35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Dobry pogoda super 28stp,Helka spadla mi z lozka i ma guza
,ale wszystko ok
,tzw Chuj nie matka .milego dnia
jak dziecko bez guza, znaczy się nadopiekuńcza matka, która nie pozwala dziecku na rozwijanie zdolności poznawczych..
i najlepszego dla Helci!
nowy kapelusz był?
anna maria, macduska, gretka, ania.g, dorbie, Sabina, Simba, Magdala, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ! Tydzień czasu się nie odzywałam, ale był obfity w różne wydarzenia. Kończyło się u mnie w firmie półrocze, chciałam ładnie zamknąć plan żeby wypłata była wysoka - a później średnia na chorobowym, ale się nie udało. Chciałam iść już od sierpnia na chorobowe ale chyba się nie uda. Albo czekam do września i wracam szybciej nie wykorzystująć całego rocznego macierzyńskiego i zastępuję mnie kolega z pracy, albo od ide od sierpnia i wracam po 1,5 roku, ale wtedy zatrudniają nowa osobę... Taki mam dylemat. Obiecałam tez córce wyjazd pod namiot, a że były upały wiec się zdecydowałam pojechać nad jezioro na 3 dni . Wszystko fajnie w lesie sosnowym, spędziłam w cieniu przy kąpielisku na leżaczku, a córcia korzystała z kąpieli. Ostatniej nocy dopadła nas burza -namiot iglo tanie bez tropika, deszcz leje, pioruny, pietra miałam niesamowitego, ale przezyłyśmy:-)
Trochę Was doczytałam , ale nie wszystko , możę póxniej trochę czasu znajdę to poczytam. Miłego dnia wszystkim!
anna maria, Elfik, Reni, macduska, Dziobak, gretka, ania.g, dorbie, Aasiula, Sabina, Simba, BISCA, peppapig, Magdala, kkisia, stara.krycha, megan8, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, Bliska 77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

-
Dzieki dobra kobieto
,kapelusza malpiszon nie chce nosic a Taki piekny slomkowy z kwiatkiem
a jak u Ciebie dajesz rade ?
Elfik wrote:jak dziecko bez guza, znaczy się nadopiekuńcza matka, która nie pozwala dziecku na rozwijanie zdolności poznawczych..
i najlepszego dla Helci!
nowy kapelusz był?

dorbie, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Dzieki dobra kobieto
,kapelusza malpiszon nie chce nosic a Taki piekny slomkowy z kwiatkiem
a jak u Ciebie dajesz rade ?
jak córa się budzi o 4, 5 i oznajmia, że juz się wyspała to nie daję rady..
po za tym jak słyszę hasło "zbudujemy plac zabaw dla kucyków?" to czuję, że mi się włączają czerwone oczy jak u Terminatora..
Kuce do rzeźni!
żeby było zabawniej małż wraca z sofą dla córki odkupioną od takiej sympatycznej babki, a ona dołożyła pudełko ... KUCYKÓW..
a nie miala granatów ręcznych czy coś...
Reni, anna maria, dorbie, Aasiula, ola_35, Sabina, macduska, Simba, peppapig, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w samo południe. Już po komisji.
Panie były miłe, uprzejme i punktualne. Wypytwały Młodego jak się czuje w szkole, z czym ma trudności.
I mój dzieć stwierdził, ze jedyna trudność to niektóre zadania z matematyki a tak poza tym wszytko świetnie.
Dzięki za kciuki i wsparcie!
Reni, kapturnica, Elfik, anna maria, gretka, dorbie, Aasiula, Heretyczka, Simba, peppapig, Magdala, kkisia, Bursztyn, Dziobak, megan8, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ellf to 30 na Twoim suwaku wyglada zajebiscie
Tak blisko końca.WIem , wiem ciebie to wcale az tak nie cieszy 
a jak ruszyłam z meblami, mam siatkę ciuchów popranych w "dzidziusiu" to jakoś lżej
może się wyrobię
odpuściłam myśl o odmalowaniu mieszkania, to i na wątrobie lżej
dorbie, kapturnica, macduska, Sabina, Simba, peppapig, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH