35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, ja doczytałam, dziec śpi, idę na relaks. Dziś byliśmy na pierwszym spotkaniu poza domem z dzieciem, spisał się na medal, wiec chyba będzie coraz więcej życia towarzyskiego w życiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 21:06
malgos741, Elfik, macduska, Simba, Mega, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Geniusze zawsze sa wymagajacy!Elfik wrote:żeby nie było, że marudzę, ale na geniusze są dziwni i wymagający, a ja bym sobie odpoczęła zdeczko...
i zbieraj na Harvard, jak ja nie mam żyłki do oszczędzania...
)))
poproszę inteligentną dziewczynkę z poczuciem humoru i talentem do bycia szczęśliwym - starczy
ale dziękuję za dobre słowo
mogę się śmiać, ale ile nocy nieprzespanych ze strachu, to tylko mamy "niestandardowych" dzieci wiedzą..
edit, w sumie to jest inteligentna, z poczuciem humoru, umie się cieszyć..
kurde, początek już mam
!!!
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moze ciocia by tak bajke im przeczytala?Sabina wrote:Przed chwilą po raz drugi uciszalam towarzystwo w drugim pokoju. Młodsza nie słucha, ale mam nadzieję, że zacznie, bo moja nie może zasnąć

malgos741, Mega, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Cicia a może gaz usypiający?Sabina wrote:Przed chwilą po raz drugi uciszalam towarzystwo w drugim pokoju. Młodsza nie słucha, ale mam nadzieję, że zacznie, bo moja nie może zasnąć

Sabina, Mega, BISCA, ania.g, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyMilek ma 10 lat. Umie czytać. A poza tym nie dam rady być w 2 miejscach na raz. Moja zasnie to pójdę.SolarPolar wrote:Moze ciocia by tak bajke im przeczytala?
A znasz coś co bedzie chciał czytać 10-latek i 6-latka? Oni we wszystkim się ścierają. No i sprawa kluczowa, Milek jest zmęczony, moja też, chcą spać, a ta szalona im nie daje
malgos741, Bliska 77, kapturnica, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szalona zabierz z pokoju i 100 przysiadow, zmeczy sie i od razu usnie.Sabina wrote:Milek ma 10 lat. Umie czytać. A poza tym nie dam rady być w 2 miejscach na raz. Moja zasnie to pójdę.
A znasz coś co bedzie chciał czytać 10-latek i 6-latka? Oni we wszystkim się ścierają. No i sprawa kluczowa, Milek jest zmęczony, moja też, chcą spać, a ta szalona im nie daje
Sabina, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:żeby nie było, że marudzę, ale na geniusze są dziwni i wymagający, a ja bym sobie odpoczęła zdeczko...
i zbieraj na Harvard, jak ja nie mam żyłki do oszczędzania...
)))
poproszę inteligentną dziewczynkę z poczuciem humoru i talentem do bycia szczęśliwym - starczy
ale dziękuję za dobre słowo
mogę się śmiać, ale ile nocy nieprzespanych ze strachu, to tylko mamy "niestandardowych" dzieci wiedzą..
edit, w sumie to jest inteligentna, z poczuciem humoru, umie się cieszyć..
kurde, początek już mam
!!!
Jak ja Cię babo rozumiem! Jak ja Cię rozumiem!
Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ nią naprawdę jest problem. Miłosz chce spać, to ona go drapie, kopie a potem płacze jak on straci cierpliwośćSolarPolar wrote:Szalona zabierz z pokoju i 100 przysiadow, zmeczy sie i od razu usnie.
sama spać nie chce, biedny jest na nią skazany
szczęście, że wie, że że mną nie da się pograć i słuchać mnie musi.
U mnie dzieci na wakacje są od 11 lat. Nie dam sobie wejść na głowę
kapturnica, Mega, Elfik, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Patrzac na to nasuwa sie pytanie czy warto fundowac dziecku upierdliwe rodzenstwo?Sabina wrote:Z nią naprawdę jest problem. Miłosz chce spać, to ona go drapie, kopie a potem płacze jak on straci cierpliwość
sama spać nie chce, biedny jest na nią skazany
szczęście, że wie, że że mną nie da się pograć i słuchać mnie musi.
U mnie dzieci na wakacje są od 11 lat. Nie dam sobie wejść na głowę
Sabina, Mega, BISCA, Elfik, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Patrzac na to nasuwa sie pytanie czy warto fundowac dziecku upierdliwe rodzenstwo?
Warto! To jest jak pudełko czekoladek- powtarzajac za klasykiem - nigdy nie wiadomo na co się trafi.
Sabina, Bliska 77, Mega, BISCA, Elfik, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Sabinka, niezla masz jazde
Ja tam nic, u nas bedzie do poniedziałku. Miłe ma ją na stale
Sytuacja opanowana, Siku było, teraz leżą w łóżku. Miłek zaraz padnie, tyle co on wybiega przez cały dzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 21:47
Mega, Simba, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tak gwoli sprostowania
Moja bratanica daje nam równo popalić, ćwiczy nasze nerwy ;)ale jak nie ma dużej widowni (znaczy nie ma u nas gości), to nie jest źle, a przede wszystkim bardzo ładnie bawi się z moją córką
Obie się lubią i całe dnie ze sobą spędzają
Bliska 77, Mega, Simba, Elfik, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
No nie....musimy skontrolować czy zwapnienia sa (oby nie) a jeśli tak czy nie rosną (oby nie)macduska wrote:Simba - to historia z wątrobą małego jeszcze nie zakończona? Kciukam za jutrzejsze badanie!
Dzieki
Sabina, macduska, Bliska 77, Mega, efcia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też codziennie podlewam moje różeBliska 77 wrote:Ale naprodukowalyscie, jak wyszlysmy o 10 z domciu to dopiero wrocilismy, jeszcze podlewanie ogrodka w jak pozno....
Widze ze dzis kroluja tematy geniuszy dzieciowych, prosze prosze
Sabinka, niezla masz jazde
Nie moge się doczekać kiedy słońce przestanie je parzyć
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH