SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mój pojechał na rower po kłótni i do tej pory go nie ma a ja się delikatnie wstawiłam bo już nie wiem co robić
    Jakby Ci to powiedziec, bo weny dziś nie mam. A Pani w ciąże zachodzi, nie ma czasu....
    Wacia pomóż!
    Jaśka, słuchaj. Kapta ma dużo racji, skręciłaś się jak postronek. I nie myśl, że nam tu łatwo gadać. My wiemy co to gorycz rozczarowania, łzy i bezsilność. Każda z nas ma takie okresy, że miota się jak bąk wokół własnej osi i uważa, że nic z tego nie bedzie, nie wie co dalej i gdzie szukać pomocy. Laski nasze Cię wyprostują, pomogą, wytłumaczą jakie badania kiedy zrobić.
    Ale najpierw musisz dojść do ladu i składu sama ze sobą. Potem z mężem, bo to dziecko ma być Wasze, a nie Twoje.

peppapig, Mega, kapturnica, anna maria, macduska, Reni, stara.krycha, dorbie, ComeToMeBaby, paszczakin, kkisia, BISCA, ania.g, Simba, moremi, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia wiem,że ci trudno pewnie dlatego tu jesteś. Mi dziewczyny pomogły właśnie wtedy się ogarnąć w takim momencie. Więc spójrz z innej strony, nie swojej,tylko męża. Ja czasami zbyt użalałam się nad sobą, zapominałam o własnym chłopie,który też ma uczucia,swoje zdanie...Trzeba się dogadać bo on nie czyta w Twoich myślach prostu nie wie czego chcesz,co czujesz. Dobra nie wymądrzam się ale chciała bym pomóc.

stara.krycha, dorbie, ComeToMeBaby, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zataczam , wypiłam ze dwa drinki , masakra a oczu nie widać :( z płaczu

stara.krycha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za wszystko u mnie to chyba już 20 cykl , przestałam liczyć..

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór,

Mój M działa w kuchni, więc mam wolnego kompa i nadrobiłam cały dzisiejszy dzień.

Cieszę się, że Bursztyn wrócił i że u Kapty wszystko ok.
    Witam nowe koleżanki.
    Trzymam kciuki za Reni i za jutrzejszą komisję u Macduski.

My dziś szczepiliśmy Wojtka przeciwko meningokokom i trochę po poludniui goraczkował. Dałam paracetamol i teraz śpi. Mam nadzieję, że noc będzie spokojna.

Nie chce mi się zmieniać avatara i stopki, więc wrzucę na chwilę kilka aktualnych zdjęć młodego.

Tu kiedyś były zdjęcia Wojtka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 23:11

Mega, kapturnica, gretka, peppapig, beates, anna maria, Sabina, gosia7122, macduska, ania.g, Magdala, Bliska 77, Reni, stara.krycha, ComeToMeBaby, caffe, paszczakin, Heretyczka, kkisia, BISCA, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jakby Ci to powiedziec, bo weny dziś nie mam. A Pani w ciąże zachodzi, nie ma czasu....
    Wacia pomóż!
    Jaśka, słuchaj. Kapta ma dużo racji, skręciłaś się jak postronek. I nie myśl, że nam tu łatwo gadać. My wiemy co to gorycz rozczarowania, łzy i bezsilność. Każda z nas ma takie okresy, że miota się jak bąk wokół własnej osi i uważa, że nic z tego nie bedzie, nie wie co dalej i gdzie szukać pomocy. Laski nasze Cię wyprostują, pomogą, wytłumaczą jakie badania kiedy zrobić.
    Ale najpierw musisz dojść do ladu i składu sama ze sobą. Potem z mężem, bo to dziecko ma być Wasze, a nie Twoje.

Ujełas to ,ze tak powiem bardzo delikutasnie.
    Ja postanowiłam zamilknac coby hUrmony nie wziely gore i nie chlapnąc cos od serca =D

anna maria, Sabina, Mega, macduska, Magdala, Bliska 77, dorbie, Reni, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzieciory sztuk 3 nadal u Ciebie :-)
    Sabina wrote:
    Ja sobie juz piwko otworzyłam, tak dla relaksu i rozluźnienia ;)

kapturnica, Sabina, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Dziękuję Wam za wszystko u mnie to chyba już 20 cykl , przestałam liczyć..
    Mój 32, bo nie liczę tych bez starań po poronieniu, a są takie które mają 40-ty któryś ;)

Mega, anna maria, kapturnica, macduska, Magdala, Bliska 77, stara.krycha, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ale ma sliczne oczyska Wojtus .A ta upaćkana buźka jest swietna.Słodziak z niego

Mega, anna maria, Sabina, Bliska 77, stara.krycha lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszą ale super chłopak, ostatnie zdjecie wymiata :) jak wampirek i taki usmiechany :)

anna maria, kapturnica, Sabina, Bliska 77, stara.krycha lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak nie mam się czym pochwalić :)

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza zdjecie nr.1 jest moim ulubionym :-)

kapturnica, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    A dzieciory sztuk 3 nadal u Ciebie :-)
    No, niedawno sprawdzałam, stan się nie zmienił, ale jak część gości pojechała, widownia się zmniejszyła, to i bratanica się nieco uspokoiła. Na mnie jej przedstawienia nie robią wrażenia więc dała spokój ;)

kapturnica, anna maria, macduska, Mega, Bliska 77, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wacia pomóż!

Sabina- pięknie to napisałaś! worship.gif

kapturnica, gretka, anna maria, Mega, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza Wojtek boski, Wojtki som super! <3

Sabina, anna maria, Mega, kapturnica, Bliska 77, stara.krycha lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Dziewczyny jestem naprawdę rozbita :( jak ja top wytrzymam ?? Dziś dowiedziałam się też że koleżanka z klatki z którą się obie starałyśmy właśnie zaciążyła i jeszcze udaje głupią , nie dam chyba rady

Ale co Ciebie obchodzi kolezanka z klatki. Niech zdrowo ciaze przechodzi powiedz I tyle.

Ja dzis widzialam cztery ciezarne kobiety. Biore to za dobry omen.

Pozatym musze Cie prosic ,nie rob nam tego. Takie doly moga byc zarazliwe. ;-)

Sabina, anna maria, macduska, kapturnica, Mega, Bliska 77, stara.krycha, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, BISCA, Simba, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ujełas to ,ze tak powiem bardzo delikutasnie.
    Ja postanowiłam zamilknac coby hUrmony nie wziely gore i nie chlapnąc cos od serca =D
    Tez sie ugryzłam w język choć mnie nosi.... ;)

Sabina, macduska, anna maria, kapturnica, Bliska 77, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Sabina- pięknie to napisałaś! worship.gif
    2 łyki piwa cuda czynią :)

kapturnica, macduska, Mega, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane nie gryźcie się w języki tylko piszcie :)

stara.krycha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry wieczór,

Mój M działa w kuchni, więc mam wolnego kompa i nadrobiłam cały dzisiejszy dzień.

Cieszę się, że Bursztyn wrócił i że u Kapty wszystko ok.
    Witam nowe koleżanki.
    Trzymam kciuki za Reni i za jutrzejszą komisję u Macduski.

My dziś szczepiliśmy Wojtka przeciwko meningokokom i trochę po poludniui goraczkował. Dałam paracetamol i teraz śpi. Mam nadzieję, że noc będzie spokojna.

Nie chce mi się zmieniać avatara i stopki, więc wrzucę na chwilę kilka aktualnych zdjęć młodego.
    popaczyłam :) ok ok może być i syn :) Przekonałyście mnie :) a będzie taki słodki, jak reszta forumowych naszych? :)

Mega, kapturnica, Bliska 77, stara.krycha, Simba, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 10334 10335 10336 10337 10338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ