35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
piękne

dla tych co nie wyjeżdza oczywiscie beda wakacje w miescie
pisze jedna reka, bo mam zingera w drugiej
ComeToMeBaby wrote:Ja też mam dla Pani prezenta
Nie mogę zapisać zdjęcia na tel żeby wrzucić na zapodaj, pokazuję więc linka :http://img.zszywka.pl/1/0067/w_3492/DIY-Zrob-to-sam/szop-d.jpg
Dla naszej Pani: hip hip hurra! Hip hip hurra!
Składam również serdeczne podziękowania wszystkim koleżankom z klasy. Za wszystko. Heh... Wzruszyłam się.
I jeszcze jedna uwaga, to gdzie teraz będziemy przesiadywać jak nam klasę zamknom?!?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 10:41
ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, kapturnica, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
jakby się pojawiły takie foty w prasie i tv
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c657e315e2a3.jpg
tzn., że mnie zamknęli
dzisiaj wymieniają kaloryfery i rury w całym moim pionie
i mogę się targnąć na swoje lub czyjeś życie!
iwcia77, efcia, SolarPolar, gretka, Arwena, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, paszczakin, moremi, kkisia, stara.krycha, peppapig, megan8, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Hehe
jaka tu wakacyjna atmosfera
kurka jak se przypomnę ten moment jak sie dostawało świadectwo i uczucie ze teraz 2 miechy laby... Ech
fajnie było 
Musze odpuścić spacerki w lesie a szkoda
zmieniliśmy wczoraj miejsce i do domu wróciłam z kleszczem na łydce. Na szczęście zauważyłam go zaraz po powrocie i szybko sie go pozbyłam
jakaś plaga kleszczowa jest
takze zostaje nam spacerowanie po mieście.
Miłego dnia!
kapturnica, efcia, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Simba?!
Gdzie jest Simba?
no nie mówcie, że wzięła się za pracę
Simba! zgłupiałaś?! Piątek! już w tym tygodniu się nie opłaca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 11:32
BISCA, efcia, SolarPolar, moremi, iwcia77, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Hehe
jaka tu wakacyjna atmosfera
kurka jak se przypomnę ten moment jak sie dostawało świadectwo i uczucie ze teraz 2 miechy laby... Ech
fajnie było 
Ja mam tak co roku!
efcia, paszczakin, szczęśliwa 2, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w tym pięknym dniu!
Prezent dla Pani trafiony!
Zaraz spadam na imprezę końcoworoczną!
Plan imprezy:
Oficjalny obiad
Spływ kajakowy
Nieoficjalne ognisko
Reni, efcia, moremi, szczęśliwa 2, iwcia77, kkisia, peppapig, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dla tych co nie wyjeżdza oczywiscie beda wakacje w miescie
ja sie pisze! co prawda na wsi, ale z kompem.. ja jednak chyba powtórzę ostatni rok, wiec moge sie juz zaczac przygotowywac w wakacje..
nie to, ze mi nie poszedl, wrecz przeciwnie.. moglabym nastepny zakonczyc z takim samym swiadectwem..
Reni, moremi, iwcia77, kkisia, BISCA, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-
już zrobiłam rano
przed wyjściem do pracy
pfff..łatwizna
nawet mi powieka nie drgnęła
moremi, efcia, paszczakin, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, BISCA, stara.krycha, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:idę do kfc na szczura w panierce
nara
jak to kfc? jak widze ze mc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51e95dab0e8d.jpg
smacznego
Reni, moremi, szczęśliwa 2, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, BISCA, stara.krycha, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:już zrobiłam rano
przed wyjściem do pracy
pfff..łatwizna
nawet mi powieka nie drgnęła
bosze! to Pani jet w cionzy! w taki dzien! 2 kwietnia rodzisz i bedziesz miec mala baranke
Reni, efcia, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, BISCA, stara.krycha, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
wyglądam przez okno, a tam..
stoją bliźniaczki i się żegnają czy witają, w każdym razie się przytulają
obok stoi wózek z twixami
kapturnica, efcia, moremi, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, BISCA, Bozia3, peppapig, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
może walnę sobie sceniaka na prima aprilis

najważniejsze, że nie będę miała kozaków na nogach
paszczakin wrote:bosze! to Pani jet w cionzy! w taki dzien! 2 kwietnia rodzisz i bedziesz miec mala baranke
efcia, paszczakin, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Kiedy urodzi się moje dziecko
Prawdopodobna data poczęcia: 11.07.2015 (za 2 tygodnie i 1 dzień)
Początek drugiego trymestru (12. tydzień):03.10.2015 (za 3 miesiące i 1 tydzień)
Początek trzeciego trymestru (22. tydzień):12.12.2015 (za 5 miesięcy i 2 tygodnie)
Szacunkowa data urodzin:03.04.2016 (za 9 miesięcy i 1 tydzień)
no to mam już wszystko zaplanowane
moremi, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77, kkisia, anna maria, BISCA, stara.krycha, Bozia3, peppapig, Niuta, megan8, gosia7122, Mega, Dziobak, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość
-
aa, wrednemu dziobowi, co sie cieszyl z mojego trudnego czasu powiem (mimo, ze wiem, ze jedzie- moze doczyta)- oddano mi mojego dzidziola aniolka

juz troche lubi smoka i jest zupgrejdowany- nowa wersja chichocze
mowilam, ze mu przejdzie!
tylko zre dalej tak, ze sie o palce boje.
kolejny skok za jakies 2-3 tygodnie http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif
moremi, efcia, kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77, kkisia, Mega, Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni, rodzic w kwietniu jest bosko.. Nie za cieplo, bez kozakow, grzac dziecku nie trzeba juz raczej, ale jeszcze mozna zapakowac w becik bez ugotowana go.. perfekt plan
Reni, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH