X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Polarku moje gratulacje. Jesteś mistrzem samozaparcia! Słyszałam, że marchew można jeś na odchudzanie bo więcej energii się zużywa na trawienie niż ona daje. Kibicuję Ci nadal!

Kkidia- odwagi! Już wiesz co Cię czeka. Rozczarowanie masz za sobą. Moze być albo lepiej( i za to trzymam co tam tylko jest do trzymania) albo tak samo. Gorzej nie będzie - to już coś! :-)

Potrzebującej dałyśmy tego czego potrzebowała jak widać. Od razu pomogło. Brawo Yesenia!

Zaraz wyjeżdżam na komisję. Dzięki za wspatcie.

Miłego wtorku wszystkim!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 08:11

Bliska 77, SolarPolar, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Jednym slowem tycie od powietrza, znam ten bol, jak to moja endo powiedziala, ze jestem z grupy osob, ktore sa na diecie nie po to zeby schudnac ale po to by nie tyc :-) , tym bardziej Solarku mozesz byc z siebie zajebiscie dumna

Bliska podaj łapkę :-) ja tez ten typ, zeby trzymac wage musze byc aktywna

Polarku gratuluje, tak trzymac :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 08:24

nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Musze by popraWic jakosc zycia erotycznego:-) plus milion uban w szafie czeka - malych .
    Mam to samo z ubraniami, hahaha.....

SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :-)
    u nas znowu zapowiada sie smażalnia ;-) szoda ze do roboty trza smigac

kciuki za wszystkie potrzebujace &&&&

nick nieaktualny, Magdala, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia cyc do przodu i nie pękaj. Jesteśmy z Tobą <3

nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, efcia, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KKisia, trzymam kciuki moooocno!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 08:43

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychowawczyni cos sie dzisiaj spoznia.

nick nieaktualny, malgos741, Reni, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel <3 twardą bądź <3

malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wiedźmy ;)
    Kisia trzymie co się da ;)
    Burszta ale się za tobą stęskniłam <3
    Reni super wieści dalej trzymam za resztę operacji- dziecko ;)

nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, efcia, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc wszystkim!
    U nas szykuje się upał.
    Doszlam do wniosku, ze kupiłam sobie tyle sukienek i dostalam tez ( :-) Megan :-) ) ze nie będę ukrywac mojego brzucha w pracy pod luźnymi bluzkami i zakładam sukienkę, może najpierw luźniejszą, z tą ekstra od Megan poczekam chwilkę ;-) Co zresztą mój męzuś poparł, bo po co sobie je kupiłam, lato się zaraz skończy :-)
    Brzuch do przodu i do pracy :-)

nick nieaktualny, SolarPolar, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, efcia, Simba, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, Zofia8, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześc wszystkim!
    U nas szykuje się upał.
    Doszlam do wniosku, ze kupiłam sobie tyle sukienek i dostalam tez ( :-) Megan :-) ) ze nie będę ukrywac mojego brzucha w pracy pod luźnymi bluzkami i zakładam sukienkę, może najpierw luźniejszą, z tą ekstra od Megan poczekam chwilkę ;-) Co zresztą mój męzuś poparł, bo po co sobie je kupiłam, lato się zaraz skończy :-)
    Ne chce psuć nastroju, ale ja taki brzuch jak Ty, to mam po kolacji ;-) jesscze się w oczy rzucać nie będziesz ;-)

A tak na serio, pewnie że się chwal, masz czym :-) w sukience będziesz wyglądać uroczo :-)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja trzymam wszystko co mam :-)

wracaj szybko, naładuj telefon :-)

p.s. i na te łokoliczność mam dla Krychy buty
    Krycha wybierz sobie, bo nie wiem, które Ci do stroju pasują ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d359b35887b0.jpg

sie witam
    kkisia wrote:
    Prosze o kciuki , kciugi , kegle i kopas w dupas
    O 11:40

Edit
    Krycha ty wiesz morda w kubel , co mnie znowu nie ociotasz ;)

kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Simba, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwancka mać, ze tak powiem z poniedziałku
    10 lipca zamykają moją siłownię (tylko dla bab była)
    siłka, fitnes, ćwiczenia dla ciężarnych i po porodzie

sie wnerwiłam..Visolvit mi się skończył, to zeżrę bób i przepierdzę ten temat

SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, Bursztyn, efcia, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry !! PaszcZa jak żes te upały zamawiała to bier se je w pizdencje do sie!!O!!! Jeżu jakby nie wiatrakopierdzenie to w nocy bym nie miała czym oddychac.Nie wiem kto je wynalazł ale dzieki Ci pomysłodawco!!

nick nieaktualny, Magdala, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIE fSZYSKIE??

czy konie mnie słyszo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:04

nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześc wszystkim!
    U nas szykuje się upał.
    Brzuch masz super to teraz pora się nim pochwalić :) Poza tym jesteś już w drugim trymestrze to co się będziesz czaić :)
    Ja jeszcze na etapie ukrywania :) a ciuchów mam sporo z zeszłego roku :)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania i jak? widziałyście się z Dziobakiem?

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dzisiaj w nocy i z rana tzn ok 5-6 bylo wrecz chlodno! Przynajmniej na Mazowszu.
    Ja mialam 2włączone.I nawiew tylko na mnie a chUop przykryty był kocem o.O

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ania i jak? widziałyście się z Dziobakiem?
    Nie, ale ona chyba wczoraj dopiero ruszała do Warszawy.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ne chce psuć nastroju, ale ja taki brzuch jak Ty, to mam po kolacji ;-) jesscze się w oczy rzucać nie będziesz ;-)

A tak na serio, pewnie że się chwal, masz czym :-) w sukience będziesz wyglądać uroczo :-)
    Ale osoby, które mnie znają, widzą ;-) bo co jak co, ale brzuch mialam zawsze płaski, nie mówie o reszcie,bo uda i krótkie nogi to moja zmora :-(

‹‹ 10344 10345 10346 10347 10348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ