35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisiek, Dusia czymam..
Nowa, co przetrwała, witam!
Polar gratulacje. Zwizualizuj sobie 8 kilogramowych paczek cukru- tyle mniej juz nosisz. Ja też muszę się zebrać, ale jak, jak w tym tygodniu wychodzę do ludzi 3 razy jeszcze (jak nic będą gościć ciastem), a w piątek chmara przychodzi do mnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:20
kkisia, moremi, efcia, stara.krycha, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Czesc i czolem :-)Macdu i Kisia trzymam co trzeba
i pamietajcie dzis 2 siodemki- takze tylko pozytyw!!!
Solar zazdraszczam, ja sie jeszcze ludze ze jak walna mi zastrzyk w kregoslup to troche pocwicze i ruszy w koncu.
Wynik dla mnie imponujacy
ja na metce pol roku- 4,5 kg- porazka...
kkisia, Magdala, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyania.g wrote:Brzuch masz super to teraz pora się nim pochwalić
Poza tym jesteś już w drugim trymestrze to co się będziesz czaić 
Ja jeszcze na etapie ukrywania
a ciuchów mam sporo z zeszłego roku 
Ja już ciuchami sie nie stresuję, bo mnie co niektórzy zaopatrzyli
a tez kilka kupiłam i jest git
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Ale chyba nie medzenie?yesenia wrote:A wlasnie ze nie pojde w chuj , przyszlam tu po to zeby sie wzmocnic i zostane
czasem chyba kazda z nas ma gorszy dzien?? A dzis juz wtorek , bedzie lepszy od poniedzialku, zaczynam wszystko od nowa 
kapturnica, Reni, moremi, Bozia3, paszczakin, Bursztyn, efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale osoby, które mnie znają, widzą
bo co jak co, ale brzuch mialam zawsze płaski, nie mówie o reszcie,bo uda i krótkie nogi to moja zmora 
Dorbie, poka brzucha w nowej kiecce!
Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:W tej super od Megan? Mam na komórce, na fejsa to bym szybko wstawiła, a tu to dopiero wieczorkiem, ok? Chyba, że ci mailem wyśle?
Daj na fejsa a my przestawimy. Jeśli się zgodzisz. Zaraz wchodzimy.
kapturnica, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry !! PaszcZa jak żes te upały zamawiała to bier se je w pizdencje do sie!!O!!! Jeżu jakby nie wiatrakopierdzenie to w nocy bym nie miała czym oddychac.Nie wiem kto je wynalazł ale dzieki Ci pomysłodawco!!
Dawaj, bo u mnie chmury jakieś! A ja bez słońca jakoś nie czuje mojego zmrozonego różowego.
Nie to, że teraz pije, ale jakoś te wieczory mi przypasowaly.
Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Zem nadrobila.
No powiem Wam - szacun za cierpliwosc wczoraj. Dobrze ze nie zagladalam. Sabinka - miszczu!
Caffe nie widac, a musze ja spytac czy od tej Mireny tyje?
No przeciez chuj mie szczeli - odkad sie NAPRAWDE odchudzam i ganiam na treningi 3 razy w tygodniu przytylam 1,5 kg
Madafaka!!
kkisia, kapturnica, malgos741, gretka, Magdala, macduska, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, peppapig, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
myślałam, że się umawiałyście na 19
ja dzwoniłam jak wyszłam z pracy, bo chciałam chociaż na szybką colę się spotkać, ale niestety była w połowie drogi
może dzisiaj uda się na chwilunię
ania.g wrote:Nie, ale ona chyba wczoraj dopiero ruszała do Warszawy.
ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Milego dzionka.
Chlodek. Zeby nie powiedziec zimno. Rozgladam sie za swetrem.
Dzis w planie impreza zakonczenia roku u mlodego ( mamcia ani tatko nie moga isc to mnie wydelegowali na caly wieczor od 7 do 9).
Ale lekcje jeszcze trwaja do piatku.
Pakowania cd.
Wszystko sie uda. Moje motto.
kkisia, moremi, macduska, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
a tym czasem Sejmik na Mazowszu 6 lipca
Sprawozdanie Komisji Zdrowia i Kultury Fizycznej o projekcie uchwały w sprawie Programu wsparcia leczenia niepłodności mieszkańców Województwa Mazowieckiego metodą naprotechnologii na lata 2016-2018 (Druk Nr 74)
http://www.mazovia.pl/samorzad/sejmik/sesje/harmonogram-sesji-sejmiku/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:55
-
Yhy. Bielsko Biała, czy Bielsk Podlaski? Wiesz, różnica jest. Niestety jakoś w google nie mogę znaleźć.macduska wrote:Morek widzę,że nadrabiasz. Przypomniało mi się coś. Otóż byłam na takich targach rękodzieła i było tam stoisko firmy "Bialskie cuda" - szyją min. posciel dla niemowlat, zabawki itp. Piękne rzeczy z dobrych materiałów. Cena też z nóg nie zwala.
Pomyslałam o Tobie od razu bo to gdzieś z Twoich okolic.
Bry
W końcu chłodniej
dorbie, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMówisz? E tam. Po piwie byłam, no w trakcie.Simba wrote:Zem nadrobila.
No powiem Wam - szacun za cierpliwosc wczoraj. Dobrze ze nie zagladalam. Sabinka - miszczu!
Caffe nie widac, a musze ja spytac czy od tej Mireny tyje?
No przeciez chuj mie szczeli - odkad sie NAPRAWDE odchudzam i ganiam na treningi 3 razy w tygodniu przytylam 1,5 kg
Madafaka!!
Simba
Ja wiem.
Ty przejmujesz kg Polarka. Stąd te +kilogramy
bo w przyrodzie nic nie ginie, tylko zmienia właściciela
moremi, Simba, gretka, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaj, ja kiedyś dostałam porcelane z Bielska, tak mama ciągle mówiła, ze to od jej koleżanki z Bielska i ja myślałam o Bielsku Podlaskim, a to było Bielsko-Białamoremi wrote:Yhy. Bielsko Biała, czy Bielsk Podlaski? Wiesz, różnica jest. Niestety jakoś w google nie mogę znaleźć.
Bry
W końcu chłodniej
Sabina, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek

Witam nowa kolezanke
Mam taki zapie.... że czasem nie wiem jak sie nazywam ,ale zagladam w samochodzie najczesciej miedzy jednym urzedem a drugim albo biurem
Pozdrawiam was serdecznie I tesknie za pogaduchami
Sabina, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, kapturnica, macduska, efcia, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ello!
Doniosla mi wczoraj Pani, ze sie Bursztynello w klasie pojawilo! Ave, Amber! Ty wiesz, ile sprawdzianow masz do nadrobienia?? I teraz w wakacje bedziesz musiala zasuwac...
My w stolycy, wczoraj polecialam sie wysciskac z guru moim ( fota na fb
), Adas byl w nia zapatrzony na maxa, a chlop stwierdzl, ze ma takie nogi, ze juz nigdy nie powie na nia Koniowata. 
Dzis zamierzam spotkac sie z Reni ( czyta to Reni? ), Caffe, Ania i cala reszta warszawskiej bandy. Wiem, ze nie wiecie, ze sie z wami spotykam... Kto zyw, niech sie zglasza.
Jestem w Wawie tez jutro, wolna od ( pi razy oko ) jakiejs 17 do 19, bo potem lece na trening z Ewa, tra lalala.
Milego dnia!
Sabina, BISCA, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, kapturnica, Aasiula, Bozia3, macduska, Bursztyn, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH