35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no jestem..
mam bikini...bez szalu ale na jeden sezon nie wydam 50 euro ...wydalam 20 i musze byc zadowolona...
znowu pieka ciasta, gofry itp..jak znajde jeden sprawdzony przepis na gofry to wrzuce na kulunaria
wywoskowalam sie, zakupy zrobione..jutro pedikira se walne i spakuje do konca
dorbie, kapturnica, stara.krycha, paszczakin, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokladniemacduska wrote:Kupiłam trzy pary spodni.

Od razu zrobiło mi się lepiej!

Nie ma to jak mały szoping!
ja mam dzis wkurwa..kurwa od hurmonow ..nerwowa jakas jestem i rozdrazniona a Alojz lepiej niech mi z drogi zejdzie , bo nie recze za siebie
zakupilam bikini i jjuz mi lepiej sie zrobilo
anna maria, macduska, dorbie, kapturnica, stara.krycha, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no jestem..
mam bikini...bez szalu ale na jeden sezon nie wydam 50 euro ...wydalam 20 i musze byc zadowolona...
znowu pieka ciasta, gofry itp..jak znajde jeden sprawdzony przepis na gofry to wrzuce na kulunaria
wywoskowalam sie, zakupy zrobione..jutro pedikira se walne i spakuje do konca
Iwcia, a gdzie jedziecie?
Bo mi umknęło.
iwcia77, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie zobaczyłam fajna sukieneczke letnia w C&A ciazowke, ale na upały, a zimno caly czas.macduska wrote:Kupiłam trzy pary spodni.

Od razu zrobiło mi się lepiej!

Nie ma to jak mały szoping!
W spodnie biodrowki mieszcze się normalnie, ale brzuch mi wywalilo, spodnice i sukienki odpadają, ale też nie chce jeszcze chodzic w ciazowych, by w pracy nie było sensacji, ja zawsze ubieralam się w obcisłe bluzki, sukienki.
Ale dziś zrobilam sobie przyjemność i kupilam 3 e-booki
Mam w kolejce do czytania ok 300, a najbardziej wyczekiwane ok 100, 2 lata czytania jak nic
iwcia77, SolarPolar, stara.krycha, macduska, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH