35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakbym miała pisac co myśle to wyszłoby na to ,że musiała bym Cie zjebac za smędzenie. A zwl ,za te koleżanke bo chyba nie sądziłas ,ze zajdziecie w ten sam dzien w ciąże ?? To było logiczne ,ze albo ona albo Ty bedzie pierwsza.yesenia wrote:kochane nie gryźcie się w języki tylko piszcie

Mega, Magdala, Bliska 77, stara.krycha, BISCA, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnySabina wrote:popaczyłam
ok ok może być i syn
Przekonałyście mnie
a będzie taki słodki, jak reszta forumowych naszych? 
Oczywiscie! A do tego przystojny, inteligentny, pomocny i wpatrzony w mamunię jak w obrazek!
Mega, kapturnica, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
No ba, nie ma innej opcji, zajebistosc forumowych dzieci jest zaraźliwaSabina wrote:popaczyłam
ok ok może być i syn
Przekonałyście mnie
a będzie taki słodki, jak reszta forumowych naszych? 
macduska, Sabina, kapturnica, Magdala, Bliska 77, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywierz ile było takich, które wyniosły sie po jednym wieczorze jak je laski wzięły w obroty? Na Twoje szczęście część jest w ciąży, to złagodniały albo śpią, a część chyba upał pokonał, bo nas coś mało dziśyesenia wrote:a może chcę spróbować

macduska, Mega, kapturnica, Magdala, Bliska 77, Reni, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Seks po jego powrocie a jak jestes wstawiona to bedziesz bardziej chetna do wspolpracyyesenia wrote:Mój pojechał na rower po kłótni i do tej pory go nie ma a ja się delikatnie wstawiłam bo już nie wiem co robić
usmiechnij sie
macduska, Sabina, Mega, Magdala, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, ania.g, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkie dzieci nasze sąąąąąąąą! lalalalaMega wrote:No ba, nie ma innej opcji, zajebistosc forumowych dzieci jest zaraźliwa

normalnie po piwie śpiewam o nieb lepiej niż Jeżowska
macduska, peppapig, kapturnica, Mega, Magdala, Bliska 77, stara.krycha, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH