35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Yuhu, nadrobiłam.
A tyle Napisałyscie że się bałam, czy zdążę zanim m po treningu nie napisze. Pewnie zaraz będzie.
Ale się ubawiłam czytając dzisiejszy dzień. Ja jakoś z dystansem podchodzę do nowych. Rzadko która tu przetrwa więcej niż ten jeden dzień. Wolę się nie przywiązywać
przychodzą wychodzą, porzucają zabawki i nawet testów nie zdążą przejść.
Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wlasnie ze nie pojde w chuj , przyszlam tu po to zeby sie wzmocnic i zostane
czasem chyba kazda z nas ma gorszy dzien?? A dzis juz wtorek , bedzie lepszy od poniedzialku, zaczynam wszystko od nowa
ComeToMeBaby, macduska, dorbie, peppapig, Sabina, Mega, BISCA, Bliska 77, stara.krycha, kkisia, malgos741, Reni, kapturnica, paszczakin, gretka, Magdala, moremi, Bozia3, anna maria, gosia7122, beates, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:A wlasnie ze nie pojde w chuj , przyszlam tu po to zeby sie wzmocnic i zostane
czasem chyba kazda z nas ma gorszy dzien?? A dzis juz wtorek , bedzie lepszy od poniedzialku, zaczynam wszystko od nowa 
Czyli jesteśmy skuteczne w ustawianiu do pionu?
ComeToMeBaby, Mega, BISCA, stara.krycha, kkisia, kapturnica, peppapig, anna maria, gosia7122, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek widzę,że nadrabiasz. Przypomniało mi się coś. Otóż byłam na takich targach rękodzieła i było tam stoisko firmy "Bialskie cuda" - szyją min. posciel dla niemowlat, zabawki itp. Piękne rzeczy z dobrych materiałów. Cena też z nóg nie zwala.
Pomyslałam o Tobie od razu bo to gdzieś z Twoich okolic.
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper! Powodzeniayesenia wrote:A wlasnie ze nie pojde w chuj , przyszlam tu po to zeby sie wzmocnic i zostane
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:No mam nadzieje. Teraz bardzo licze na ta sobotnia wizyte , ze cos sie dowiem nowego, wiecie nowy lekarz moze zacznie konkretne leczenie
Wiemy, wiemy... Nowy lekarz- nowe nadzieje!
ComeToMeBaby, Mega, Bliska 77, stara.krycha, kkisia, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dla informacji, może komu się przyda, na stronie nfz i paru innych napisano, że skierowanie na badania diagnostyczne ważne jest do momentu realizacji, dopóki zachodzą powody do diagnostyki. No a to już przecież ustala lekarz, pani laborantka o tym nie decyduje. Także spokojnie mogę jutro się wybrać do laba. Uff.
dorbie, Mega, BISCA, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH