35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja Ci poprorokuję, dostaniesz te robotę, ledwo ją zaczniesz i zajdziesz w ciążękkisia wrote:A nie mialam jak dac znac wczesniej , bo po wyjsciu z klinik mialam telefon z urzedu pracy , ze mam sie zglosic bo maja dla mnie oferte
Wiec siup w auto i do urzedu
i jakby nie patrzec ostatnio tez byl urzad i klinika
Dostalam oferte stazu jako rejestratorka medyczna z gwarancja zatrudnienia u mnie na osiedlu
Oczywiscie juz tam bylam i jutro po 14 bede wiedziec wiecej
przeszlam test pisania na kompie
i inne pierdoly
Jak sie dostane to zaczynam 1 wrzesnia
stara.krycha, Elfik, kkisia, Sabina, dorbie, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysza chyba wczoraj udawała że nadal usypia Wojtka a jej mąż coś tam w kuchni robił. No to teraz ja idąc za jej przykładem usypiam już dawno śpiącego Marcela a mąż zabrał się za obiad
stara.krycha, gretka, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Elfik, kkisia, Mega, Sabina, Simba, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyZezarlam mezowi trzy pierogi. Qrwa mac! Zeby to teraz spalic, bede musiala dzis byc na gorze i to dluuuugoooo... Zesz w morde z tym lakomstwem!
ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Mega, paszczakin, Sabina, Simba, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
[QUOTE=kkisia
Dostalam oferte stazu jako rejestratorka medyczna z gwarancja zatrudnienia u mnie na osiedlu
Oczywiscie juz tam bylam i jutro po 14 bede wiedziec wiecej
przeszlam test pisania na kompie
i inne pierdoly
Jak sie dostane to zaczynam 1 wrzesnia
[/QUOTE]
no to witaj w klubie i życzę Ci powodzenia bo nie jest to wdzięczne stanowisko.
Dzień dobry dla Wszystkich
stara.krycha, ania.g, macduska, kkisia, Mega, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przystojny chociaz , pytam z troski by dziecie wyszlo ladne:-)yesenia wrote:Podobno od jutra chlodniej , zobaczymy. Ja pozbieralam papiery i nie moge doczekac sie soboty. Bardzo, bardzo licze na to ze z tym ginem wlasnie sie uda

stara.krycha, ComeToMeBaby, kapturnica, Elfik, gretka, kkisia, Mega, Sabina, macduska, Simba, Reni, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Udało mi się!
Po wielkich trudnościach udało się!
Oto Dorbie w całej krasie:
ooo, kkedy ja tak wyglądałam..
eee- nigdy? a nie, w podstawówce
)))))))
kapturnica, SolarPolar, Mega, Sabina, macduska, dorbie, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:jak córa się budzi o 4, 5 i oznajmia, że juz się wyspała to nie daję rady..
po za tym jak słyszę hasło "zbudujemy plac zabaw dla kucyków?" to czuję, że mi się włączają czerwone oczy jak u Terminatora..
Kuce do rzeźni!
żeby było zabawniej małż wraca z sofą dla córki odkupioną od takiej sympatycznej babki, a ona dołożyła pudełko ... KUCYKÓW..
a nie miala granatów ręcznych czy coś...
Elfik, Ty się ciesz, że teraz będziesz mieć chłopaka.. No do Ciebie jak nic chłopie małe pasuje..
kapturnica, Mega, Sabina, macduska, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:No co no
startujemu ok 12 wrzesnia
to juz za chwile
akurat po powrocie z urlopu
ja rodzę i Ci miejscówkę oddaje
ale bez moich atrakcji
będzie nudno i nudno, same nudności
stara.krycha, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, macduska, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Czy dzień przed punkcja mogę napić się alko?
chlej!
ja dwa razy się zapłodniłam jak zapiłam solidnie, czego na co dzień, a nawet na co tydzień i co miesiąc nie robię...
wróc, tzn piłam jak się implantowałam..
pisze jakbym była dzieworodna, ale chłop wtedy nie pił, ino ja
SolarPolar, Sabina, macduska, Simba, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w tych czasach przeprowadzają takie testy???

kiedyś to było coś, ale teraz?
A wystarczyło by pokazać ilość postów na Of. Jak się nie umi pisać, to się tyle nie nastuka
Elfik, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Elfik, Ty się ciesz, że teraz będziesz mieć chłopaka.. No do Ciebie jak nic chłopie małe pasuje..
wiesz, ostatnio musiałam wziąć dodatkowy dopegyt na ciśnienie - młoda mnie pyta, czy ja wolę wróżki czy księżniczki...??? what?
ale z drugiej strony Paszcza, jak będziesz musiała na okrągło się ścigać samochodzikami, to zatęsknisz za lalkami i butelką, przynajmniej siedzisz na pupie
)))))))))
tak od koleżanki usłyszałam ...
Mega, Sabina, dorbie, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kupujesz wywrotke, idziesz do piaskownicy siadasz na pupie i bawisz sie w budowlanca. Nudne jak cholera ale wspominam z lezka w oku. Gorzej jak zamiast samochodow upodoba sobie zolnierzyk i bedzisz musialaElfik wrote:wiesz, ostatnio musiałam wziąć dodatkowy dopegyt na ciśnienie - młoda mnie pyta, czy ja wolę wróżki czy księżniczki...??? what?
ale z drugiej strony Paszcza, jak będziesz musiała na okrągło się ścigać samochodzikami, to zatęsknisz za lalkami i butelką, przynajmniej siedzisz na pupie
)))))))))
tak od koleżanki usłyszałam ...

te tyci postacie ustawiac w roznych konfiguracjach ale tez siedzi sie na pupie. Spoko dasz rade mysle ze to mniej nudne niz ubieranie lalek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 19:29
Elfik, Mega, kkisia, Sabina, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH