35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
piękne

dla tych co nie wyjeżdza oczywiscie beda wakacje w miescie
pisze jedna reka, bo mam zingera w drugiej
ComeToMeBaby wrote:Ja też mam dla Pani prezenta
Nie mogę zapisać zdjęcia na tel żeby wrzucić na zapodaj, pokazuję więc linka :http://img.zszywka.pl/1/0067/w_3492/DIY-Zrob-to-sam/szop-d.jpg
Dla naszej Pani: hip hip hurra! Hip hip hurra!
Składam również serdeczne podziękowania wszystkim koleżankom z klasy. Za wszystko. Heh... Wzruszyłam się.
I jeszcze jedna uwaga, to gdzie teraz będziemy przesiadywać jak nam klasę zamknom?!?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 10:41
ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
jakby się pojawiły takie foty w prasie i tv
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c657e315e2a3.jpg
tzn., że mnie zamknęli
dzisiaj wymieniają kaloryfery i rury w całym moim pionie
i mogę się targnąć na swoje lub czyjeś życie!
iwcia77, efcia, SolarPolar, gretka, nick nieaktualny, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Hehe
jaka tu wakacyjna atmosfera
kurka jak se przypomnę ten moment jak sie dostawało świadectwo i uczucie ze teraz 2 miechy laby... Ech
fajnie było 
Musze odpuścić spacerki w lesie a szkoda
zmieniliśmy wczoraj miejsce i do domu wróciłam z kleszczem na łydce. Na szczęście zauważyłam go zaraz po powrocie i szybko sie go pozbyłam
jakaś plaga kleszczowa jest
takze zostaje nam spacerowanie po mieście.
Miłego dnia!
kapturnica, efcia, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Simba?!
Gdzie jest Simba?
no nie mówcie, że wzięła się za pracę
Simba! zgłupiałaś?! Piątek! już w tym tygodniu się nie opłaca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 11:32
BISCA, efcia, SolarPolar, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Hehe
jaka tu wakacyjna atmosfera
kurka jak se przypomnę ten moment jak sie dostawało świadectwo i uczucie ze teraz 2 miechy laby... Ech
fajnie było 
Ja mam tak co roku!
efcia, paszczakin, szczęśliwa 2, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w tym pięknym dniu!
Prezent dla Pani trafiony!
Zaraz spadam na imprezę końcoworoczną!
Plan imprezy:
Oficjalny obiad
Spływ kajakowy
Nieoficjalne ognisko
Reni, efcia, moremi, szczęśliwa 2, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dla tych co nie wyjeżdza oczywiscie beda wakacje w miescie
ja sie pisze! co prawda na wsi, ale z kompem.. ja jednak chyba powtórzę ostatni rok, wiec moge sie juz zaczac przygotowywac w wakacje..
nie to, ze mi nie poszedl, wrecz przeciwnie.. moglabym nastepny zakonczyc z takim samym swiadectwem..
Reni, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-
już zrobiłam rano
przed wyjściem do pracy
pfff..łatwizna
nawet mi powieka nie drgnęła
moremi, efcia, paszczakin, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:idę do kfc na szczura w panierce
nara
jak to kfc? jak widze ze mc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51e95dab0e8d.jpg
smacznego
Reni, moremi, szczęśliwa 2, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:już zrobiłam rano
przed wyjściem do pracy
pfff..łatwizna
nawet mi powieka nie drgnęła
bosze! to Pani jet w cionzy! w taki dzien! 2 kwietnia rodzisz i bedziesz miec mala baranke
Reni, efcia, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
wyglądam przez okno, a tam..
stoją bliźniaczki i się żegnają czy witają, w każdym razie się przytulają
obok stoi wózek z twixami
kapturnica, efcia, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
może walnę sobie sceniaka na prima aprilis

najważniejsze, że nie będę miała kozaków na nogach
paszczakin wrote:bosze! to Pani jet w cionzy! w taki dzien! 2 kwietnia rodzisz i bedziesz miec mala baranke
efcia, paszczakin, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Kiedy urodzi się moje dziecko
Prawdopodobna data poczęcia: 11.07.2015 (za 2 tygodnie i 1 dzień)
Początek drugiego trymestru (12. tydzień):03.10.2015 (za 3 miesiące i 1 tydzień)
Początek trzeciego trymestru (22. tydzień):12.12.2015 (za 5 miesięcy i 2 tygodnie)
Szacunkowa data urodzin:03.04.2016 (za 9 miesięcy i 1 tydzień)
no to mam już wszystko zaplanowane
moremi, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, anna maria, BISCA, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Niuta, megan8, gosia7122, Mega, Dziobak, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość
-
aa, wrednemu dziobowi, co sie cieszyl z mojego trudnego czasu powiem (mimo, ze wiem, ze jedzie- moze doczyta)- oddano mi mojego dzidziola aniolka

juz troche lubi smoka i jest zupgrejdowany- nowa wersja chichocze
mowilam, ze mu przejdzie!
tylko zre dalej tak, ze sie o palce boje.
kolejny skok za jakies 2-3 tygodnie http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif
moremi, efcia, kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni, rodzic w kwietniu jest bosko.. Nie za cieplo, bez kozakow, grzac dziecku nie trzeba juz raczej, ale jeszcze mozna zapakowac w becik bez ugotowana go.. perfekt plan
Reni, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość