35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tu masz racje tez uwazam ze to kurwewski narod,a za moje dzieci to odrazu zabijamstara.krycha wrote:No a nie? Powiedz sama pogodynka, u nas tez sie tego po ulicach kreci. Nie boisz sie o Hele?
stara.krycha, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo widzisz. Trafily my do takiego durnego kraju, co ma powojenne kompleksy poprawnosci politycznej. Tu nawet dziecku nie wolno powiedziec "czarny", tylko "ten w czapce z daszkiem". Najgorsze jest to, ze ta cholota nie ma PRAWA do meldunku, bo ma status uchodzcy i przerzucaja toto z miasta do miasta co pol roku lub rok, bo na tyle pozwalaja przepisy. A bez meldunku nie ma roboty. Tej cholocie w to graj, po chuj robic, jak panstwo na wszystko da. Glupie panstwo, ze daje.anna maria wrote:Tu masz racje tez uwazam ze to kurwewski narod,a za moje dzieci to odrazu zabijam
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My na wsi mieszkamy ,wiec tak tego sie nie widzi ,ale moja siora w Dortmudzie mieszka to mowi ze tam masakra,to Prawda ze im sie tu dobrze zyje bo panstwo za wszystko placi i do roboty nie trzeba chodzic.stara.krycha wrote:No widzisz. Trafily my do takiego durnego kraju, co ma powojenne kompleksy poprawnosci politycznej. Tu nawet dziecku nie wolno powiedziec "czarny", tylko "ten w czapce z daszkiem". Najgorsze jest to, ze ta cholota nie ma PRAWA do meldunku, bo ma status uchodzcy i przerzucaja toto z miasta do miasta co pol roku lub rok, bo na tyle pozwalaja przepisy. A bez meldunku nie ma roboty. Tej cholocie w to graj, po chuj robic, jak panstwo na wszystko da. Glupie panstwo, ze daje.
stara.krycha, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Unieszkodliwić zanim złozy jaja!!stara.krycha wrote:Noz sie w kieszeni otwiera... Ja to bym ich wszystkich wywiozla gdzie na jaka wyspe i kabum! Bombke sprezentowala! Nie, nie, nie, nikt mi nie powie, ze mam ich tolerowac, ze sa zyczliwi albo cos. Wytluc poki male!
stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde tak paCZam na swoje posty.Wrocilam tu na watek 7lipca jak przeczytałam cały wątek . I natknelam sie na swoj post z 8lipca do Pusura
Wysłany: 8 lipca 2014, 09:14 Edytuj | Zgłoś
Pusurek nie zazdroszcze ciazy w wysokiej w taki upal..Ale pewnie bym sie nie obrazila jakbym w niej teraz byla
Kurde lipiec za pasem a ja w zaawansowanej ciazy jeZdem!! Haa wygadalam sobie
stara.krycha, Sabina, efcia, gosia7122, Dziobak, ania.g, anna maria, megan8, dorbie, Mega, moremi, Parka, peppapig, iwcia77, macduska, Aasiula, Mala79, kkisia, Reni lubią tę wiadomość

-
Nie, dzisiaj była półdniowa wizyta u babci i ciotki i dopiero do domu dotarłam. Zresztą, wieczorem nie mam już zapału do ćwiczeń. Jutro mam plan poćwiczyć.anna maria wrote:a cwiczylas ?
kapturnica, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elf nie..Ona tolerancyjna jest .I Bisca i Kkisia tez bardzo tolerancyjnestara.krycha wrote:Tak se mysle, ze my z Kapta partie by zalozyc mogly. Podejrzewam, ze Simba, Paszcza i Elf tez by sie zapisaly. Moze jeszcze ktos. I bysmy w koncu zrobily porzadek w Europie!

stara.krycha, Sabina, efcia, anna maria, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
RzONd rzONdem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie!! Krycha chowaj granata w kieszen idziem na ciapatych radykałów!!!stara.krycha wrote:To mamy juz opozycje. Baby, staniki w gore i obalamy ten rzad!

stara.krycha, Sabina, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyU mnie jest dwa granaty w swiatecznym odzieniukapturnica wrote:RzONd rzONdem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie!! Krycha chowaj granata w kieszen idziem na ciapatych radykałów!!!
I spluwa jest. Ino zamek wylata
kapturnica, Sabina, Simba, Dziobak, ania.g, Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam sami swoi. To chyba najlepsza komedia na swiecie.Nikt tak jakstara.krycha wrote:U mnie jest dwa granaty w swiatecznym odzieniu
swojaki zza Buga nie umieli grac !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 22:06
stara.krycha, efcia, Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ja mogę po znajomości wam uzbrojenie po taniości załatwićstara.krycha wrote:U mnie jest dwa granaty w swiatecznym odzieniu
i pewnie Niuta i pewnie Efcia i może nawet Simba też ewentualnie przez teścia.
stara.krycha, kapturnica, Sabina, efcia, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH