35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiecie ze mojemu mezowi najlatwiej i najszybciej idzie usypianie corki przy. enter sandman metallicy, zasypia w kilka minutSabina wrote:Wisz ile Metallicy nie słuchałam? Ale się zapuściłam, wstyd na całą wieś
Szkoda, że mam dziecka w domu, poszłyby kolumny w okno... jak kiedyś 
kapturnica, Magdala, Sabina, Mega, paszczakin, BISCA, moremi, gretka, efcia lubią tę wiadomość
-
Fakt. Mój m powiedział dziś, że jak wroci to będziemy biegać i wracamy na basen. Powiedzialam mu, że ja to już bardziej nie mogę zrzucac, bo jak mi dopasują suknię to lepiej żeby mi z cycków nie spadłagretka wrote:Kometa nie przesadzaj z tym odchudzaniem- bo jeszce bedziesz musiala zmnejszac suknie na xxxs!!
hehe
Mega, Magdala, moremi, gretka, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle widzisz nasza matkę biegnącą korytarzem i walącą w drzwi, żeby to jak najszybciej ściszyć?macduska wrote:Widzę Sabina, że się w Tobie ułańska fantazja odezwała! Faaajnie!

Bliska 77, macduska, kapturnica, Mega, Magdala, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Noooo.....oj poszłoby sie na taka imprezkę....i obowiązkowo jeszcze "Should I stay or Should I go"Sabina wrote:A to wg nie najlepsza muza na imprezkę
Kapta zapodajesz?? 
https://www.youtube.com/watch?v=wsrvmNtWU4E
Ps. Jakby nam Marta wcześniej powiedzała, to mogłyśmy jej taki panieński szczelić
Się kiedyś człowiek bawił... Jezusie, aż mi się tęskno zrobiło, ale były imprezy 
Bliska 77, Sabina, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMa dziecko wybitnie dobry gustBliska 77 wrote:A wiecie ze mojemu mezowi najlatwiej i najszybciej idzie usypianie corki przy. enter sandman metallicy, zasypia w kilka minut

ps.U mnie właśnie leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 22:48
Bliska 77, macduska, Mega, moremi, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co tu się dzieje?
Zastanawiam się czy te wszystkie jeczace laski to nie ta sama osoba
Nawet dobrze miejsca nie zagrzala, a już się obraziła. A jeszcze jej Hera i Simba w obroty nie wzięły
Sabina, macduska, Bliska 77, stara.krycha, Magdala, Mega, kapturnica, BISCA, moremi, ania.g, kkisia, gretka, Simba, Bozia3, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Spadam dziewczynki drogie poczytac troszke, nie produkujcie zbyt wiele bo jutro zajety dzien mam, d pracy po skierowanie na badania jade a potem do rodzicow
Spokojnej nocy
macduska, Sabina, Magdala, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToż to jej próbowałyśmy delikatnie wytłumaczyć. Nawet Kapta język deptała, żeby się nie unieść. I dupa. Jednodniówka.Reni wrote:Co tu się dzieje?
Nawet dobrze miejsca nie zagrzala, a już się obraziła. A jeszcze jej Hera i Simba w obroty nie wzięły
Poszła
Bliska 77, macduska, stara.krycha, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Co tu się dzieje?
Królowe Jednego Postu - jednym słowem.
stara.krycha, Sabina, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, Bliska 77, gretka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Co tu się dzieje?
Pani sie nie denerwuje. My tu wszystko pod kontrola mamy. Moze Pani spokojnie wysiadywac.
stara.krycha, Sabina, macduska, Mega, peppapig, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kkisia, Bliska 77, gretka, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Musimy zmienić taktykę. Od tej pory będę pocieszać.. nie martw się jak nie dziecko, to kotek
Bez sensu
stara.krycha, Sabina, Magdala, Mega, kapturnica, paszczakin, BISCA, moremi, kkisia, Bliska 77, gretka, Simba, Bozia3, Bursztyn, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH