35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No jak dla mnie rewelacja.macduska wrote:Właśnie wykreowałaś we mnie kolejną potrzebę.
Kupuję myjkę do okien!
iwcia77 lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis nie, dzis czeresnie walcza z kapusta. Jest 4:0 dla czeresni na razie.SolarPolar wrote:Ktorej podeslac deser- juz trzeci kawalek, cukrier uszami mi wychodzi, w domu nikt nie chce jesc czyli co tak sama?
SolarPolar, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubisz go tylko dlatego, ze powiedzialam, ze moge przygarnac jak Ci sie znudzi i boisz sie, ze pojdzie do mlodszejSolarPolar wrote:Poniewaz ostatnio lubie swojego meza to nazwalam proste bzykanie jakos ladniej, maslanie - maslakowo czyli mackanie:-)
SolarPolar, Sabina, kapturnica, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam i czereśnie, i truskawki, co do tych drugich to jakis koktajl za mną łazi, tylko trzeba ruszyć dupę do sklepu po kefir...a mnie sie nie chce, chyba ze maślanka tez sie nada do tego, jak myślicie?
A potem idziemy na grilla
wprawdzie chmury straszą deszczem, ale moze nie bedzie padać, ciepło jest, nawet bym powiedziała ze dusznawo
stara.krycha, SolarPolar, anna maria, Sabina, iwcia77, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySniadanie: dwie kostki czekolady (no dobra, cztery
)
Drugie sniadanie: dwa nalesniki z dzemem truskawkowym i pol kilo czeresni
Obiad: trzy kromki chrupkiego z bialym serem, pomidorem i ogorkiem
Kolacja: dwa nalesniki z bialym serem
Powinno byc lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 19:12
SolarPolar, moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNada sie, tylko bedziesz musiala doslodzicMega wrote:Ja tez mam i czereśnie, i truskawki, co do tych drugich to jakis koktajl za mną łazi, tylko trzeba ruszyć dupę do sklepu po kefir...a mnie sie nie chce, chyba ze maślanka tez sie nada do tego, jak myślicie?
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie strasz, ja zartowalam! Swojego ledwo ogarniam i Bogu dziekuje za lykend samotnosciSolarPolar wrote:Nie, bo go nie ma a jak jest to na krotko:--) niedlugo to sie zmieni, wiec oddam w dobre rece! Jestes w jego typie tylko 11 lat mlodsza - alez on sie ucieszy.
SolarPolar, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jestem- jego wyslalam z psem na spacer a sama leze i bawie sie bezmyslnie pilotem:-)stara.krycha wrote:Polar! Zostaw tego meza, chodz pieprzyc na forum. Nawet sie na ta Twoja beze skusze, no!

stara.krycha, anna maria, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH