35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oczywiscie, ze im nie wierzemoremi wrote:Bursztyn... Ja wiem, zaraz tu powiedzą, że u mnie to hormony, ale nie wierz im. Normalnie się popłakałam, gdy Zygmunta zobaczyłam. Już nic nie powiem, bo będę szlochać ze wzruszenia...

kapturnica, moremi, efcia, BISCA, Reni, Bliska 77, Mega, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRaz czlowiek zelazko w mlodosci przypali i jusz mu latke przypinajom...macduska wrote:To widzę, że pozostawiła wtedy niezatarte wrażenie... Ja jeszcze później niż Kapta przyszłam.
kapturnica, macduska, Bozia3, efcia, moremi, Bliska 77, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Pochwale sie Wam ,ze wsio z nami oki a , Maks waży 1530gram obrócił sie głowa w dół i śmiesznie ciamkał palce u stopy . Boskie to było
No i wszystko długie i zamkniete takze porod przedwczesny raczej nam nie grozi.Jedynie co to cisnienie skoczylo mi na 160/90 i mam brac wieksza dawke dopegytu.Byc moze wplyw tej chorej afrykanskiej pogody
stara.krycha, macduska, Sabina, BISCA, Bozia3, gretka, Magdala, Bursztyn, efcia, moremi, Bliska 77, anna maria, ania.g, Aasiula, Mega, gosia7122, Arwena, kkisia, beates, paszczakin, SolarPolar, peppapig, ComeToMeBaby, Zofia8, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI superkapturnica wrote:Pochwale sie Wam ,ze wsio z nami oki a , Maks waży 1530gram obrócił sie głowa w dół i śmiesznie ciamkał palce u stopy . Boskie to było
No i wszystko długie i zamkniete takze porod przedwczesny raczej nam nie grozi.Jedynie co to cisnienie skoczylo mi na 160/90 i mam brac wieksza dawke dopegytu.Byc moze wplyw tej chorej afrykanskiej pogody
oby tak do września
19-tego
stara.krycha, efcia, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
po części tak - łaził ciągle koło niego, wywracał go i próbował dostać się do środka - no to tatuś mu pomógł....efcia wrote:witam Bursztynku

my chyba sie nie znamy bylam kiedys przelotnie
Bozia zdjecie super
czy Kajtek sam wpadł na pomysł z tym wiadrem?
stara.krycha, macduska, kapturnica, gretka, Sabina, efcia, moremi, Bliska 77, BISCA, Mega, Arwena, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nie mam siły