35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:jak tak bardzo przeszkadzam to nie muszę tu pisać, przepraszam za zaśmiecanie wątku
może sama dam sobie radę, chociaż myślałam że tu znajdę bratnie dusze
A tam zaśmiecanie! Bratnie dusze znalazłaś. Wszystkie co tu są maja lub miały pod górkę. Próbujemy Cię do pionu postawić ot co.
Sabina, anna maria, Mega, Magdala, Bliska 77, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
O, Pani przyszłaReni wrote:Skoro tak myślisz, to pewnie tak będzie
Staram się kilka lat. 33 cykl mierze temp.
Yesenia jeszcze dobrze nie zaczelas
Sabina, anna maria, Magdala, Bliska 77, stara.krycha, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Fakt nie musisz pisacjak masz ględzic.. Logiczne.Bo mozna raz , drugi napisac cos pocieszajacego ale kurVa ile mozna wałkowac jedno i to samo ???yesenia wrote:jak tak bardzo przeszkadzam to nie muszę tu pisać, przepraszam za zaśmiecanie wątku
ChUopa juz zdolowałas ,ze poszedl w pizdu z domu i wcale nie jestem za tym byś dołowała dziewczyny , które sie udzielaja na wątku i niejednokrotnie staraja bardzo dlugo i maja za soba straty.
anna maria, Mega, Magdala, Bliska 77, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to wg nie najlepsza muza na imprezkę
Kapta zapodajesz?? 
https://www.youtube.com/watch?v=wsrvmNtWU4E
Ps. Jakby nam Marta wcześniej powiedzała, to mogłyśmy jej taki panieński szczelić
Się kiedyś człowiek bawił... Jezusie, aż mi się tęskno zrobiło, ale były imprezy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 22:39
anna maria, Magdala, kapturnica, Bliska 77, peppapig, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki, teraz to widzę, chyba nie wpadłabym na toefcia wrote:Kometa zdjecie Kajtka jest przy wpisie Bozi - obok suwaka

Fajowe zdjęcie hehe nawet bardzo fajowe
Mega, stara.krycha, moremi, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Nie obraz sie ale chyba juz nie jestes malym dzieckiem, nabierz troszke dystansu do siebie i do zycia, rozumiem ze przechodzisz kryzys, nie jest nam on obcy ale z takim podejsciem daleko nie zajdziesz, dziewczyny niejednokrotnie doprowadzaly mnie i nie tylko do pionu i trzeba sie cieszyc z tego ze ktos chce Toba potrzasnac, przepraszam ale takie badolenie w niczym nie pomoze, pamietaj, zyje sie raz, szkoda czasu na dasanie i wycie, lepiej wykorzystaj ten czas na cs pozytywnego i skorzystaj z rad,bo nie piszemy tego wszystkiego po to zeby Cie pograzyc ale zebys wziela sie w garscyesenia wrote:jak tak bardzo przeszkadzam to nie muszę tu pisać, przepraszam za zaśmiecanie wątku
Sabina, Magdala, kapturnica, peppapig, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, Simba, Bursztyn, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:No i poszla w chuj,a testow nawet nie bylo co jest kurwa schodzimy na psy

To nie my na psy schodzimy tylko ten narybek jakiś marny ostatnio...
Same Jętki Jednodniówki.
Sabina, Magdala, gretka, kapturnica, peppapig, Bliska 77, Mega, Reni, stara.krycha, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, BISCA, moremi, Simba, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
-
O tak!!! To jest zajebisteSabina wrote:A to wg nie najlepsza muza na imprezkę
Kapta zapodajesz?? 
Ps. Jakby nam Marta wcześniej powiedzała, to mogłyśmy jej taki panieński szczelić
Się kiedyś człowiek bawił... Jezusie, aż mi się tęskno zrobiło, ale były imprezy 
Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-
Kapta, super super super, bardzo się cieszękapturnica wrote:Pochwale sie Wam ,ze wsio z nami oki a , Maks waży 1530gram obrócił sie głowa w dół i śmiesznie ciamkał palce u stopy . Boskie to było
No i wszystko długie i zamkniete takze porod przedwczesny raczej nam nie grozi.Jedynie co to cisnienie skoczylo mi na 160/90 i mam brac wieksza dawke dopegytu.Byc moze wplyw tej chorej afrykanskiej pogody
Sabina, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWisz ile Metallicy nie słuchałam? Ale się zapuściłam, wstyd na całą wieśkapturnica wrote:O tak!!! To jest zajebiste
Szkoda, że mam dziecka w domu, poszłyby kolumny w okno... jak kiedyś
Bliska 77, kapturnica, peppapig, Magdala, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDojebałaś po całościmacduska wrote:To nie my na psy schodzimy tylko ten narybek jakiś marny ostatnio...
Same Jętki Jednodniówki.
Nie ma to jak bogata polszczyzna, na CIę zawsze liczyć można
kapturnica, Magdala, macduska, Mega, Reni, stara.krycha, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, gretka, Simba, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wisz ile Metallicy nie słuchałam? Ale się zapuściłam, wstyd na całą wieś
Szkoda, że mam dziecka w domu, poszłyby kolumny w okno... jak kiedyś 
Widzę Sabina, że się w Tobie ułańska fantazja odezwała! Faaajnie!
Sabina, kapturnica, Mega, gretka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A to wg nie najlepsza muza na imprezkę
Kapta zapodajesz?? 
Byly, byly panie.
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH