35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:ponieważ mam wrednego męża który mnie nie rozumie i nie wrócił jeszcze do domu i że się nie udaje
Pierwszy maz?
Nie chce krakac, ale dopiero drugi maz jest ok. Ja tak mam I co druga tu.
A, ze nie rozumie...a od kiedy to facet babe rozumie?
Nie placz. Raz - to nic nie zmieni, dwa - bedziesz brzydka, trzy - nakrecisz sie bardziej.
Bedzie dobrze.
anna maria, peppapig, Sabina, Mega, gretka, macduska, stara.krycha, Zofia8, BISCA, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyWłaśnie się cała rodzina namysliła, będzie Kajtekkapturnica wrote:Peppcior wyprawka gotowa dla..No własnie imie juz macie???
bo Boziowemu
anna maria, Bliska 77, kapturnica, Magdala, Sabina, Mega, gretka, macduska, ania.g, dorbie, Reni, stara.krycha, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Simba, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dokladnie, kazda z nas ma za soba gorsze chwile, i tak jak dziewczyny napisaly, nie jestesmy tu przypadkowo, laczy nas problem z zajsciem w ciaze, z roznych oczywiscie powodow, jesli Ci pomoze to wylej troche lez, to pomaga lecz nie za duzo, jutro bedzie lepiejpeppapig wrote:Trochę jak małe dziecko Cię odebrałam...
A my tu +35, trza z chłopem pogadać, próbować choć, może trochę babskim podstępem? Jak nie to prosić Bursztyna o jaki poradnik małżeński albo do poradni?
No nie poddawać się, ja się nie poddałam...
Magdala, anna maria, Sabina, Mega, peppapig, stara.krycha, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Z takim podejsciem , mam na mysli płacz, wkurwianie na chłopa itd to daleko nie zajedziesz .yesenia wrote:nie od stycznia tylko od kwietnia 2014
Przeciez masz starsze dziecko .Moza przydaloby sie poswiecic wiecej uwagi wlasnie małzowi i dziecku a nie łkac i wyc ??? Bo za chwile sie moze okazac ,ze nie bedziesz miala z kim zachodzic jak chUopu robisz piekielko i woli spedzac czas poza domem..
anna maria, Bliska 77, Sabina, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wg wymiarów co sprawdzal dzis to jest tak na plus 3dni do przodu . No i glowa , brzucho i nogi sa na tym samym etapie rowne 30tyg . Przy problemach z cukrem wychodzi najczesciej duza glowka i brzucho wiec podwojnie mnie to cieszy ,ze wszystko rosnie rownomierniepeppapig wrote:Kapta super! Ciekawe ile nasz Kajtek waży?
Kolejne badanie juz bede miala na 4D 25tego lipca .
Mega, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
no i swietnie :-)a on niech sobie jezdzi przynajmniej sie troche rozluzni,a ynek to wasz wspolny jest ?yesenia wrote:Mój pojechał na rower po kłótni i do tej pory go nie ma a ja się delikatnie wstawiłam bo już nie wiem co robić
stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wg wymiarów co sprawdzal dzis to jest tak na plus 3dni do przodu . No i glowa , brzucho i nogi sa na tym samym etapie rowne 30tyg . Przy problemach z cukrem wychodzi najczesciej duza glowka i brzucho wiec podwojnie mnie to cieszy ,ze wszystko rosnie rownomiernie
Kolejne badanie juz bede miala na 4D 25tego lipca .
Ciesze sie. Rosnij Maksiu.
kapturnica lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Nie no wrzuc na luz niech sobie bedzie wciazy ,Tobie tez sie uda zobaczysz jeszcze troche .yesenia wrote:Dziewczyny jestem naprawdę rozbita
jak ja top wytrzymam ?? Dziś dowiedziałam się też że koleżanka z klatki z którą się obie starałyśmy właśnie zaciążyła i jeszcze udaje głupią , nie dam chyba rady
kapturnica, peppapig, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH