X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiek, Dusia czymam..
    Nowa, co przetrwała, witam!
    Polar gratulacje. Zwizualizuj sobie 8 kilogramowych paczek cukru- tyle mniej juz nosisz. Ja też muszę się zebrać, ale jak, jak w tym tygodniu wychodzę do ludzi 3 razy jeszcze (jak nic będą gościć ciastem), a w piątek chmara przychodzi do mnie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:20

nick nieaktualny, moremi, efcia, nick nieaktualny, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc i czolem :-)Macdu i Kisia trzymam co trzeba :-) i pamietajcie dzis 2 siodemki- takze tylko pozytyw!!!
    Solar zazdraszczam, ja sie jeszcze ludze ze jak walna mi zastrzyk w kregoslup to troche pocwicze i ruszy w koncu.
    Wynik dla mnie imponujacy :-) ja na metce pol roku- 4,5 kg- porazka...

nick nieaktualny, Magdala, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Brzuch masz super to teraz pora się nim pochwalić :) Poza tym jesteś już w drugim trymestrze to co się będziesz czaić :)
    Ja jeszcze na etapie ukrywania :) a ciuchów mam sporo z zeszłego roku :)

Ja już ciuchami sie nie stresuję, bo mnie co niektórzy zaopatrzyli ;-) a tez kilka kupiłam i jest git

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chyba nie medzenie?
    yesenia wrote:
    A wlasnie ze nie pojde w chuj , przyszlam tu po to zeby sie wzmocnic i zostane :) czasem chyba kazda z nas ma gorszy dzien?? A dzis juz wtorek , bedzie lepszy od poniedzialku, zaczynam wszystko od nowa :)

kapturnica, Reni, moremi, Bozia3, paszczakin, Bursztyn, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale osoby, które mnie znają, widzą ;-) bo co jak co, ale brzuch mialam zawsze płaski, nie mówie o reszcie,bo uda i krótkie nogi to moja zmora :-(

Dorbie, poka brzucha w nowej kiecce!

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dorbie, poka brzucha w nowej kiecce!
    W tej super od Megan? Mam na komórce, na fejsa to bym szybko wstawiła, a tu to dopiero wieczorkiem, ok? Chyba, że ci mailem wyśle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    W tej super od Megan? Mam na komórce, na fejsa to bym szybko wstawiła, a tu to dopiero wieczorkiem, ok? Chyba, że ci mailem wyśle?

Daj na fejsa a my przestawimy. Jeśli się zgodzisz. Zaraz wchodzimy.

kapturnica, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry !! PaszcZa jak żes te upały zamawiała to bier se je w pizdencje do sie!!O!!! Jeżu jakby nie wiatrakopierdzenie to w nocy bym nie miała czym oddychac.Nie wiem kto je wynalazł ale dzieki Ci pomysłodawco!!

Dawaj, bo u mnie chmury jakieś! A ja bez słońca jakoś nie czuje mojego zmrozonego różowego.
    Nie to, że teraz pije, ale jakoś te wieczory mi przypasowaly.

Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zem nadrobila.
    No powiem Wam - szacun za cierpliwosc wczoraj. Dobrze ze nie zagladalam. Sabinka - miszczu!

Caffe nie widac, a musze ja spytac czy od tej Mireny tyje?
    No przeciez chuj mie szczeli - odkad sie NAPRAWDE odchudzam i ganiam na treningi 3 razy w tygodniu przytylam 1,5 kg O.o

Madafaka!!

nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, gretka, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    To wieczorem, bo ja musze lecieć gloda karmic

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślałam, że się umawiałyście na 19
    ja dzwoniłam jak wyszłam z pracy, bo chciałam chociaż na szybką colę się spotkać, ale niestety była w połowie drogi :-(
    może dzisiaj uda się na chwilunię
    ania.g wrote:
    Nie, ale ona chyba wczoraj dopiero ruszała do Warszawy.

ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dzionka.
    Chlodek. Zeby nie powiedziec zimno. Rozgladam sie za swetrem.
    Dzis w planie impreza zakonczenia roku u mlodego ( mamcia ani tatko nie moga isc to mnie wydelegowali na caly wieczor od 7 do 9).
    Ale lekcje jeszcze trwaja do piatku.

Pakowania cd.

Wszystko sie uda. Moje motto. :-)

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tym czasem Sejmik na Mazowszu 6 lipca

Sprawozdanie Komisji Zdrowia i Kultury Fizycznej o projekcie uchwały w sprawie Programu wsparcia leczenia niepłodności mieszkańców Województwa Mazowieckiego metodą naprotechnologii na lata 2016-2018 (Druk Nr 74)

http://www.mazovia.pl/samorzad/sejmik/sesje/harmonogram-sesji-sejmiku/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:55

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Morek widzę,że nadrabiasz. Przypomniało mi się coś. Otóż byłam na takich targach rękodzieła i było tam stoisko firmy "Bialskie cuda" - szyją min. posciel dla niemowlat, zabawki itp. Piękne rzeczy z dobrych materiałów. Cena też z nóg nie zwala.
    Pomyslałam o Tobie od razu bo to gdzieś z Twoich okolic. :-D
    Yhy. Bielsko Biała, czy Bielsk Podlaski? Wiesz, różnica jest. Niestety jakoś w google nie mogę znaleźć.

Bry :-)
    W końcu chłodniej :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, wrzuciłam na fb. Możesz przerzucic, tylko to jedno z gęba jest, to na jakąs godzinkę, ok?

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zem nadrobila.
    No powiem Wam - szacun za cierpliwosc wczoraj. Dobrze ze nie zagladalam. Sabinka - miszczu!

Caffe nie widac, a musze ja spytac czy od tej Mireny tyje?
    No przeciez chuj mie szczeli - odkad sie NAPRAWDE odchudzam i ganiam na treningi 3 razy w tygodniu przytylam 1,5 kg O.o

Madafaka!!
    Mówisz? E tam. Po piwie byłam, no w trakcie.
    Simba
    Ja wiem.
    Ty przejmujesz kg Polarka. Stąd te +kilogramy :-) bo w przyrodzie nic nie ginie, tylko zmienia właściciela XD

moremi, Simba, gretka, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Yhy. Bielsko Biała, czy Bielsk Podlaski? Wiesz, różnica jest. Niestety jakoś w google nie mogę znaleźć.

Bry :-)
    W końcu chłodniej :-)
    Taj, ja kiedyś dostałam porcelane z Bielska, tak mama ciągle mówiła, ze to od jej koleżanki z Bielska i ja myślałam o Bielsku Podlaskim, a to było Bielsko-Biała

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)
    Witam nowa kolezanke :)
    Mam taki zapie.... że czasem nie wiem jak sie nazywam ,ale zagladam w samochodzie najczesciej miedzy jednym urzedem a drugim albo biurem
    Pozdrawiam was serdecznie I tesknie za pogaduchami :(

nick nieaktualny, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello!
    Doniosla mi wczoraj Pani, ze sie Bursztynello w klasie pojawilo! Ave, Amber! Ty wiesz, ile sprawdzianow masz do nadrobienia?? I teraz w wakacje bedziesz musiala zasuwac...
    My w stolycy, wczoraj polecialam sie wysciskac z guru moim ( fota na fb :P ), Adas byl w nia zapatrzony na maxa, a chlop stwierdzl, ze ma takie nogi, ze juz nigdy nie powie na nia Koniowata. ;)
    Dzis zamierzam spotkac sie z Reni ( czyta to Reni? ), Caffe, Ania i cala reszta warszawskiej bandy. Wiem, ze nie wiecie, ze sie z wami spotykam... Kto zyw, niech sie zglasza.
    Jestem w Wawie tez jutro, wolna od ( pi razy oko ) jakiejs 17 do 19, bo potem lece na trening z Ewa, tra lalala.

Milego dnia!

nick nieaktualny, BISCA, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, Bursztyn, efcia, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo to ja jutro chętnie :-)
    Dziobak wrote:
    Jestem w Wawie tez jutro, wolna od ( pi razy oko ) jakiejs 17 do 19, bo potem lece na trening z Ewa, tra lalala.

Milego dnia!

‹‹ 10345 10346 10347 10348 10349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ