35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zemglilo miestara.krycha wrote:"drugi cykl bardziej siebie obserwuje, drugi cykl staramy się o małą gwiazdkę. W głowie nasuwa mi się tysięcy pytań, co robię nie tak... Boję się, że nigdy się nie doczekam takiego szczęścia jakim jest zostać mamą..."
Gdyby szanowny moderator mogl takich ludzi jakosik eliminowaac z portalu, bylabym wdzieczna...
stara.krycha, iwcia77, paszczakin, Sabina, kkisia, Mega, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
witaj w klubie ...siebie tez nie poznaje...paszczakin wrote:Ja kurde tez.. Nic a nic to do mnie nie pasuje

Ale może zaczną w końcu mówić głośno o tym jak babom odpierdziela po porodzie. Ciągle jakieś sraty taty o karmieniu piersią w miejscach publicznych, a o tym, że połowie się we lbach przestawia to cisza.
Mi hormony tak w beret walnely, że jakby trafiło na słabsza psychicznie babkę, to cieszyć się, że u mnie okna pół metra nad ziemią. W domu cudowne, wymarzone dziecko, a ja ryk na wszystko. Z radości, że smutku, z wzruszenia, że strachu, z odpowiedzialności, z bezradności.. Juz mi na szczęście przeszło, ale ten aspekt mnie najbardziej w kolejnej ciazy przeraża. Rodzic mogę bez problemu, tylko potem od razu jakieś piguły niech mi dadzą..
ja hojrak zimny teraz pitu pitu ciuciuciuci rozklejam sie z niczego...przemakalna sie zrobilam strasznie ..chyba beret mi przecieka
stara.krycha, kapturnica, Simba, kkisia, Mega, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość
-
To dla wszystkich dziewczyn z okazji zakończenia roku szkolnego

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18f6b796466d.gif
stara.krycha, kapturnica, iwcia77, Simba, Sabina, kkisia, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, Bozia3, dorbie, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Krycha! Bardzo Cie polubilem chłopiestara.krycha wrote:To je fenomen jakis. We lbie napierdolone, jak za nastolatki i czlowiek se mysli, ze jest mlody buk. Dopoki nie zobaczy prawdziwej mlodosci. Wtedy jest lekkie zdziwko
Ze czas tak zapierdala!
stara.krycha, malgos741, kapturnica, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega, Dziobak, megan8, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Twoj swiat sie skonczyl, jak tylko pojawil sie Adas. Odtad nic juz nie jest takie same

się nie skończył, tylko się powiększył. W kwestii nielubienia ludzi jako całości nic się nie zmieniło. To Simba uśmiecha się do obcych i czekoladki rozdaje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:55
Simba, stara.krycha, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH