35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszcza mialam na mysli kraje gdzie wyjezdzaja ludzie na wypoczynki.Swoja droga zastanawia mnie ,ze po tym co sie stalo chyba w marcu jak sie nie myle i rekomendacjach by nie wyjezdzac ludzie dalej tam jada .
Tym razem chyba Polacy nie zgineli .Za to zgineli niemcy i anglicy.

-
nick nieaktualnyAle to nie chodzi, ze zmalal, tylko ze sie w spodniach nie miesci!Bozia3 wrote:Krycha - ale na pierwszej focie masz zapięte spodnie - no to brzuch się wybałuszył, a na drugiej rozpięłaś - więc się pięknie rozlał po okolicy - a nie, że jakoś Ci tam nagle zmalał...

Uciekl na wolnosc!
kapturnica, efcia, SolarPolar, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"drugi cykl bardziej siebie obserwuje, drugi cykl staramy się o małą gwiazdkę. W głowie nasuwa mi się tysięcy pytań, co robię nie tak... Boję się, że nigdy się nie doczekam takiego szczęścia jakim jest zostać mamą..."kapturnica wrote:Ey Krycha no co ??Laska wpadła przelotem na ovu i zaciążyła

Gdyby szanowny moderator mogl takich ludzi jakosik eliminowaac z portalu, bylabym wdzieczna...
kapturnica, Bozia3, Mala79, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:czyli nie uznali Twojego zdania. Bisca może miała rację mówiąc - że między Wami nie do końca o konkretny chrzest chodzi - tylko w ogóle o Wasze relacje - gdzie oni wymuszają na Tobie swoje własne poglądy, a Ty próbujesz odciąć pępowinę i zyc po swojemu....trudne zadanie masz - ale tylko w taki sposób pewnie można to osiągnąć - robić po swojemu...
Dokładnie. Tyle, ze to nie chodzi konkretnie o mnie. Moich rodziców racja jest najmojsza w każdej dziedzinie, w życiu każdego. Szkoda, że ich nie znasz Bozia, by Ci powiedzieli jak żyć..
stara.krycha, efcia, Bozia3, iwcia77, BISCA, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

"