35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko, tak czy siak to raczej mnostwo energii kosztuje:-)Sabina wrote:Ja tam nic, u nas bedzie do poniedziałku. Miłe ma ją na stale

Sytuacja opanowana, Siku było, teraz leżą w łóżku. Miłek zaraz padnie, tyle co on wybiega przez cały dzień...
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Najwazniejsze, ze dzieciaki sie dogadujaSabina wrote:I tak gwoli sprostowania
Moja bratanica daje nam równo popalić, ćwiczy nasze nerwy ;)ale jak nie ma dużej widowni (znaczy nie ma u nas gości), to nie jest źle, a przede wszystkim bardzo ładnie bawi się z moją córką
Obie się lubią i całe dnie ze sobą spędzają 
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga wiesz nie mogę powiedzieć, że pieję z zachwytu, bo to nieprawda. Staram się widzieć plusy (córka ma towarzyszkę zabaw)Bliska 77 wrote:O matko, tak czy siak to raczej mnostwo energii kosztuje:-)
Ale jednak mam u siebie 2 dodatkowych dzieci, boję się, żeby się nie pochorowały, bo w poniedziałek rodzice zabierają ich na urlop, a bratanica zaczęła troszkę kasłać i boli ją gardło
więc mam nieco stres
Poza tym wiadomo, są inaczej wychowywani niż moja, mają inne oczekiwania
Więc wiesz
Mega, Bliska 77, kapturnica, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Sie normalnie wzruszyłam jak to przeczytałam. Chlip chlippaszczakin wrote:Ja się nie będę ścigać z nim samochodzikami, tylko Twixy będą. I tata. Tacie się Matchboxy marzą..

Sabina, Mega, Bliska 77, paszczakin, BISCA, Elfik, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wykres moja droga, wykres, jesteśmy dorosłe baby i nie używamy zdrobnień!yesenia wrote:Termometr przygotowany
od jutra mierze temperature, zrobie sobie zaraz wykresik
dorbie, Aasiula, Bliska 77, macduska, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Elfik, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Wiem wiem, powiem Ci tylko ze jesteś bardzo dzielna, naprawdę, bo to jednak spore wyzwanie, no i miejmy nadzieję, że skończy się tylko na kaszelkuSabina wrote:Aga wiesz nie mogę powiedzieć, że pieję z zachwytu, bo to nieprawda. Staram się widzieć plusy (córka ma towarzyszkę zabaw)
Ale jednak mam u siebie 2 dodatkowych dzieci, boję się, żeby się nie pochorowały, bo w poniedziałek rodzice zabierają ich na urlop, a bratanica zaczęła troszkę kasłać i boli ją gardło
więc mam nieco stres
Poza tym wiadomo, są inaczej wychowywani niż moja, mają inne oczekiwania
Więc wiesz 
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DziekujeBliska 77 wrote:Trzymaj się, badź twarda
,staram sie ,ale w tym kraju to tylko kłody pod nogi wala.Walcze , szybko i bez walki nie poddam sie
dorbie, Mega, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, SolarPolar, Bliska 77, efcia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

,jakies nowe ciONze sOM?