35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKisiel juz jest po, to moge sie odezwac. No wiec:
Chuj nie pani domu level expert -
Chlop od tygodnia jojczy o pierogi z truskawkami. Goraco w pip, pojechalam, zerwalam z pola i zamrozilam (bo goraco, robic sie nie chcialo tych truskawek). Dzis se mysle: "A, zrobie mu te pierogi w koncu, to moze jakis seks potem bedzie". Otwieram zamrazarke, by wyciagnac zamrozone truskawki. Znajduje paczke pierogow z miesem. Wrzucam na wode, gotuje. Myslicie, ze chlop sie pokapuje, ze to nie truskawki?
kapturnica, Simba, SolarPolar, kkisia, Sabina, Reni, ComeToMeBaby, Elfik, Mega, malgos741, beates, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Hahaha!
Chcialam sie chylkiem przemknac 
To tak jak dzisiaj, kiedy spotkalam mojego bylego klienta w autobusie
uaaa....ale dziwnie, tak poza gabinetem. Zupelnie jak wtedy, kiedy lazilam po supermarkecie z moim dawnym ginem
I tu i tam czlowiek bez majtek 
Dzien dobry
Kiska, moze dostaniesz bonus w postaci dzieci i roboty zeby te dzieci utrzymac
trzymam kciuki mocno.
Za wszystkie potrzebujace rowniez trzymam, tak jak zawsze
Misiek, Ciebie tez milo widziec
Simba, kkisia, Sabina, Reni, Elfik, Mega, Bliska 77, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Lazisz po supermarkecie bez majtek?
Bursztyn wrote:Hahaha!
Chcialam sie chylkiem przemknac 
To tak jak dzisiaj, kiedy spotkalam mojego bylego klienta w autobusie
uaaa....ale dziwnie, tak poza gabinetem. Zupelnie jak wtedy, kiedy lazilam po supermarkecie z moim dawnym ginem
I tu i tam czlowiek bez majtek 
Dzien dobry
Kiska, moze dostaniesz bonus w postaci dzieci i roboty zeby te dzieci utrzymac
trzymam kciuki mocno.
Za wszystkie potrzebujace rowniez trzymam, tak jak zawsze
Misiek, Ciebie tez milo widziec
stara.krycha, Bursztyn, macduska, kkisia, Reni, ComeToMeBaby, Elfik, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Mogla pokazac ze umie pisac na kompie otwierajac strone ovu i swoje 1937 postow

Kkisiel - to dobrze wszystko znaczy sie
Reni wrote:w tych czasach przeprowadzają takie testy???
kiedyś to było coś, ale teraz?
stara.krycha, Bursztyn, macduska, kkisia, Reni, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba, czemu jak Cie widze, cieknie mi slina na mysl o salatce z tunczyka? I czemu wlasnie dobieram sie do tej salatki?

Edit: Miala byc na jutro do pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 16:21
Mega, Simba, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki - zycze udanego spotkania na Polach Mokotowskich. Ja niestety, jak pisalam wczesniej, nie moge. Mam nadzieje, ze kiedys wezme udzial w takim zjezdzie czarownic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 17:17
Elfik, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

"