35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tu masz racje tez uwazam ze to kurwewski narod,a za moje dzieci to odrazu zabijamstara.krycha wrote:No a nie? Powiedz sama pogodynka, u nas tez sie tego po ulicach kreci. Nie boisz sie o Hele?
nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo widzisz. Trafily my do takiego durnego kraju, co ma powojenne kompleksy poprawnosci politycznej. Tu nawet dziecku nie wolno powiedziec "czarny", tylko "ten w czapce z daszkiem". Najgorsze jest to, ze ta cholota nie ma PRAWA do meldunku, bo ma status uchodzcy i przerzucaja toto z miasta do miasta co pol roku lub rok, bo na tyle pozwalaja przepisy. A bez meldunku nie ma roboty. Tej cholocie w to graj, po chuj robic, jak panstwo na wszystko da. Glupie panstwo, ze daje.anna maria wrote:Tu masz racje tez uwazam ze to kurwewski narod,a za moje dzieci to odrazu zabijam
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór.
Chyba będę chora.
Nie chce mi się gadać. Poczytam sobie, polajkuję jak będzie co;-) obejrzę tv i idę spać. Taki jest plan.
anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
My na wsi mieszkamy ,wiec tak tego sie nie widzi ,ale moja siora w Dortmudzie mieszka to mowi ze tam masakra,to Prawda ze im sie tu dobrze zyje bo panstwo za wszystko placi i do roboty nie trzeba chodzic.stara.krycha wrote:No widzisz. Trafily my do takiego durnego kraju, co ma powojenne kompleksy poprawnosci politycznej. Tu nawet dziecku nie wolno powiedziec "czarny", tylko "ten w czapce z daszkiem". Najgorsze jest to, ze ta cholota nie ma PRAWA do meldunku, bo ma status uchodzcy i przerzucaja toto z miasta do miasta co pol roku lub rok, bo na tyle pozwalaja przepisy. A bez meldunku nie ma roboty. Tej cholocie w to graj, po chuj robic, jak panstwo na wszystko da. Glupie panstwo, ze daje.
nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Unieszkodliwić zanim złozy jaja!!stara.krycha wrote:Noz sie w kieszeni otwiera... Ja to bym ich wszystkich wywiozla gdzie na jaka wyspe i kabum! Bombke sprezentowala! Nie, nie, nie, nikt mi nie powie, ze mam ich tolerowac, ze sa zyczliwi albo cos. Wytluc poki male!
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde tak paCZam na swoje posty.Wrocilam tu na watek 7lipca jak przeczytałam cały wątek . I natknelam sie na swoj post z 8lipca do Pusura
Wysłany: 8 lipca 2014, 09:14 Edytuj | Zgłoś
Pusurek nie zazdroszcze ciazy w wysokiej w taki upal..Ale pewnie bym sie nie obrazila jakbym w niej teraz byla
Kurde lipiec za pasem a ja w zaawansowanej ciazy jeZdem!! Haa wygadalam sobie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, gosia7122, Dziobak, ania.g, anna maria, megan8, nick nieaktualny, Mega, moremi, Parka, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

-
Nie, dzisiaj była półdniowa wizyta u babci i ciotki i dopiero do domu dotarłam. Zresztą, wieczorem nie mam już zapału do ćwiczeń. Jutro mam plan poćwiczyć.anna maria wrote:a cwiczylas ?
kapturnica, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elf nie..Ona tolerancyjna jest .I Bisca i Kkisia tez bardzo tolerancyjnestara.krycha wrote:Tak se mysle, ze my z Kapta partie by zalozyc mogly. Podejrzewam, ze Simba, Paszcza i Elf tez by sie zapisaly. Moze jeszcze ktos. I bysmy w koncu zrobily porzadek w Europie!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, anna maria, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
RzONd rzONdem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie!! Krycha chowaj granata w kieszen idziem na ciapatych radykałów!!!stara.krycha wrote:To mamy juz opozycje. Baby, staniki w gore i obalamy ten rzad!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyU mnie jest dwa granaty w swiatecznym odzieniukapturnica wrote:RzONd rzONdem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie!! Krycha chowaj granata w kieszen idziem na ciapatych radykałów!!!
I spluwa jest. Ino zamek wylata
kapturnica, nick nieaktualny, Simba, Dziobak, ania.g, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam sami swoi. To chyba najlepsza komedia na swiecie.Nikt tak jakstara.krycha wrote:U mnie jest dwa granaty w swiatecznym odzieniu
swojaki zza Buga nie umieli grac !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 22:06
nick nieaktualny, efcia, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNie wyletlo, ino zem nigdy nie pisala. Prosze nie cytowac.kapturnica wrote:Krycha bo mi z mozgu wylatało.Skąd Ty z Pl jestes ???
W,,, rulez!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 22:10
nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Ja mogę po znajomości wam uzbrojenie po taniości załatwićstara.krycha wrote:U mnie jest dwa granaty w swiatecznym odzieniu
i pewnie Niuta i pewnie Efcia i może nawet Simba też ewentualnie przez teścia.
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny