35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór,
Mój M działa w kuchni, więc mam wolnego kompa i nadrobiłam cały dzisiejszy dzień.
Cieszę się, że Bursztyn wrócił i że u Kapty wszystko ok.
Witam nowe koleżanki.
Trzymam kciuki za Reni i za jutrzejszą komisję u Macduski.
My dziś szczepiliśmy Wojtka przeciwko meningokokom i trochę po poludniui goraczkował. Dałam paracetamol i teraz śpi. Mam nadzieję, że noc będzie spokojna.
Nie chce mi się zmieniać avatara i stopki, więc wrzucę na chwilę kilka aktualnych zdjęć młodego.
Swietne zdjecia, super chlopak, jak kazdy Wojtek
kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja córka też. Potrafi przyjść z płaczem z przedszkola, bo koleżanki mają w domu rodzeństwo a ona nie. I co> Mam się zabić?yesenia wrote:Mój syn codziennie pyta po kilka razy kiedy będzie miał brata
wiec nie jest łatwo 
kapturnica, Bliska 77, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Tylko sie nie ubieraj jak onaSabina wrote:Wszystkie dzieci nasze sąąąąąąąą! lalalala
normalnie po piwie śpiewam o nieb lepiej niż Jeżowska
Sabina, macduska, kapturnica, gretka, stara.krycha, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W wieku 9lat to juz mozna co nie co wyjasnic młodemu .To nie bedzie pytal kazdego dnia..yesenia wrote:Mój syn codziennie pyta po kilka razy kiedy będzie miał brata
wiec nie jest łatwo 
Sabina, Bliska 77, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzuję, że jestem dziś gwiazdą tego forum

Ale, ale
Laski jak zacznę tańczyć na stole i robić striptiz to mi zabierzcie puszkę z piwem, ok?
macduska, kapturnica, peppapig, dorbie, anna maria, Mega, stara.krycha, paszczakin, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, BISCA, moremi, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kupie ci wtedy nastepne!!Sabina wrote:Czuję, że jestem dziś gwiazdą tego forum

Ale, ale
Laski jak zacznę tańczyć na stole i robić striptiz to mi zabierzcie puszkę z piwem, ok?
Sabina, dorbie, anna maria, Mega, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyCzemu tak oschle? Ja mam córkę i kocham ją syna uwielbiam,męża kocham i pożądam. Na cud pod sercem czekam. Ty piszesz pogodzić jakby dziecko to które jest było za karę?yesenia wrote:Chciałabym się pogodzić z tym co mam ...
kapturnica, Sabina, macduska, dorbie, Magdala, Mega, Bliska 77, BISCA, moremi, ania.g, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTańczę na stole, kiecke zadzieram, tłukę butelki depczę szkłakapturnica wrote:heheheheh Juz widze Sabb jak zamiata kolorowa kiecka

,
Idę szukac falban
kapturnica, peppapig, macduska, Magdala, anna maria, Bliska 77, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, moremi, caffe, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Peppka dej spokoj.peppapig wrote:Czemu tak oschle? Ja mam córkę i kocham ją syna uwielbiam,męża kocham i pożądam. Na cud pod sercem czekam. Ty piszesz pogodzić jakby dziecko to które jest było za karę?
Na twoj jeden argument bedzie sto pesymizmow.Lepiej od ciotki forumowej popukaj do Kajtka
Sabina, anna maria, Bliska 77, Mega, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymądrze gadapeppapig wrote:Czemu tak oschle? Ja mam córkę i kocham ją syna uwielbiam,męża kocham i pożądam. Na cud pod sercem czekam. Ty piszesz pogodzić jakby dziecko to które jest było za karę?
Nie dam Ci wódki, nie możesz
Jeszcze nie
kapturnica, macduska, Mega, Bliska 77, stara.krycha lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH