35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDostaniesz jeszcze kartonik sporych wymiarów, będziesz miała co prac i układacElfik wrote:a jak ruszyłam z meblami, mam siatkę ciuchów popranych w "dzidziusiu" to jakoś lżej

może się wyrobię
odpuściłam myśl o odmalowaniu mieszkania, to i na wątrobie lżej

Jutro będzie wysłany, bo mąż dziś zapomniał
Sabina, kapturnica, Elfik, kkisia, Dziobak, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_35, fajnie, że sie pokazałaś.
Wiesz, z ta pracą to zalezy jak czujesz się finansowo i czy wiesz, że na 100% możesz wrócić na to samo stanowisko po 1,5 roku.
Oj, dylemat.
Ja to się tylko modlę, bym mogła szybko wrócić do pracy, bo muszę ...
ola_35, Elfik lubią tę wiadomość
-
No u mnie remonty w toku.Ale prace odwalaja chłopakiElfik wrote:a jak ruszyłam z meblami, mam siatkę ciuchów popranych w "dzidziusiu" to jakoś lżej

może się wyrobię
odpuściłam myśl o odmalowaniu mieszkania, to i na wątrobie lżej
Dzis koncza usuwac stara farbe ze scian
Sabina, Elfik, dorbie, Mega, moremi lubią tę wiadomość

-
Nie żebym sie dopominała ale tam podobno i dla mnie cos ma skapnąć z pańskiego stołu po dziobakowym dzieciudorbie wrote:Dostaniesz jeszcze kartonik sporych wymiarów, będziesz miała co prac i układac

Jutro będzie wysłany, bo mąż dziś zapomniał
ola_35, Sabina, kkisia, Dziobak, Mega, moremi lubią tę wiadomość

-
dorbie wrote:Ola_35, fajnie, że sie pokazałaś.
Wiesz, z ta pracą to zalezy jak czujesz się finansowo i czy wiesz, że na 100% możesz wrócić na to samo stanowisko po 1,5 roku.
Oj, dylemat.
Ja to się tylko modlę, bym mogła szybko wrócić do pracy, bo muszę ...
Tak się cieszyłam że będę rok na macierzyńskim, córka od września przyszłego roku zaczyna szkołe i cieszyłam się że będę w domu i ją dopilnuje, a tutaj niespodzianka. Wiesz jak zatrudnia nową osobę to różnie może być z moim powrotem.... A jak kolega z pracy , który robi co innego, to na pewno mam powrót gwarantowany.Z dwójką małych dzieci ciężko znaleźć pracę. A tutaj mam tak , że generalnie mnie aż tak nie kontrolują co robię, mogę w czasie pracy jak jestem na miejscu podjechać do lekarza, do domu, zacząć prace o 9 nie o 8 itd. Fakt , że pracuje nawet w domu po powrocie ale coś za coś. Myślę że znajdę dobrą Nianie do dwójki.
Elfik, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, moremi, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Olcia, to o taką pracę trzeba dbać..
Jak mówią praca na starość cię nie przytuli, ale ja zawsze uważam, że przynajmniej wyżywi
bo być na łasce kogokolwiek to najgorsza rzecz.
A jak masz własną pensję i własną emeryturę to zawsze pewniej stoisz na własnych nogach.
Sabina, ola_35, Simba, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajważniejsze i tak jest co jest w zaswiadczeniumacduska wrote:Napomknęłam pani, że tak różowo nie jest. Zobaczmy co będzie.

Życzę, że syn po prostu Ci wyzdrowial
nawet jak do tego cudu trzeba
Elfik, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Napomknęłam pani, że tak różowo nie jest. Zobaczmy co będzie.
no własnie, ja niedługo składam papiery...
u córki wywiadu nie będzie, ale wiem, że na komisjach dla dorosłych występy przewyższają przedstawienia piłkarzy ligi włoskiej, którzy przewracają się od powiewu wiatru przebiegającego metr obok przeciwnika..
ola_35, Sabina, macduska, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzieki a ja Tobie
Ja nie wiem, podswiadomie czuje ze z Twoimi dziecmi tez wszystko jest i bedzie ok. Zle dobrego poczatki czy jak to sie tam mowi
Elfik wrote:Simba, ja trzymam mocno kciuki!
Z całego serce Ci życzę żeby cię nie wciągnęła machina mafii lekarskiej
a chłopaki jak malowane
Sabina, macduska, kkisia, Mega, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzieki a ja Tobie
Ja nie wiem, podswiadomie czuje ze z Twoimi dziecmi tez wszystko jest i bedzie ok. Zle dobrego poczatki czy jak to sie tam mowi

W ostatnich "Wysokich obcasach" jest wywiad z Urszulą Dudziak, świetny na poprawienie humoru
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,114757,18275367,Urszula_Dudziak__Jestem_zareczona_i_szczesliwa__Kazda.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 14:21
peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
Patrz, a ja wlasnie o Tobie pomyslalam, ze cos cie nie widac...Natka_79 wrote:Hello

Widze ze tu ostatnio same powroty, ekstra
Mam trochę zaległości i nie wiem czy nadrobię ale kciukam za wszystko
A i witam świeży narybek
Pomyslalam, ze delektujesz sie klima, u mnie w chlodnym do niedawna mieszkaniu na parterze dzisiaj +30,ciekawe co u tych co na poddaszu....
Zeby to choc nie tylko woda z czleka parowala....echhhh
kapturnica, Sabina, kkisia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
gretka
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH