35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJakby Ci to powiedziec, bo weny dziś nie mam. A Pani w ciąże zachodzi, nie ma czasu....yesenia wrote:Mój pojechał na rower po kłótni i do tej pory go nie ma a ja się delikatnie wstawiłam bo już nie wiem co robić
Wacia pomóż!
Jaśka, słuchaj. Kapta ma dużo racji, skręciłaś się jak postronek. I nie myśl, że nam tu łatwo gadać. My wiemy co to gorycz rozczarowania, łzy i bezsilność. Każda z nas ma takie okresy, że miota się jak bąk wokół własnej osi i uważa, że nic z tego nie bedzie, nie wie co dalej i gdzie szukać pomocy. Laski nasze Cię wyprostują, pomogą, wytłumaczą jakie badania kiedy zrobić.
Ale najpierw musisz dojść do ladu i składu sama ze sobą. Potem z mężem, bo to dziecko ma być Wasze, a nie Twoje.
peppapig, Mega, kapturnica, anna maria, macduska, Reni, stara.krycha, dorbie, ComeToMeBaby, paszczakin, kkisia, BISCA, ania.g, Simba, moremi, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYesenia wiem,że ci trudno pewnie dlatego tu jesteś. Mi dziewczyny pomogły właśnie wtedy się ogarnąć w takim momencie. Więc spójrz z innej strony, nie swojej,tylko męża. Ja czasami zbyt użalałam się nad sobą, zapominałam o własnym chłopie,który też ma uczucia,swoje zdanie...Trzeba się dogadać bo on nie czyta w Twoich myślach prostu nie wie czego chcesz,co czujesz. Dobra nie wymądrzam się ale chciała bym pomóc.
stara.krycha, dorbie, ComeToMeBaby, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór,
Mój M działa w kuchni, więc mam wolnego kompa i nadrobiłam cały dzisiejszy dzień.
Cieszę się, że Bursztyn wrócił i że u Kapty wszystko ok.
Witam nowe koleżanki.
Trzymam kciuki za Reni i za jutrzejszą komisję u Macduski.
My dziś szczepiliśmy Wojtka przeciwko meningokokom i trochę po poludniui goraczkował. Dałam paracetamol i teraz śpi. Mam nadzieję, że noc będzie spokojna.
Nie chce mi się zmieniać avatara i stopki, więc wrzucę na chwilę kilka aktualnych zdjęć młodego.
Tu kiedyś były zdjęcia Wojtka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 23:11
Mega, kapturnica, gretka, peppapig, beates, anna maria, Sabina, gosia7122, macduska, ania.g, Magdala, Bliska 77, Reni, stara.krycha, ComeToMeBaby, caffe, paszczakin, Heretyczka, kkisia, BISCA, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jakby Ci to powiedziec, bo weny dziś nie mam. A Pani w ciąże zachodzi, nie ma czasu....
Wacia pomóż!
Jaśka, słuchaj. Kapta ma dużo racji, skręciłaś się jak postronek. I nie myśl, że nam tu łatwo gadać. My wiemy co to gorycz rozczarowania, łzy i bezsilność. Każda z nas ma takie okresy, że miota się jak bąk wokół własnej osi i uważa, że nic z tego nie bedzie, nie wie co dalej i gdzie szukać pomocy. Laski nasze Cię wyprostują, pomogą, wytłumaczą jakie badania kiedy zrobić.
Ale najpierw musisz dojść do ladu i składu sama ze sobą. Potem z mężem, bo to dziecko ma być Wasze, a nie Twoje.
Ujełas to ,ze tak powiem bardzo delikutasnie.
Ja postanowiłam zamilknac coby hUrmony nie wziely gore i nie chlapnąc cos od serca
anna maria, Sabina, Mega, macduska, Magdala, Bliska 77, dorbie, Reni, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMój 32, bo nie liczę tych bez starań po poronieniu, a są takie które mają 40-ty któryśyesenia wrote:Dziękuję Wam za wszystko u mnie to chyba już 20 cykl , przestałam liczyć..
Mega, anna maria, kapturnica, macduska, Magdala, Bliska 77, stara.krycha, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Myszą ale super chłopak, ostatnie zdjecie wymiata
jak wampirek i taki usmiechany
anna maria, kapturnica, Sabina, Bliska 77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo, niedawno sprawdzałam, stan się nie zmienił, ale jak część gości pojechała, widownia się zmniejszyła, to i bratanica się nieco uspokoiła. Na mnie jej przedstawienia nie robią wrażenia więc dała spokójanna maria wrote:A dzieciory sztuk 3 nadal u Ciebie

kapturnica, anna maria, macduska, Mega, Bliska 77, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jakby Ci to powiedziec, bo weny dziś nie mam. A Pani w ciąże zachodzi, nie ma czasu....
Wacia pomóż!
Sabina- pięknie to napisałaś!
kapturnica, gretka, anna maria, Mega, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Dziewczyny jestem naprawdę rozbita
jak ja top wytrzymam ?? Dziś dowiedziałam się też że koleżanka z klatki z którą się obie starałyśmy właśnie zaciążyła i jeszcze udaje głupią , nie dam chyba rady
Ale co Ciebie obchodzi kolezanka z klatki. Niech zdrowo ciaze przechodzi powiedz I tyle.
Ja dzis widzialam cztery ciezarne kobiety. Biore to za dobry omen.
Pozatym musze Cie prosic ,nie rob nam tego. Takie doly moga byc zarazliwe.
Sabina, anna maria, macduska, kapturnica, Mega, Bliska 77, stara.krycha, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, BISCA, Simba, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Tez sie ugryzłam w język choć mnie nosi....kapturnica wrote:Ujełas to ,ze tak powiem bardzo delikutasnie.
Ja postanowiłam zamilknac coby hUrmony nie wziely gore i nie chlapnąc cos od serca
Sabina, macduska, anna maria, kapturnica, Bliska 77, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypopaczyłammysza1975 wrote:Dobry wieczór,
Mój M działa w kuchni, więc mam wolnego kompa i nadrobiłam cały dzisiejszy dzień.
Cieszę się, że Bursztyn wrócił i że u Kapty wszystko ok.
Witam nowe koleżanki.
Trzymam kciuki za Reni i za jutrzejszą komisję u Macduski.
My dziś szczepiliśmy Wojtka przeciwko meningokokom i trochę po poludniui goraczkował. Dałam paracetamol i teraz śpi. Mam nadzieję, że noc będzie spokojna.
Nie chce mi się zmieniać avatara i stopki, więc wrzucę na chwilę kilka aktualnych zdjęć młodego.
ok ok może być i syn
Przekonałyście mnie
a będzie taki słodki, jak reszta forumowych naszych?
Mega, kapturnica, Bliska 77, stara.krycha, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH