35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dlaczego?
ja nie wiem jak w przedszkolu wytrzymam jak będą te wszystkie uroczystości hahaha
nie cierpię śpiewu dzieci i tego ich drętwego na bezdechu recytowania
sorry matki ale tego się nie da słuchać
swojego sie pewnie da, solo, innych dzieci nie.. dlatego nie bede puszczac dziecku zadnych kolysanek fasolek itp, żeby mu beretu nie zryly
jedyna dozwolona plyta z kolysankami to Turnauowskie utulanki.. takie "ach spij" zniese:
https://www.youtube.com/watch?v=tEXxmicrfVg
ja jako dziecko tez bylam dobra dla rodzicow- zamiast Fasolek i Arki Noego czy innych masakr sluchalam Obywatela GC.
Mlodemu zaszczepilam w ciazy Nirvane,a teraz Kalibra
moremi, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:A bo moze byc cos zobaczyc kciala? Jak nie kcesz, to nie musisz, ale moze kcesz?
pewnie, ze chce
dziecko sprzedalam ojcu, to moge paczec
stara.krycha, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i zadzwonilam do kliniki
wizyta 7 lipca i jesli bedzie wsio ok to ok 17 moge zaczynac raz jeszcze
stara.krycha, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, gretka, Reni, BISCA, SolarPolar, Natka_79, Bozia3, peppapig, megan8, gosia7122, Mega, Simba, caffe, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:A i zadzwonilam do kliniki
wow, to rewela.. tylko wtedy przetykanie musisz przelozyc..
kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkisia, ja wiem, po prostu wiem, że ten Twój cytat jest nieprzypadkowy i będziesz miała ten "cud"kkisia wrote:A i zadzwonilam do kliniki
stara.krycha, kkisia, efcia, iwcia77, Reni, BISCA, paszczakin, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko kurwa boje sie

W piniedzialek mam dzwonic do Lublina i wtedy zdecydyje
bo sierpien mi nie pasi jedziemy na urlop jeszcze nie wiemy gdzie
a we wrzesniu mam jechac do Biscy na jablka ( tz do Francji na minimum miesiac )
I kurwa ten lipiec jest optymalny
stara.krycha, efcia, iwcia77, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTja, rozne farby na klakach nosze, aktualnie czerwien, jak sie zmyje , wracam do blondupaszczakin wrote:

Krycha, a Ty nie bylas blondyna? tak sie mnie cóś wydaje, żem ja Cie kiedys widziala
kkisia, efcia, iwcia77, paszczakin, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo dobrej imprezie. Dzwonek do drzwi. Malzenstwo idzie otworzyc, ale przypadkowo otwieraja drzwi do lazienki. Patrza w lustro. Ona: "Znowu ten twoj sqrwysyn brat przyjechal"paszczakin wrote:zaraz, a moze ty mi te łódki chcialas pokazac, a jakas ruda larwa w kadr wlazla?
On: " I jakas nowa qrwe przywiozl"
kkisia, efcia, iwcia77, paszczakin, moremi, Reni, Bozia3, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Tylko kurwa boje sie

W piniedzialek mam dzwonic do Lublina i wtedy zdecydyje
bo sierpien mi nie pasi jedziemy na urlop jeszcze nie wiemy gdzie
a we wrzesniu mam jechac do Biscy na jablka ( tz do Francji na minimum miesiac )
I kurwa ten lipiec jest optymalny
nie wybrzydzaj bier lipiec
iwcia77, kkisia, moremi, Mega, caffe lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH