35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A gdzie latala? my tu z Krysia podtrzymujaemy zywotnosc watku a Wy sie gdziez zabawiacie, nie ma tak!ComeToMeBaby wrote:Teraz będziecie ściemniać? Powtórkę zdjęć proszę. Grzecznie.
No, chyba że to dla wybrańców było.
kapturnica, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
A daj spokoj!One to specjalnie robily jak nikogo nie bylo.Rzutem na tasme sie na Kryche zalapalam jedynie.To i tak z ukrycia czailam ,zeby jej nie sploszycComeToMeBaby wrote:Dawać foty!
Co tak tajniacko
czekam
ComeToMeBaby, stara.krycha, anna maria, iwcia77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj ciężko pracuję, włączyło mi się wicie gniazda. Porządki jak na święta jakieś. No i obiad był i jeszcze mnie kawa i skalpelos czekaSolarPolar wrote:A gdzie latala? my tu z Krysia podtrzymujaemy zywotn..osc watku a Wy sie gdziez zabawiacie, nie ma tak!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Na polsat cafe jest program o wieloraczkach. Maj gad jak sobie pomysle ile to roboty .
ja przed ciaza Simby tez chcialam miec blizniaki.. potem mi przeszlo- raz ze ciaza to sam nerw, a dwa, ze do tej pory nie wiem jak ona to ogarnela po porodzie. Nawet z pomoca Dzejmsa..
anna maria, kapturnica, SolarPolar, macduska, iwcia77, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:A ja właśnie skończyłam myć okna.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że nawet mi ta czynność sprawiła przyjemność .
A wszystko przez ten wynalazek do mycia szyb.
Ja Mam z viledy. Że też wcześniej go nie miałam...
Dzień dobry
a co masz? bo mnie Bozia kiedys wykreowala poczebe na myjke Karchera, a potem dopiero uswiadomilam sobie, ze to 2 razy wiecej roboty niz spryskanie plynem i przetarcie gazeta..
i jakies 400 razy drozej
bo gazete smieciowa roznosza za darmo..
kapturnica, iwcia77, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje tyz bylo pierdyliard razy. A tera z nudow grzebie w lapku i znalazlam prywatna kolekcje malzonka, to wklejam jak popadnieSolarPolar wrote:Moje zdjeci widzialyscie wielorkrotnie. Nie pokazywalam nic nowego. Nastepne po kwasie mlekowym.
SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja sie zawsze blizniakow balam .Moich 2kuzynow maja po blizniakach i kurde dawali czadupaszczakin wrote:ja przed ciaza Simby tez chcialam miec blizniaki.. potem mi przeszlo- raz ze ciaza to sam nerw, a dwa, ze do tej pory nie wiem jak ona to ogarnela po porodzie. Nawet z pomoca Dzejmsa..

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH