35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Czuję, że jestem dziś gwiazdą tego forum

Ale, ale
Laski jak zacznę tańczyć na stole i robić striptiz to mi zabierzcie puszkę z piwem, ok?
Oszalalas? Uwielbiam takie imprezy.
Sabina, Mega, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Moja tez pyta, i co? I jest to powód do wycia?yesenia wrote:Mój syn codziennie pyta po kilka razy kiedy będzie miał brata
wiec nie jest łatwo 
Seks w okresie starań jest zajebisty, nie martwisz sie ze wpadniesz
poświeć troche czasu chłopu, zainteresuj sie nim, sprawdź co jest dla niego teraz wazne, czego potrzebuje, co chce, pokaz mu ze zależy ci na nim jak na facecie a nie na dawcy spermy, który jest potrzebny tylko w ścisłe określonym czasie. Ogarnij sie kobieto, bo bardzo szybko możesz stracić to co masz.
A synek? Jest, masz go już, jest zdrowy, mały i potrzebuje uśmiechniętych i szczęśliwych rodzicow. Zajmij sie mlodym, zabierz na spacer, zakupy, wybierzcie sie z rodzina na wypad za miasto, nie wiem rowerowy, spacer do lasu, nad wodę, pomysł o czymś innym niż o drugim dziecku....
kapturnica, Sabina, Magdala, Bliska 77, macduska, stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Tańczę na stole, kiecke zadzieram, tłukę butelki depczę szkła
,
Idę szukac falban
Czy Ty wiesz kobieto, ze miałam to właśnie napisać???? Jakaś telepatia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 22:32
Sabina, kapturnica, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
A dokladnie,moja corka ponad 3.5roku czekala (nie liczac okresu ciazy) i na kazda okazje utodziny itp nic nie chciala tylko siostrzyczke albo braciszka i koniec, a ile jest wsrod nas takich co to jeszcze zadnego dzieciatka nie maja a jednak nadziei nie tracaSabina wrote:Moja córka też. Potrafi przyjść z płaczem z przedszkola, bo koleżanki mają w domu rodzeństwo a ona nie. I co> Mam się zabić?
kapturnica, Sabina, Mega, macduska, stara.krycha, BISCA, moremi, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wez juz dzisiaj nie prasuj bo Ci sie gorzkie zale zalaczyly,moj syn doczekal sie siostry po 24 latach
yesenia wrote:Tłumaczę mu ,sama jestem jedna i moja mam też , oby to nie było rodzinne ...
kapturnica, Bliska 77, Mega, Sabina, gretka, Magdala, Reni, stara.krycha, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, BISCA, caffe, Simba, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
-
Sama chcialasyesenia wrote:jak tak bardzo przeszkadzam to nie muszę tu pisać, przepraszam za zaśmiecanie wątku
może sama dam sobie radę, chociaż myślałam że tu znajdę bratnie dusze
kapturnica, Bliska 77, Sabina, gretka, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtoś napisał że przeszkadzasz? Kto chcę pomóc to pisze ale nikt ci nie pomoże jeśli sama sobie nie pomożesz.yesenia wrote:jak tak bardzo przeszkadzam to nie muszę tu pisać, przepraszam za zaśmiecanie wątku
Magdala, Bliska 77, stara.krycha, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
-
WariatkaSabina wrote:Bo Ty mnie nago nie widziałaś.... By Ci przeszło jak ręką odjął!
Sabina, peppapig, Magdala, Bliska 77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Zaczyna sie tu sa bratnie dusze i wspierajace sie ,ale nie trzeba ciagle gadac ze wszystko jest fe i be .yesenia wrote:jak tak bardzo przeszkadzam to nie muszę tu pisać, przepraszam za zaśmiecanie wątku
Sabina, kapturnica, Mega, macduska, Bliska 77, stara.krycha, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMówiłam, że nie jesteś gotowa na opierdalnkęyesenia wrote:jak tak bardzo przeszkadzam to nie muszę tu pisać, przepraszam za zaśmiecanie wątku
Nikt Ci nic nie powiedział, a Ty już idziesz stąd
Oj dziewczyno. Zdecyduj się, po co tu przyszłaś - mamy Cię klepać po głowie? Będziemy, ale takiej postawie jaką reprezentujesz mówimy stanowcze i zdecydowane nie
kapturnica, Mega, anna maria, gretka, macduska, Magdala, Bliska 77, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, ania.g, Simba, Bursztyn, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Skoro tak myślisz, to pewnie tak będzie
Staram się kilka lat. 33 cykl mierze temp.
Yesenia jeszcze dobrze nie zaczelasyesenia wrote:mam dość starań , już nie wierzę że się uda
Sabina, macduska, kapturnica, Magdala, Bliska 77, stara.krycha, BISCA, moremi, Simba, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bo Ty mnie nago nie widziałaś.... By Ci przeszło jak ręką odjął!
Kto nago, gdzie nago? Teraz to mnie nakrecilas.
W sumie dobrze, dzis ma byc seks staraniowy, bedzie szybko, bez gry wstepnej, dluzej pospie..dzieki Sabcia
Sabina, anna maria, Mega, kapturnica, Bliska 77, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH