35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Upal i emocje mnie pokonaly
spalam 2 godziny
Co ja dzis w nocy bede robic jak chlop w robocie ?
jutro rano ma wpaśc do nas do chaty psycholog
wpadnij w nocy chałupę ogarnąć, please!!!
szlachetnie, fitnesowo i kawy dostaniesz po antenkę
SolarPolar, kkisia, kapturnica, Mega, Sabina, Bliska 77, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja mam o 3 lata mlodszego brata i bawilam sie z nim zawsze. Mamy w zabawie nie pamietam. Pewnie sprzatala, gotowala, prasowala .
oooo, no własnie...
tylko ja będę chałupę zapuszczać, a za to nadrobię zaległości czytelnicze
kapturnica, Mega, Sabina, macduska, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:A po co psycholog jesli moge zapytac?
robimy kompleksową diagnozę dziecia, czy to wcześniactwo tylko i skutki niedotlenienia (problemy z koncentracją i inne) czy coś co warto leczyć...
a jak będzie papier, że nie jest to żaden zespół, to spokojnie pozwolę jej być sobą
ja też nie mam potrzeby być jak inni, może to dziedziczne?
tak skrótowo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 20:02
SolarPolar, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, Bliska 77, macduska, Simba, BISCA, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
Znajac zycie bedzie z niej genialny czlowiek.Elfik wrote:robimy kompleksową diagnozę dziecia, czy to wcześniactwo tylko i skutki niedotlenienia (problemy z koncentracją i inne) czy coś co warto leczyć...
a jak będzie papier, że nie jest to żaden zespół, to spokojnie pozwolę jej być sobą
ja też nie mam potrzeby być jak inni, może to dziedziczne?
tak skrótowo...

Mega, Sabina, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja się nie będę ścigać z nim samochodzikami, tylko Twixy będą. I tata. Tacie się Matchboxy marzą..Elfik wrote:wiesz, ostatnio musiałam wziąć dodatkowy dopegyt na ciśnienie - młoda mnie pyta, czy ja wolę wróżki czy księżniczki...??? what?
ale z drugiej strony Paszcza, jak będziesz musiała na okrągło się ścigać samochodzikami, to zatęsknisz za lalkami i butelką, przynajmniej siedzisz na pupie
)))))))))
tak od koleżanki usłyszałam ...

kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, Simba, ania.g, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Znajac zycie bedzie z niej genialny czlowiek.
żeby nie było, że marudzę, ale na geniusze są dziwni i wymagający, a ja bym sobie odpoczęła zdeczko...
i zbieraj na Harvard, jak ja nie mam żyłki do oszczędzania...
)))
poproszę inteligentną dziewczynkę z poczuciem humoru i talentem do bycia szczęśliwym - starczy
ale dziękuję za dobre słowo
mogę się śmiać, ale ile nocy nieprzespanych ze strachu, to tylko mamy "niestandardowych" dzieci wiedzą..
edit, w sumie to jest inteligentna, z poczuciem humoru, umie się cieszyć..
kurde, początek już mam
!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 20:22
Mega, kapturnica, Sabina, SolarPolar, Bliska 77, kkisia, macduska, Simba, BISCA, ania.g, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja się nie będę ścigać z nim samochodzikami, tylko Twixy będą. I tata. Tacie się Matchboxy marzą..

mój ojciec tez mi ofiarował kolejkę PICO
tylko nie mogłam się nią swobodnie bawić, bo jeszcze bym coś zepsuła
))))))))))
taaaa...
Mega, Sabina, SolarPolar, Bliska 77, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:mój ojciec tez mi ofiarował kolejkę PICO
tylko nie mogłam się nią swobodnie bawić, bo jeszcze bym coś zepsuła
))))))))))
taaaa...
iiii, matchboxa trudno zepsuć..
malgos741, kapturnica, Sabina, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:edit, w sumie to jest inteligentna, z poczuciem humoru, umie się cieszyć..
kurde, początek już mam
!!!
No widzisz Elfik, ja to zawsze mówię, ze ważne, żeby dziec miał poczucie humoru. Ludziom bez poczucia humoru trudno być szczęśliwym.
No a nasz bez poczucia humoru to na bank z nami zwariuje..
Ale za wcześnie żeby stwierdzić 
Sabina, Elfik, kkisia, Simba, Mega, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH