X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bursztyn... Ja wiem, zaraz tu powiedzą, że u mnie to hormony, ale nie wierz im. Normalnie się popłakałam, gdy Zygmunta zobaczyłam. Już nic nie powiem, bo będę szlochać ze wzruszenia...
    oczywiscie, ze im nie wierze 50przytula.gif
    16icon_kiss.gif

kapturnica, moremi, efcia, BISCA, Reni, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gretka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, nadrabiam , szalony dzien, o tym ze goracy to juz nawet nie ma co wspominac....

anna maria, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, Kajtek wymiata :)

efcia, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie, no pierwszego dnia juz bylo wiadomo.. ale krycha dojrzala i jest swoj chlop ;)
    To mile, dziekuje :-)

anna maria, BISCA, nick nieaktualny, Reni, moremi, Mega, nick nieaktualny, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Krycha, fiu fiu ! 68 % ?

Tylko ja tu nie chudne ?!?!?!
    Nie ekscytuj sie, wypocilam przez upaly, jak sie ochlodzi, cofne ten suwak spowrotem ;-)

kapturnica, BISCA, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i to jest powod do radosci ;)

To widzę, że pozostawiła wtedy niezatarte wrażenie... Ja jeszcze później niż Kapta przyszłam.

nick nieaktualny, kapturnica, Bursztyn, efcia, moremi, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To widzę, że pozostawiła wtedy niezatarte wrażenie... Ja jeszcze później niż Kapta przyszłam.
    Raz czlowiek zelazko w mlodosci przypali i jusz mu latke przypinajom... :-P

kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, efcia, moremi, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwale sie Wam ,ze wsio z nami oki a , Maks waży 1530gram obrócił sie głowa w dół i śmiesznie ciamkał palce u stopy . Boskie to było XD No i wszystko długie i zamkniete takze porod przedwczesny raczej nam nie grozi.Jedynie co to cisnienie skoczylo mi na 160/90 i mam brac wieksza dawke dopegytu.Byc moze wplyw tej chorej afrykanskiej pogody

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, gretka, Magdala, Bursztyn, efcia, moremi, Bliska 77, anna maria, ania.g, Aasiula, Mega, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates, paszczakin, SolarPolar, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Zofia8, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Raz czlowiek zelazko w mlodosci przypali i jusz mu latke przypinajom... :-P
    PrzejeVane nie ?? Na szczescie jako Krycha jestes rowna baba =D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, efcia, Bliska 77, anna maria, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Bry, nadrabiam , szalony dzien, o tym ze goracy to juz nawet nie ma co wspominac....

Wydarzyło się coś szczególnego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pewne bledy ciagna sie za czlowiekiem cale zycie... Z innymi bierze sie rozwod :-P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, super ! :)

kapturnica, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pochwale sie Wam ,ze wsio z nami oki a , Maks waży 1530gram obrócił sie głowa w dół i śmiesznie ciamkał palce u stopy . Boskie to było XD No i wszystko długie i zamkniete takze porod przedwczesny raczej nam nie grozi.Jedynie co to cisnienie skoczylo mi na 160/90 i mam brac wieksza dawke dopegytu.Byc moze wplyw tej chorej afrykanskiej pogody
    I super :-) oby tak do września :-) 19-tego :-)

nick nieaktualny, efcia, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta mąż widział Maximusa? :-)

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Bo dobre pierwsze wrażenie można zrobić tylko raz. :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Bursztyn, efcia, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    witam Bursztynku :-)
    my chyba sie nie znamy bylam kiedys przelotnie ;-)

Bozia zdjecie super :D czy Kajtek sam wpadł na pomysł z tym wiadrem?
    po części tak - łaził ciągle koło niego, wywracał go i próbował dostać się do środka - no to tatuś mu pomógł....:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, efcia, moremi, Bliska 77, BISCA, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się schować do zamrażarki :-O nie mam siły

nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ale Ci fajnie!

To młody przezkilka dni urósł ponad 100 gramów? Niedawno byłaś u ordynatorka!

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Idę się schować do zamrażarki :-O nie mam siły

U mnie właśnie przeszła burza. Ochłodziło się z lekka.

nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nieprawda! Ja nie jestem! :-)
    ja tez....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 10328 10329 10330 10331 10332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ