SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiek, Dusia czymam..
    Nowa, co przetrwała, witam!
    Polar gratulacje. Zwizualizuj sobie 8 kilogramowych paczek cukru- tyle mniej juz nosisz. Ja też muszę się zebrać, ale jak, jak w tym tygodniu wychodzę do ludzi 3 razy jeszcze (jak nic będą gościć ciastem), a w piątek chmara przychodzi do mnie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:20

kkisia, moremi, efcia, stara.krycha, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc i czolem :-)Macdu i Kisia trzymam co trzeba :-) i pamietajcie dzis 2 siodemki- takze tylko pozytyw!!!
    Solar zazdraszczam, ja sie jeszcze ludze ze jak walna mi zastrzyk w kregoslup to troche pocwicze i ruszy w koncu.
    Wynik dla mnie imponujacy :-) ja na metce pol roku- 4,5 kg- porazka...

kkisia, Magdala, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Brzuch masz super to teraz pora się nim pochwalić :) Poza tym jesteś już w drugim trymestrze to co się będziesz czaić :)
    Ja jeszcze na etapie ukrywania :) a ciuchów mam sporo z zeszłego roku :)

Ja już ciuchami sie nie stresuję, bo mnie co niektórzy zaopatrzyli ;-) a tez kilka kupiłam i jest git

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chyba nie medzenie?
    yesenia wrote:
    A wlasnie ze nie pojde w chuj , przyszlam tu po to zeby sie wzmocnic i zostane :) czasem chyba kazda z nas ma gorszy dzien?? A dzis juz wtorek , bedzie lepszy od poniedzialku, zaczynam wszystko od nowa :)

kapturnica, Reni, moremi, Bozia3, paszczakin, Bursztyn, efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale osoby, które mnie znają, widzą ;-) bo co jak co, ale brzuch mialam zawsze płaski, nie mówie o reszcie,bo uda i krótkie nogi to moja zmora :-(

Dorbie, poka brzucha w nowej kiecce!

Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dorbie, poka brzucha w nowej kiecce!
    W tej super od Megan? Mam na komórce, na fejsa to bym szybko wstawiła, a tu to dopiero wieczorkiem, ok? Chyba, że ci mailem wyśle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    W tej super od Megan? Mam na komórce, na fejsa to bym szybko wstawiła, a tu to dopiero wieczorkiem, ok? Chyba, że ci mailem wyśle?

Daj na fejsa a my przestawimy. Jeśli się zgodzisz. Zaraz wchodzimy.

kapturnica, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry !! PaszcZa jak żes te upały zamawiała to bier se je w pizdencje do sie!!O!!! Jeżu jakby nie wiatrakopierdzenie to w nocy bym nie miała czym oddychac.Nie wiem kto je wynalazł ale dzieki Ci pomysłodawco!!

Dawaj, bo u mnie chmury jakieś! A ja bez słońca jakoś nie czuje mojego zmrozonego różowego.
    Nie to, że teraz pije, ale jakoś te wieczory mi przypasowaly.

Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zem nadrobila.
    No powiem Wam - szacun za cierpliwosc wczoraj. Dobrze ze nie zagladalam. Sabinka - miszczu!

Caffe nie widac, a musze ja spytac czy od tej Mireny tyje?
    No przeciez chuj mie szczeli - odkad sie NAPRAWDE odchudzam i ganiam na treningi 3 razy w tygodniu przytylam 1,5 kg O.o

Madafaka!!

kkisia, kapturnica, malgos741, gretka, Magdala, macduska, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, peppapig, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    To wieczorem, bo ja musze lecieć gloda karmic

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślałam, że się umawiałyście na 19
    ja dzwoniłam jak wyszłam z pracy, bo chciałam chociaż na szybką colę się spotkać, ale niestety była w połowie drogi :-(
    może dzisiaj uda się na chwilunię
    ania.g wrote:
    Nie, ale ona chyba wczoraj dopiero ruszała do Warszawy.

ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dzionka.
    Chlodek. Zeby nie powiedziec zimno. Rozgladam sie za swetrem.
    Dzis w planie impreza zakonczenia roku u mlodego ( mamcia ani tatko nie moga isc to mnie wydelegowali na caly wieczor od 7 do 9).
    Ale lekcje jeszcze trwaja do piatku.

Pakowania cd.

Wszystko sie uda. Moje motto. :-)

kkisia, moremi, macduska, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tym czasem Sejmik na Mazowszu 6 lipca

Sprawozdanie Komisji Zdrowia i Kultury Fizycznej o projekcie uchwały w sprawie Programu wsparcia leczenia niepłodności mieszkańców Województwa Mazowieckiego metodą naprotechnologii na lata 2016-2018 (Druk Nr 74)

http://www.mazovia.pl/samorzad/sejmik/sesje/harmonogram-sesji-sejmiku/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:55

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Morek widzę,że nadrabiasz. Przypomniało mi się coś. Otóż byłam na takich targach rękodzieła i było tam stoisko firmy "Bialskie cuda" - szyją min. posciel dla niemowlat, zabawki itp. Piękne rzeczy z dobrych materiałów. Cena też z nóg nie zwala.
    Pomyslałam o Tobie od razu bo to gdzieś z Twoich okolic. :-D
    Yhy. Bielsko Biała, czy Bielsk Podlaski? Wiesz, różnica jest. Niestety jakoś w google nie mogę znaleźć.

Bry :-)
    W końcu chłodniej :-)

dorbie, macduska, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, wrzuciłam na fb. Możesz przerzucic, tylko to jedno z gęba jest, to na jakąs godzinkę, ok?

Reni, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zem nadrobila.
    No powiem Wam - szacun za cierpliwosc wczoraj. Dobrze ze nie zagladalam. Sabinka - miszczu!

Caffe nie widac, a musze ja spytac czy od tej Mireny tyje?
    No przeciez chuj mie szczeli - odkad sie NAPRAWDE odchudzam i ganiam na treningi 3 razy w tygodniu przytylam 1,5 kg O.o

Madafaka!!
    Mówisz? E tam. Po piwie byłam, no w trakcie.
    Simba
    Ja wiem.
    Ty przejmujesz kg Polarka. Stąd te +kilogramy :-) bo w przyrodzie nic nie ginie, tylko zmienia właściciela XD

moremi, Simba, gretka, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Yhy. Bielsko Biała, czy Bielsk Podlaski? Wiesz, różnica jest. Niestety jakoś w google nie mogę znaleźć.

Bry :-)
    W końcu chłodniej :-)
    Taj, ja kiedyś dostałam porcelane z Bielska, tak mama ciągle mówiła, ze to od jej koleżanki z Bielska i ja myślałam o Bielsku Podlaskim, a to było Bielsko-Biała

Sabina, moremi, macduska lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)
    Witam nowa kolezanke :)
    Mam taki zapie.... że czasem nie wiem jak sie nazywam ,ale zagladam w samochodzie najczesciej miedzy jednym urzedem a drugim albo biurem
    Pozdrawiam was serdecznie I tesknie za pogaduchami :(

Sabina, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, kapturnica, macduska, efcia, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello!
    Doniosla mi wczoraj Pani, ze sie Bursztynello w klasie pojawilo! Ave, Amber! Ty wiesz, ile sprawdzianow masz do nadrobienia?? I teraz w wakacje bedziesz musiala zasuwac...
    My w stolycy, wczoraj polecialam sie wysciskac z guru moim ( fota na fb :P ), Adas byl w nia zapatrzony na maxa, a chlop stwierdzl, ze ma takie nogi, ze juz nigdy nie powie na nia Koniowata. ;)
    Dzis zamierzam spotkac sie z Reni ( czyta to Reni? ), Caffe, Ania i cala reszta warszawskiej bandy. Wiem, ze nie wiecie, ze sie z wami spotykam... Kto zyw, niech sie zglasza.
    Jestem w Wawie tez jutro, wolna od ( pi razy oko ) jakiejs 17 do 19, bo potem lece na trening z Ewa, tra lalala.

Milego dnia!

Sabina, BISCA, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, kapturnica, Aasiula, Bozia3, macduska, Bursztyn, efcia, stara.krycha, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo to ja jutro chętnie :-)
    Dziobak wrote:
    Jestem w Wawie tez jutro, wolna od ( pi razy oko ) jakiejs 17 do 19, bo potem lece na trening z Ewa, tra lalala.

Milego dnia!

‹‹ 10345 10346 10347 10348 10349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ