35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Kiedy urodzi się moje dziecko
Prawdopodobna data poczęcia: 11.07.2015 (za 2 tygodnie i 1 dzień)
Początek drugiego trymestru (12. tydzień):03.10.2015 (za 3 miesiące i 1 tydzień)
Początek trzeciego trymestru (22. tydzień):12.12.2015 (za 5 miesięcy i 2 tygodnie)
Szacunkowa data urodzin:03.04.2016 (za 9 miesięcy i 1 tydzień)
no to mam już wszystko zaplanowane[/wWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 17:06
paszczakin, Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
widzicie i każdemu dogodzę datą porodu

i to jeszcze przed długimi weekendami, wakacjami
więc wszystkie będę w klasie na lekcji "Poród Reni. Dramat w 3 aktach"
I akt zaczęło się, wody w sandałach
II akt dajcie mi kurwa jakiś eliksir na ten ból, nienawidzę wszystkich
III akt jakie pienke scenie, lofciam cały światWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 12:30
moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, efcia, BISCA, paszczakin, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Bo jest niezgodna z przekonaniami katolickimi pisowców.Reni wrote:Szef sztabu wyborczego Pis: Po dojściu do władzy zmienimy ustawę o In Vitro
Jestem zdania, że Kononowicz był wizjonerem "niczego nie będzie" i xuj.
Reni, dorbie, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
dlaczego?
ja nie wiem jak w przedszkolu wytrzymam jak będą te wszystkie uroczystości hahaha
nie cierpię śpiewu dzieci i tego ich drętwego na bezdechu recytowania
sorry matki ale tego się nie da słuchać
SolarPolar wrote:Co tu dzisiaj taki pomor? Wszystkie szkoly koncza. Ja juz po , polowe przesiedzialam pod szkola. Te wystepy nie na moje nerwy.
moremi, efcia, kkisia, iwcia77, paszczakin, stara.krycha, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Aha. Będziesz w pierwszym rzędzie siedzieć, nagrywać i wrzucać na fejsa.Reni wrote:dlaczego?
ja nie wiem jak w przedszkolu wytrzymam jak będą te wszystkie uroczystości hahaha
nie cierpię śpiewu dzieci i tego ich drętwego na bezdechu recytowania
sorry matki ale tego się nie da słuchać
efcia, kapturnica, szczęśliwa 2, BISCA, kkisia, iwcia77, stara.krycha, SolarPolar, Bozia3, Mega, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mam dużo oófkówmoremi wrote:Aha. Będziesz w pierwszym rzędzie siedzieć, nagrywać i wrzucać na fejsa.
moremi, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
ależ się zdenerwowałam
zjem visolvitmoremi wrote:Aha. Będziesz w pierwszym rzędzie siedzieć, nagrywać i wrzucać na fejsa.
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, paszczakin, iwcia77, SolarPolar, Mega, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
Poczekaj. Polecę klasykiemReni wrote:ależ się zdenerwowałam
zjem visolvit
Jeden dwa Freddi już Cię ma
Trzy cztery zaraz w drzwi uderzy
Pięć sześć krzyż ze sobą nieś
kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQrwa, Renek, no sie sie zaczelo! Zas bede zmywac z zacisnietymi kciukasami, a to nielatwe, oj nielatwe!Reni wrote:już zrobiłam rano
przed wyjściem do pracy
pfff..łatwizna
nawet mi powieka nie drgnęła
moremi, efcia, BISCA, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bab62ae4a450.jpg
Takie byle jakie troche
Kisia.. czekaj, bo jakis budyn mnie przyatakowal.. Ty dostalas podziekowanie? Na zakonczenie szkoly? Ke?
iwcia77, kkisia, Reni, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam nic nie koncze, zmywam jeszcze bity miesiacSolarPolar wrote:Co tu dzisiaj taki pomor? Wszystkie szkoly koncza. Ja juz po , polowe przesiedzialam pod szkola. Te wystepy nie na moje nerwy.
iwcia77, kkisia, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie w wolny lykend. Zaraz odhaczam kolejne punkty harmonogramu. Mialam zaczac od odkurzania, ale wlazlam tu. No i prasowanie musze przesunac, bo chleb byl za cieply i musze jechac jeszcze raz.
paszczakin, kkisia, efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH