35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Jadę jutro z Młodym na komisję ds orzekania o niepełnosprawnosci. Proszę o kciuki.
Ot przewrotność ludzka. W sumie to lepiej żeby nie był niepełnosprawny ale skoro już ma to co ma to niech mu przyznają orzeczenie.
Bedziem!
macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż takiego dziwnego dziś kupiłam w lidlu. Hm. Smakowal normalnie. Ale niepewność pozostałaMagdala wrote:Nie wiem, czy to dobrze, ale arbuza wlasnie zjadlam, ktory zamiast normalnych pestek, mial malowidzoczne czarne kropki. Mutant jakis, czy co?
Ale sie urobilam dzis. Przy pakowaniu poscieli I spiworow.
Magdala, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buhahahaha, dobrepaszczakin wrote:A to nie jest tak, że w teorii zawsze można było mieć znieczulenie na życzenie?
ale no tak, w teori mozna miec zawsze i wszystko
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acha... I to wycie niby pomoze w tym ,żeby maż przestał byc wredny , wrócił i sie udało ???yesenia wrote:ponieważ mam wrednego męża który mnie nie rozumie i nie wrócił jeszcze do domu i że się nie udaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 21:48
Magdala, peppapig, Mega, macduska, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Nadmienie,ze na wątku sa dziewczyny , które staraja sie po kilka lat i nie traca wiary w to ,ze sie uda
A skoro starasz sie od stycznia to chyba nie tak dlugo znowu.
Sabina, Bliska 77, anna maria, Magdala, peppapig, Mega, ania.g, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyyesenia wrote:ponieważ mam wrednego męża który mnie nie rozumie i nie wrócił jeszcze do domu i że się nie udajeyesenia wrote:mam dość starań , już nie wierzę że się uda
To złapałaś doła! Poczekaj! Nie Ty jedna to przeżywałaś! Jak się nie uda to zycie dalej będzie trwać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 21:52
kapturnica, Sabina, anna maria, Magdala, peppapig, Bliska 77, Mega, ania.g, stara.krycha, ComeToMeBaby, Zofia8, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrochę jak małe dziecko Cię odebrałam...yesenia wrote:ponieważ mam wrednego męża który mnie nie rozumie i nie wrócił jeszcze do domu i że się nie udaje
A my tu +35, trza z chłopem pogadać, próbować choć, może trochę babskim podstępem? Jak nie to prosić Bursztyna o jaki poradnik małżeński albo do poradni?
No nie poddawać się, ja się nie poddałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 21:53
kapturnica, Sabina, Bliska 77, anna maria, Mega, gretka, ania.g, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Prasowanie bardzo wielkie prasowanie
macduska wrote:Za trzy dni 3 rocznica założenia wątku!
Macie jakieś pomysły odnosnie uczczenia tak doniosłej chwili?
kapturnica, Sabina, Magdala, peppapig, Bliska 77, Mega, gretka, macduska, stara.krycha, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH