X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ooo kej, ooo kej...
    Czyli dobrze? :-)
    Czyli dobrze hehe ;)

ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yuhu, nadrobiłam.
    A tyle Napisałyscie że się bałam, czy zdążę zanim m po treningu nie napisze. Pewnie zaraz będzie.
    Ale się ubawiłam czytając dzisiejszy dzień. Ja jakoś z dystansem podchodzę do nowych. Rzadko która tu przetrwa więcej niż ten jeden dzień. Wolę się nie przywiązywać ;-) przychodzą wychodzą, porzucają zabawki i nawet testów nie zdążą przejść.

Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, czy skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu na badania moczu i krwi ma limitowaną ważność? Bo moje ma już ponad miesiąc, dziś mi koleżanka powiedziała, że to jest ważne do miesiąca jak recepta.

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, piszcie, bo chciałam jutro rano sikac do pojemnika i lecieć do laba. Co będę sikac nadaremnie.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No, piszcie, bo chciałam jutro rano sikac do pojemnika i lecieć do laba. Co będę sikac nadaremnie.
    spytaj wujka gugla

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    spytaj wujka gugla
    Tak zrobię, bo widzę, że wszystkie znów poszły spać jak ja przyszłam.
    Oddalam się na konwersację z moim zesłańcem ;-)

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wtorkowo! :-)

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie ze nie pojde w chuj , przyszlam tu po to zeby sie wzmocnic i zostane :) czasem chyba kazda z nas ma gorszy dzien?? A dzis juz wtorek , bedzie lepszy od poniedzialku, zaczynam wszystko od nowa :)

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, BISCA, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Reni, kapturnica, paszczakin, gretka, Magdala, moremi, Bozia3, anna maria, gosia7122, beates, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    A wlasnie ze nie pojde w chuj , przyszlam tu po to zeby sie wzmocnic i zostane :) czasem chyba kazda z nas ma gorszy dzien?? A dzis juz wtorek , bedzie lepszy od poniedzialku, zaczynam wszystko od nowa :)

Czyli jesteśmy skuteczne w ustawianiu do pionu? :-D

ComeToMeBaby, Mega, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, anna maria, gosia7122, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może coś z tego będzie :-)

Mega, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek widzę,że nadrabiasz. Przypomniało mi się coś. Otóż byłam na takich targach rękodzieła i było tam stoisko firmy "Bialskie cuda" - szyją min. posciel dla niemowlat, zabawki itp. Piękne rzeczy z dobrych materiałów. Cena też z nóg nie zwala.
    Pomyslałam o Tobie od razu bo to gdzieś z Twoich okolic. :-D

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie, bedzie , nie wygonicie mnie stad :)

nick nieaktualny, Zofia8, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Bedzie, bedzie , nie wygonicie mnie stad :)

Nie zamierzamy.

nick nieaktualny, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, Zofia8, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje. Teraz bardzo licze na ta sobotnia wizyte , ze cos sie dowiem nowego, wiecie nowy lekarz moze zacznie konkretne leczenie

nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Super! Powodzenia :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    No mam nadzieje. Teraz bardzo licze na ta sobotnia wizyte , ze cos sie dowiem nowego, wiecie nowy lekarz moze zacznie konkretne leczenie

Wiemy, wiemy... Nowy lekarz- nowe nadzieje!

ComeToMeBaby, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro nie wstane do pracy :) A tak z innej beczki, pracuje w aptece wiec jesli macie jakies pytania to zawsze pomoge :)

ComeToMeBaby, Mega, BISCA, SolarPolar, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla informacji, może komu się przyda, na stronie nfz i paru innych napisano, że skierowanie na badania diagnostyczne ważne jest do momentu realizacji, dopóki zachodzą powody do diagnostyki. No a to już przecież ustala lekarz, pani laborantka o tym nie decyduje. Także spokojnie mogę jutro się wybrać do laba. Uff.

nick nieaktualny, Mega, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc , trzeba zregenerowac sie i nabrac sil :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Dorbie, potwierdzasz? :-D
    P.s.gdzieś ty była jak cię nie było. Mam nadzieję, że nie w karetce.

c5e015d88e.png
‹‹ 10342 10343 10344 10345 10346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ