35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Kiedy urodzi się moje dziecko
Prawdopodobna data poczęcia: 11.07.2015 (za 2 tygodnie i 1 dzień)
Początek drugiego trymestru (12. tydzień):03.10.2015 (za 3 miesiące i 1 tydzień)
Początek trzeciego trymestru (22. tydzień):12.12.2015 (za 5 miesięcy i 2 tygodnie)
Szacunkowa data urodzin:03.04.2016 (za 9 miesięcy i 1 tydzień)
no to mam już wszystko zaplanowane[/wWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 17:06
paszczakin, Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
widzicie i każdemu dogodzę datą porodu

i to jeszcze przed długimi weekendami, wakacjami
więc wszystkie będę w klasie na lekcji "Poród Reni. Dramat w 3 aktach"
I akt zaczęło się, wody w sandałach
II akt dajcie mi kurwa jakiś eliksir na ten ból, nienawidzę wszystkich
III akt jakie pienke scenie, lofciam cały światWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 12:30
moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, BISCA, paszczakin, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Bo jest niezgodna z przekonaniami katolickimi pisowców.Reni wrote:Szef sztabu wyborczego Pis: Po dojściu do władzy zmienimy ustawę o In Vitro
Jestem zdania, że Kononowicz był wizjonerem "niczego nie będzie" i xuj.
Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
dlaczego?
ja nie wiem jak w przedszkolu wytrzymam jak będą te wszystkie uroczystości hahaha
nie cierpię śpiewu dzieci i tego ich drętwego na bezdechu recytowania
sorry matki ale tego się nie da słuchać
SolarPolar wrote:Co tu dzisiaj taki pomor? Wszystkie szkoly koncza. Ja juz po , polowe przesiedzialam pod szkola. Te wystepy nie na moje nerwy.
moremi, efcia, nick nieaktualny, iwcia77, paszczakin, nick nieaktualny, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Aha. Będziesz w pierwszym rzędzie siedzieć, nagrywać i wrzucać na fejsa.Reni wrote:dlaczego?
ja nie wiem jak w przedszkolu wytrzymam jak będą te wszystkie uroczystości hahaha
nie cierpię śpiewu dzieci i tego ich drętwego na bezdechu recytowania
sorry matki ale tego się nie da słuchać
efcia, kapturnica, szczęśliwa 2, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mam dużo oófkówmoremi wrote:Aha. Będziesz w pierwszym rzędzie siedzieć, nagrywać i wrzucać na fejsa.
moremi, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
ależ się zdenerwowałam
zjem visolvitmoremi wrote:Aha. Będziesz w pierwszym rzędzie siedzieć, nagrywać i wrzucać na fejsa.
moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77, SolarPolar, Mega, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
Poczekaj. Polecę klasykiemReni wrote:ależ się zdenerwowałam
zjem visolvit
Jeden dwa Freddi już Cię ma
Trzy cztery zaraz w drzwi uderzy
Pięć sześć krzyż ze sobą nieś
nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQrwa, Renek, no sie sie zaczelo! Zas bede zmywac z zacisnietymi kciukasami, a to nielatwe, oj nielatwe!Reni wrote:już zrobiłam rano
przed wyjściem do pracy
pfff..łatwizna
nawet mi powieka nie drgnęła
moremi, efcia, BISCA, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bab62ae4a450.jpg
Takie byle jakie troche
Kisia.. czekaj, bo jakis budyn mnie przyatakowal.. Ty dostalas podziekowanie? Na zakonczenie szkoly? Ke?
iwcia77, nick nieaktualny, Reni, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam nic nie koncze, zmywam jeszcze bity miesiacSolarPolar wrote:Co tu dzisiaj taki pomor? Wszystkie szkoly koncza. Ja juz po , polowe przesiedzialam pod szkola. Te wystepy nie na moje nerwy.
iwcia77, nick nieaktualny, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie w wolny lykend. Zaraz odhaczam kolejne punkty harmonogramu. Mialam zaczac od odkurzania, ale wlazlam tu. No i prasowanie musze przesunac, bo chleb byl za cieply i musze jechac jeszcze raz.
paszczakin, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość