote:Zdziwilabys sie jakie sa piekne ***** hotele w muzulmanskich krajach i jakie piekne miejsca. Ludzie sa zyczliwi. Szkoda ze terrorysci Zabili turystyke w Tunezji. Juz nikt tam nie pojedzie. I szkoda mi mieszkancow. Beda walczyc z bieda.
Moze i piekne te hotele, nie wnikam. Moze i zyczliwi, jak placisz, kazdy bedzie zyczliwy. A ze nikt nie pojedzie? Znajda sie amatorzy. Moja stopa na pewno u ciapatych nie postanie i nie zycze ich sobie u siebie. Na to drugie nie mam wplywu, na pierwsze tak.
kapturnica, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaraz ze nieufnosc i do tego wrodzona. Kapta, nie boj sie, ja z Toba. My ich qrwa po prostu nie lubimy! Bo tak!kapturnica wrote:Byc moze ale moja wrodzona nieufnosc do nich chyba jest silniejsza niz chec poznania tych miejsc

kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH