35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dokladnie, te pazurki tuptajace po parkiecie...Bliska 77 wrote:Mialam dokladnie to samo, widzialam i slyszalam jego pazurki....adzis po 10latach, podczas ogladania jego zdjec lezka mi sie kreci
teraz jest tak nienaturalnie cicho
trzeba to przezyc, ale jest ciezko
Bliska 77, efcia, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Wiem, ze brzmi to banalnie ale czas robi swoje, naprawdeBursztyn wrote:dokladnie, te pazurki tuptajace po parkiecie...
teraz jest tak nienaturalnie cicho
trzeba to przezyc, ale jest ciezko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 17:46
Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ani ja. Tam, w ciazy, w ciazy. Co to, innych tematow nie ma? Co ktora w taki upal gotuje?

No, o jedzeniu mozemy rozmawiac
Ja robie na kolacje faszerowana cukinie
stara.krycha, Bliska 77, anna maria, Mega, macduska, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobre, ale za cieplo. Ide pod prysznic. Bede zyc o wodzieBISCA wrote:No, o jedzeniu mozemy rozmawiac

Ja robie na kolacje faszerowana cukinie

Acha, Bisca, bo mi sie w oczy rzucilo, ze jednak matka w pewnym sensie juz jestes. No to kochana, powodzenia, przecieraj szlaki!
Bliska 77, BISCA, anna maria, Mega, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dobre, ale za cieplo. Ide pod prysznic. Bede zyc o wodzie

Acha, Bisca, bo mi sie w oczy rzucilo, ze jednak matka w pewnym sensie juz jestes. No to kochana, powodzenia, przecieraj szlaki!
Dzieki
Mam nadzieje, ze bedzie ok.
Okaze sie we wrzesniu, jak juz bedzie u nas na "pelny etat"
anna maria, Bliska 77, macduska, kkisia, Sabina, stara.krycha, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
A kot zazdrośnie zerka....Bozia3 wrote:po części tak - łaził ciągle koło niego, wywracał go i próbował dostać się do środka - no to tatuś mu pomógł....

BISCA, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Ja tez sie ochlodze ale dopiero po cwiczeniach, cwiczyc bede wstanie ok 19, moze juz bedzie chlodniej
Nici wyszły z mojego relaksu.
Nalałam pełno wody, wlazłam do wanny i za dwie minuty już usłyszałam tłuczenie w drzwi.
Pierworodny mówił, że muszę szybko wyjsć bo coś ważnego chcą mi we trzech powiedzieć.
Wylazłam, wytarłam się, ubrałam.... A oni się zapytali który koc wziać na plażę...
Zaraz potem przyszła sąsiadka na czereśnie, a że jest bardzo gruba to bała się wchodzić na drabinę, urwałam jej, potem piłyśmy kawę a teraz leżę i napawam się spokojem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 19:20
malgos741, kkisia, kapturnica, Sabina, Mega, anna maria, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pusurek nie zazdroszcze ciazy w wysokiej w taki upal..Ale pewnie bym sie nie obrazila jakbym w niej teraz byla

Kapta - narzekasz na upał...
Masz co chciałaś! Napisałaś to 8 lipca 2014 roku...
kapturnica, Bliska 77, Sabina, Mega, stara.krycha, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH