35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja klikam, m klika a seks sam sie nie zrobi.

Ide posciel przetrzepac coby bardziej zachecajaca byla.
stara.krycha, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, moremi, kkisia, Bliska 77, Reni, gretka, Simba, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyCzymam kciuki. I padam razem z bateria w smarku. Stosunkowo udanej nocy. Wszystkim, co chca i mogaMagdala wrote:Ja klikam, m klika a seks sam sie nie zrobi.

Ide posciel przetrzepac coby bardziej zachecajaca byla.
Sabina, kapturnica, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miszczu, to jest zajebiste. Od dzisiaj będzie to moje motto. To takie oczywiste, ale ma moc dopiero kiedy to przeczytałam w Twoim poście. Ukłony dziękczynne ku Tobie kierujęMega wrote:Seks w okresie starań jest zajebisty, nie martwisz sie ze wpadniesz
.
kapturnica, stara.krycha, macduska, Mega, moremi, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O ho! Widzę pierwsze nerwowe ruchy.yesenia wrote:jak tak bardzo przeszkadzam to nie muszę tu pisać, przepraszam za zaśmiecanie wątku
może sama dam sobie radę, chociaż myślałam że tu znajdę bratnie dusze
stara.krycha, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszą, Wojtek cudo.. Wampir mały.
Duska, piękne podsumowanie o jetkach
Jojczynom mówimy stanowcze nie! Na możliwość jojczenia trzeba sobie zasłużyć..
macduska, Sabina, Mega, moremi, ania.g, kkisia, kapturnica, gretka, Simba, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem, co Wy tak na to ciepło narzekacie.. Lato jest w końcu, to co, padać ma?
Na cały macierzyński taka pogodę zamowilam..
macduska, Sabina, Mega, moremi, kkisia, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo że... nadrabiasz cxytanie foruma a kopa to już nie potrzebuje bo sie oprysznicowałam i leże jak kotna foczka...ComeToMeBaby wrote:Ale że o co się rozchodzi? A powiedz, czy ty jesteś gotowa na kopa?

ComeToMeBaby, Mega, moremi, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH