35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wyszłam z domu z młodym na zajęcia z logopeda i płynę... Dobrze ze wkrótce do domu to będę stała pod urządzeniem i sie schładzalagretka wrote:Patrz, a ja wlasnie o Tobie pomyslalam, ze cos cie nie widac...
Pomyslalam, ze delektujesz sie klima, u mnie w chlodnym do niedawna mieszkaniu na parterze dzisiaj +30,ciekawe co u tych co na poddaszu....
Zeby to choc nie tylko woda z czleka parowala....echhhh
wczoraj rozmawialiśmy z G co by to było w ten upał bez skrzynki, pewnie tez 30st...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 14:30
kapturnica, Sabina, kkisia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUps, ne wiedziałamkapturnica wrote:Nie żebym sie dopominała ale tam podobno i dla mnie cos ma skapnąć z pańskiego stołu po dziobakowym dzieciu

Kapta, to musisz się z Elfik podzielić. Ciuszków jest full, szczególnie bodziaków, pajaców i spodenek, a fakt, ze większy kartonik dałam Elfik, bo jej bardziej pasuja te ubranka jeśli chodzi o porę roku.
Sabina, kapturnica, kkisia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak 2/3 jest jej, a już zapakowalam i chłop miał wysłac dziś, może wyśle jutrodorbie wrote:Ups, ne wiedziałam
Kapta, to musisz się z Elfik podzielić. Ciuszków jest full, szczególnie bodziaków, pajaców i spodenek, a fakt, ze większy kartonik dałam Elfik, bo jej bardziej pasuja te ubranka jeśli chodzi o porę roku.
Sabina, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Nie nie..To my se z Elfem mamy dogadac bo tak było umowione juz duzo wczesniej ,ze przejmuje ona od Dziobaka bo ma blisko a potem dzieli ..Spokojniedorbie wrote:Ups, ne wiedziałam
Nie pobijem sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 14:42
dorbie, Sabina, kkisia, Elfik, Mega, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWpadam,zerkam co i jak,kciuki trzymam! jedziemy koło 16 z młodym na lody,córka już nad morzem. A i ja się cieszę,że ubranek na Kajtka mam na jesień i zimę full. Kupiłam też wózek 3w1 i hustawke-bujaczek prawie nówke na alegro. Zostało malowanie, trza się uwijać. Trzymajcie się chłodno dzisiaj przy tym upale.
kapturnica, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem juz no

Zakrecony dzien sie zrobil
ale pozytywnie bardzo
A wiec ja jeszcze odpoczywam jednak
jajniki dalej powiekszone
mam sie zglosic we wrzesniu
Czyli sex , prasowanie i lenistwo dalej
gretka, Reni, macduska, stara.krycha, Heretyczka, Simba, efcia, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, ania.g, gosia7122, Elfik, Mega, malgos741, Zofia8, moremi lubią tę wiadomość
-
no wreszcie!! to urlopik i do roboty;-)kkisia wrote:Jestem juz no

ale pozytywnie bardzo
kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
eeej no
kkisia wrote:Jestem juz no
ale pozytywnie bardzo
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdało mi się!
Po wielkich trudnościach udało się!
Oto Dorbie ....
A figę! Było uważać na lekcji!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 16:11
kkisia, gretka, BISCA, kapturnica, stara.krycha, Magdala, efcia, SolarPolar, Sabina, megan8, dorbie, ComeToMeBaby, ania.g, gosia7122, Elfik, paszczakin, Mega, beates, malgos741, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAd. 3: tak, ale dzis zaszalalam i dorzucilam: jogurt, kiwi, winogrona, ogorka, marchewke, loda i 2 pelnoziarniste z twarogiem. Urosnie mi od tego dupa? Czy cycki?SolarPolar wrote:1. Ni klamie
2. Waga moze klamac
3. Jesz rzodkiewke i powietrze?
kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA nie mialam jak dac znac wczesniej , bo po wyjsciu z klinik mialam telefon z urzedu pracy , ze mam sie zglosic bo maja dla mnie oferte
Wiec siup w auto i do urzedu
i jakby nie patrzec ostatnio tez byl urzad i klinika
Dostalam oferte stazu jako rejestratorka medyczna z gwarancja zatrudnienia u mnie na osiedlu
Oczywiscie juz tam bylam i jutro po 14 bede wiedziec wiecej
przeszlam test pisania na kompie
i inne pierdoly
Jak sie dostane to zaczynam 1 wrzesnia
BISCA, stara.krycha, Magdala, gretka, Simba, efcia, macduska, SolarPolar, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, ania.g, gosia7122, Elfik, paszczakin, Mega, beates, malgos741, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moge dzis bez?Reni wrote:ja trzymam wszystko co mam

wracaj szybko, naładuj telefon
p.s. i na te łokoliczność mam dla Krychy buty
Krycha wybierz sobie, bo nie wiem, które Ci do stroju pasują
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d359b35887b0.jpg
sie witam
Reni lubi tę wiadomość
-
w tych czasach przeprowadzają takie testy???

kiedyś to było coś, ale teraz?kkisia wrote:przeszlam test pisania na kompie
i inne pierdoly
Jak sie dostane to zaczynam 1 wrzesnia
gretka, kkisia, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH