35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeśli myślałaś że będziemy się tu na Tobą użalać to źle trafiłaś.yesenia wrote:jak tak bardzo przeszkadzam to nie muszę tu pisać, przepraszam za zaśmiecanie wątku
może sama dam sobie radę, chociaż myślałam że tu znajdę bratnie dusze
Bliska 77, Sabina, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyWitam!! Doprowadziłam się do ładu, jem śniadanie i mykam do pracy. Mogę robić dziś za pandę
z moimi worami
Jeszcze mnie tam coś rusza jak pomyślę , ale od dziś staram się myśleć pozytywnie . Miłego dnia !
ania.g, SolarPolar, stara.krycha, kkisia, Sabina, macduska, efcia, dorbie, Reni, kapturnica, gretka, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, peppapig, Zofia8, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g nie chcę żeby się nade mną użalać
poproszę tylko o rozmowę, doradzenie mi 
Czeka mnie jeszcze wizyta u dentysty bo coś zaczynam czuć zęba....brrr
Zmykam , do później , życzcie mi bezproblemowych pacjentów:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 06:59
stara.krycha, kkisia, Sabina, macduska, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
No od razu lepiejyesenia wrote:A wlasnie ze nie pojde w chuj , przyszlam tu po to zeby sie wzmocnic i zostane
czasem chyba kazda z nas ma gorszy dzien?? A dzis juz wtorek , bedzie lepszy od poniedzialku, zaczynam wszystko od nowa 
BISCA, Bliska 77, stara.krycha, kkisia, efcia, dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Dzień dobry
Noc spokojna choć we śnie biłam jakiś trzech facetów, na szczęście nie ucinałam znów jakiejś głowy.
Macdu
Yesenia może spisz sobie przed wizytą wszelkie pytania jakie masz do lekarza, tak żebyś wiedziała co masz robić krok po kroku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 07:03
BISCA, Bliska 77, SolarPolar, stara.krycha, kkisia, macduska, efcia, dorbie, kapturnica, gretka, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, gosia7122, Mega, Zofia8, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Dzien doberek

Dzisiaj niestety musze korzystać z usług transportu publicznego wiec zaraz uciekam
Miłego babeczki
kkisia, Sabina, efcia, ania.g, kapturnica, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Wiedzmy, gratuluje. W ciagu kilku godzin transformacja z dezesperowanej jekalki w zdeterminowana lwice.
Yesenia, teraz bedzie juz z gorki
Milego dnia wszystkim
stara.krycha, Bliska 77, kkisia, Sabina, macduska, efcia, ania.g, Simba, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Solar, szczerze jestem pelna podziwu, 8kg to nie w kij dmuchal,mozesz bc z siebie bardzo dumna no i masz swietna motywacje, mi do szczescia brakuje tak ok 8-10kg, za mna dopiero 3
Yesenia,zmana podejscia to podstawa, glowa do gory i do przodu!
Milego dnia babyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 07:34
kkisia, SolarPolar, macduska, efcia, ania.g, Magdala, peppapig, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny1.Klamiesz TySolarPolar wrote:U mnie - 8 kg , jeszcze 22 i bedzie ekstra ( jak wytrzymam te rzodkiewki i ogorki). Dzisiaj w planach salatka Cezar wlasnej roboboty.
2. Klamie Twoja waga
3. Chuj sie znam na odchudzaniu i robie to zle
Dzien dobry! Suwak urlopowy coraz lepiej wyglada
Bliska 77, kkisia, SolarPolar, efcia, ania.g, malgos741, kapturnica, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, peppapig, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wiedzmy

Dzis wizyta a ja zaczynam pekac
Znowu niestety
Prosze o kciuki , kciugi , kegle i kopas w dupas
O 11:40
Jeszcze tylko fryzure se zrobie , prysznic machne i bede gotowa
Edit
Krycha ty wiesz morda w kubel , co mnie znowu nie ociotasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 07:49
Bliska 77, efcia, ania.g, dorbie, SolarPolar, malgos741, Reni, kapturnica, paszczakin, gretka, Simba, Magdala, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, peppapig, stara.krycha, gosia7122, Mega, beates, megan8 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry wiedzmy

Dzis wizyta a ja zaczynam pekac
Znowu niestety
Prosze o kciuki , kciugi , kegle i kopas w dupas
O 11:40
Jeszcze tylko fryzure se zrobie , prysznic machne i bede gotowa
Edit
Kciuki i inne miesnie zacisniete! Nie pekajWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 07:57
kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
1. Ni klamiestara.krycha wrote:1.Klamiesz Ty
2. Klamie Twoja waga
3. Chuj sie znam na odchudzaniu i robie to zle
Dzien dobry! Suwak urlopowy coraz lepiej wyglada
2. Waga moze klamac
3. Jesz rzodkiewke i powietrze?
Bliska 77, ania.g, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mysle, ze masz racje ale chyba najgorzej zaczac, a gubione kilogramy zawsze motywuja do dalszej walkiSolarPolar wrote:Jak sie ma 5 kg nadwagi to je ciezej zrzucic niz majac 30. Pierwsze 10 to szybko ida a potem bedzie pod gorke i zniechecenie - juz to przerabialam.
SolarPolar, efcia, peppapig, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMistrzuSolarPolar wrote:Witam Was Dragije!
A to sie wczoraj dzialo! Reni zniosla piekne jaja, prof. Bursztyn wrocila na wspólne łono, Kapta ma pieknego, dorodnego Maksa no i zdązylyscie wysiudac potrzebujaca.
Reni trzymam kciuki za dalszy przebieg operacji- Dziecko.
Witam Cie Bursztynie serdecznie i ciesze sie ze wrocilas.
Bozia zdjecie z Kajtkiem fajowe. Zdjec Wojtusia nie widzialam.
Pozdrawiam serdecznie.
U mnie - 8 kg , jeszcze 22 i bedzie ekstra ( jak wytrzymam te rzodkiewki i ogorki). Dzisiaj w planach salatka Cezar wlasnej roboboty.
ja kg nie umiem zbić
Witam
Już ki się nie chce, a jestem w pracy dopiero pół godziny
Bliska 77, efcia, kkisia, kapturnica, gretka, Magdala, moremi, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Jednym slowem tycie od powietrza, znam ten bol, jak to moja endo powiedziala, ze jestem z grupy osob, ktore sa na diecie nie po to zeby schudnac ale po to by nie tycSolarPolar wrote:1. Ni klamie
2. Waga moze klamac
3. Jesz rzodkiewke i powietrze?
, tym bardziej Solarku mozesz byc z siebie zajebiscie dumna
SolarPolar, efcia, kapturnica, moremi, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH