35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
weź sie! on po prostu takiego konia nigdy nie widział

dzieci lubią zwierzęta
Dziobak wrote:My w stolycy, wczoraj polecialam sie wysciskac z guru moim ( fota na fb
), Adas byl w nia zapatrzony na maxa,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 10:08
moremi, kapturnica, Bozia3, Bursztyn, macduska, Heretyczka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Kkisiulec, trzymam mocno kciuki

Dusia, kegle za Ciebie
Coś mi się wydaje, że teraz to się zacznie...
Simba, kkisia, dorbie, Sabina, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dzisiaj to ja mam mało czasu, bo o 17:30 fryzjerka do mnie przyjeżdza i muszę dotrzeć do siebie na prowincję

Dziobak wrote:Lepiej jutro niz dzis? A dzies na Mokotowie pasi? CZy to nie ta bajka?
Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry. Zwleklam się dziś z wyra. W pośpiechu zajechałam przez całe miasto do laba. A teraz siedzę już pół godziny bo przerwa jest do 10:30. Szlag.
Ale dzięki temu nadrobiłam.
Solar, szacun, tak trzymaj
Reni, dalej trzymam kciuki za jajca
Kkisia, nie łam się, będzie dobrze
Kto tam na komisję jedzie? Wacia? Powodzenia.
Nowej gratuluję cchrzestu bojowego, oby tak dalej.
Acha, dla pocieszenia moja waga z dzisiejszego poranka: +0,3 kg
kkisia, gretka, Sabina, moremi, macduska, Aasiula, efcia, stara.krycha, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzizas, ja ze wsi jezdem. Ja wiem, dzie jest hotel Forum, Palac Kultury, jakas szkola na Zoliborzu, Galeria Mokotow i Zlote Tarasy. Wiecej moja glowa nie ogarnia, bo i po co, jak szofera mam.Reni wrote:trochę nie ta
ale gdzie dokładnie masz na myśli?
Ale wolalabym sie umowic tak, zeby nie dygac z drugiego konca miasta na Mokotow na trening.
Moze byc centrum albo co.
Warszawianki, radzcie. -
Ja pierniczę, ale mi krwi upuścili. Tyle, że w tempie ekspresowym. Kurdę, cały opatrunek mam zakrwawiony. Już widzę swoją rękę jak to zdejmę...
Zdaje mi się, że spotkałam kolegę m w kolejce, po nazwisku na plakietce wojskowej rozpoznaję, bo znam tylko ksywę. Wysoki, szczupły, przystojny młodzieniaszek
znowu mi się zatęskniło do m. No, ale w końcu jestem tuż obok jego jednostki. Eh.
megan8 lubi tę wiadomość
-
Nie nadrobię.
ale sciskam i gratuluję dobrych połówkowych, świetnych prenatalnych i jajonośnej Reni!!!
będę dopisywać
i straty kilogramów Polarowi też, choć wciąz mam wrażenie, że baby za bardzo koncentrują się na wyglądzie..wadze, rozmiarze ubrań...ehhh
dla poparcia mojej tezy powiem tylko, że prosze zrobić zrzutę na beemkę dla mua..
jadę na sterydach, łeb łysieje (nie ma straty bo pojawia się zarost na twarzy), morda się zaokragliła, pryszcze są, zmierzam ku abs-owi...
stare adidaski mam, spodnie dresowe pumy z pasem, który mi koleżanka oddała jako ciążowe mam, małż łańcuch kupi, ale na BMV mnie nie stać, a przecia jako porządny kark nie będę pieszo popylać, bo wstyd na dzielni...
zatem ściepa drogie panie, może być śmigany, bity i niekoniecznie właśnością religijnej niepalącej staruszki, która go wyciągała z garażu tylko w niedzielę przed mszą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 11:21
Simba, kapturnica, kkisia, gretka, paszczakin, Sabina, moremi, peppapig, macduska, Aasiula, efcia, BISCA, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
O jaaaa ale bym poszla na Pola Mokotowskie...
Ja uwielbiam Warszawe.
Spotkajcie sie w Jeff'sie to jest moja propozycja
Reni wrote:mogą być Pola Mokotowskie na Mokotowie
można tam dojechać i metrem i tramwajem i rowerem
akurat na 17 dojadę
zobaczymy jak reszta
Reni, Sabina, moremi, Elfik, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Elf

Poza tym ze zaczelas grypsowac wszystko u Ciebie okiej?Elfik wrote:Nie nadrobię.
ale sciskam i gratuluję dobrych połówkowych, świetnych prenatalnych i jajonośnej Reni!!!
będę dopisywać
i straty kilogramów Polarowi też, choć wciąz mam wrażenie, że baby za bardzo koncentrują się na wyglądzie..wadze, rozmiarze ubrań...ehhh
dla poparcia mojej tezy powiem tylko, że prosze zrobić zrzutę na beemkę dla mua..
jadę na sterydach, łeb łysieje (nie ma straty bo pojawia się zarost na twarzy), morda się zaokragliła, pryszcze są, zmierzam ku abs-owi...
stare adidaski mam, spodnie dresowe pumy z pasem, który mi koleżanka oddałam jako ciążowe mam, małż łańcuch kupi, ale na BMV mnie nie stać, a przecia jako porządny kark nie będę pieszo popylać, bo wstyd na dzielni...
zatem ściepa drogie panie, może być śmigany, bity i niekoniecznie właśnością religijnej niepalącej staruszki, która go wyciągała z garażu tylko w niedzielę przed mszą...
ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, moremi, Elfik, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Fuj
newer
kiedyś tam kumpel druciak w żarciu dostał
Simba wrote:O jaaaa ale bym poszla na Pola Mokotowskie...
Ja uwielbiam Warszawe.
Spotkajcie sie w Jeff'sie to jest moja propozycja
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
PUMY???

przecież oni teraz najki noszą i cziłałę na ręku
Elfik wrote:
stare adidaski mam, spodnie dresowe pumy z pasem, który mi koleżanka oddałam jako ciążowe mam, małż łańcuch kupi, ale na BMV mnie nie stać, a przecia jako porządny kark nie będę pieszo popylać, bo wstyd na dzielni...
gretka, Simba, moremi, Bursztyn, kkisia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH